παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
STARDOME! SOS! HELP! ΕΠΕΙΓΟΝ! ΒΟΗΘΕΙΑ!

 

Λοιπόν STARDOME,

 

ΑΠΑΙΤΩ! πρώτον να μου εξηγήσεις γιατί κάποια sites, μου βγάζουν ωροσκόπο Κριό ή Ταύρο,ή Διδύμους, ή Καρκίνο, ή Λιοντάρι, ή Παρθένο, ή Ζυγό, ή Σκορπίό, ή Τοξότη, ή Αιγόκερω, ή Υδροχόο, ή Ψαρια!!Έχω μπερδευτεί και δν ξέρω τι είμαι πια!!

Δεύτερον: Θέλω να μου δώσεις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΑΜΟΥ για το έτος 2098! Να μου πεις αν πρέπει να πάω εκκλησία ή δημαρχείο, να μου πεις αν πρέπει να φορέσω μίνι ή μάξι, αν πρέπει να σερβίρω στους καλεσμένους σούσι ή γουρουνοπούλα και επίσης αν βασικά μέχρι τότε, το ραμολιμέντο αρραβωνιασςτικός μου θα ζει! Να βγάλεις τους γενέθλιους χάρτες της Σίλιας Κριθαριώτη και της Λουκίας, για να καταλάβω με ποια ταιριάζουν τα χνώτα μου καλύτερα για να διαλέξω το νυφικό μου! 

 Τρίτο:  τώρα που απελευθερώθηκε το επάγγελμα των φορτηγατζήδων και θέλω να πάρω άδεια νταλίκας, να μου βγάλεις τον αστρολογικό χάρτη του Τζωρτζάτου και να μου πεις πότε είναι η καλύτερη περίοδος για να διαπραγματευτώ μαζί του την αγοροπωλησία ενός SCANIA VABIS και ενός γερανού μπετονιέρας! 

Τέταρτο και το πιο σημαντικό!!! ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΛΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΚ ΤΗΕ ΣΤΑΡΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΣ??? ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΠΕΖ ΚΛΑΝΙ ΜΕΡΑ!! ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ???

 

Π.Σ Και κάτι τελευταίο.Θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ, αλλά λόγω της απεργίας των μεταφορέων δεν μπορώ να βρω ρολό καπνιστού σολωμού! Μπορείς να μου πεις αν υπάρχει περίπτωση να ξωκείλουν μερικοί Σολωμοί από τις Βόρειες Θάλασσες και έρθουν προς νότο και σε ποια θάλασσα για να πάω να ψαρέψω μερικούς με τσαπαρί?????

 

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...