παρακαλώ περιμένετε...

paixnidia p paizei to mualo..

  • FARSALAKIA @ 23.07.2010 08:58
    vikaki θεωρω οτι αυτο το παθαινει η πλειοψηφια των γυναικων. για μας τις γυναικες το sex ειναι μια συνσισθηματικη διαδικασια ενω για τους αντρες μια φυσικη. οπως πεινανε και θελουν τροφή, οπως διψανε και πινουν νερο, ετσι οταν εχουν σηκ.....αρες θελουν "κοκο". εμεις παλι με οποιον κανουμε "κοκο" δενομαστε, νιωθουμε οτι εχουμε καποιο συναισθηματικο δεσιμο μαζι τους, ενω γι΄ αυτους ειναι τελειως επιδερμικο. μην ξεχνας οτι αυτη η διαδικασια (του sex) με την οποια ερχομαστε τοσο κοντα με εναν αντρα (πιο κοντα δεν γίνεται!) ειναι η διαδικασια μεσα απο την οποια γινομαστε μητερες. δεν νομιζω οτι κανενας αντρας το΄χει σκεφτει ποτε αυτο, δεν ειναι στη φυση του δηλαδη, ουτε λαμβανει ποτε υπ΄οψιν του τα αισθηματα μας θελει απλα να ικανοποιησει τις ορμες του. ετσι αυτοι περνουν σαρκικη απολαυση και ικανοποιηση κι εμεις γεμιζουμε αισθηματα και ενοχες
  • vikaki88 @ 23.07.2010 09:59
    tha stathw k tha symfwnisw oti mporei kallista mia epafi na einai epidermiki k gia tin gynaika alla edw isws paizei rolo to gegonos otis thes polu ton allo...pera ap auto omws de nomizw pws einai mia koinwnniki ruthmisi p exei diamorfwsei tin gunaikia psuxosunthesi...se kamia periptwsi..olo auto p sumvainei me tin gynaika p denetai isws pio polu,pio grigora kapoies fores exei na kanei me tis ormones(to xw diavasei alla na to analusw akrivws de kserw)....diladi k kapoia p xei piasei to noima auto p les esy k antidra s auto den tha tin patisei me kapoion???auto dustuxws i eytuxws den mporeis na to oriseis,apla sou sumvainei me kapoious nai me kapoious oxi...den thewrw oti to sex einai anagki,den m aresei autos o prosdiorismos...einai mia euxaristisi,mia apolausi p moirazesai me ton allo...den thelw na rthei apo anagki kapoios i na paw apo anagki me kapoion..
  • LittleGemini @ 23.07.2010 10:44
    Εγώ νομίζω ότι με τη λέξη "ανάγκη" εννοούμε ότι έρχεται σαν κάτι φυσικό, πηγάζει εσωτερικά (κι όχι αναγκαστικά από συναισθηματικές πηγές), ότι ποθείς κάποιον, είτε αυτός είναι ο έρωτας της ζωής σου είτε κάποια νέα γνωριμία που όμως σου ξυπνά τον πόθο και τα πάθη, αυτό το "ξύπνημα" νομίζω ότι είναι η ανάγκη. Προφανώς και καμιά μας δεν θα πήγαινε με κάποιον που δεν της ξυπνά τίποτα. Όμως σε κάθε περίοδο της ζωή μας αυτό που μας έλκει σε κάποιον για να κάνουμε σεξ δεν είναι πάντα το ίδιο. Άλλες φορές είναι η συναισθηματική πληρότητα που μας προσφέρει κι άλλες φορές είναι το παιχνδί του μυαλού ή του σώματος. Επειδή προσωπικά για μένα η πνευματική διέγερση παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στο σεξ, νομίζω ότι μπερδεύουν πολλοί την πνευματική με την συναισθηματική διέγερση. Ένας άνθρωπος μπορεί να εξιτάρει το μυαλό σου χωρίς να τον αγαπάς ούτε να είσαι ερωτευμένη μαζί του. Κι όμως αυτή η επαφή δεν είναι καθαρά σαρκική, γιατί έχει ξεκινήσει από μια σκέψη κι όχι από ένα άγγιγμα.
    Για το συγκεκριμένο που γράφεις, το να μην θες να πας με κάποιον άλλον θα ήταν κατανοητό αν ήθελες πάάάρα πολύ αυτόν και σε κάλυπτε τόσο σεξουαλικά και ήταν συνέχεια στο μυαλό σου. Αλλά το να θέλεις, να το κάνεις και να νιώθεις ότι τον πρόδοσες, όταν η "σχέση" σας είναι στο επίπεδο που περιγράφεις...το βρίσκω λίγο περίεργο. -τύψεις? τι είναι αυτό?- Αν δεν ήθελες θα το καταλάβαινα. αλλά τώρα; Αν είναι στοιχείο της γυναικείας φύσης τότε εγώ προέρχομαι από κάπου αλλού. Τα περί social conditioning ελπιζω να μπει η fireworks να μας τα εξηγήσει πιο αναλυτικά. αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι λόγω των κοινωνικών συνθηκών εδώ και τόσα χρόνια η μη μονογαμικότητα (έστω κι αν δεν υπάρχει η σχέση σαν σχέση παρά μόνο η σεξουαλική επαφή) μας δημιουργεί φοβίες, ανασφάλειες και κατ' επέκταση τύψεις, επειδή για μια γυναίκα η "προδοσία" ήταν κατι το εξωφρενικό?
  • fotoula @ 23.07.2010 12:13
    a. exeis dethei synaisthimatika mazi tou ki as min exeis episimi sxesi
    b. ton thes - na eiste mazi ennow - enw autos, allou yia allou
    c. to skalwma uparxei apo ti stigmi pou 8es kapoion perissotero apo oti o allos sou 'epitrepei'.... an me lambaneis...
     
     
  • LittleGemini @ 23.07.2010 14:29
    Εννοείται ότι οι άντρες έχουν συναίσθημα. Και δεν είναι "η εξαίρεση", όλοι έτσι είναι, απλά κάποιοι το εκφράζουν και κάποιοι όχι (ή λιγότερο) και κυρίως κάποιοι προτιμούν να μην το αφήνουν ούτε να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί ούτε να είναι ο γνώμονάς τους για τις πράξεις τους, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των γυναικών που έχει σαν γνώμονα το συναίσθημα (τουλάχιστον νομίζω, γιατι πλέον μπορεί να έχει κι άλλα πράγματα, πολύ πιο υλιστικά.)
    Παρόλα αυτά συνεχίζουμε να μην έχουμε μπει στο θέμα του βικακίου! Το θέμα είναι όχι ότι θέλει σχέση με αυτόν ή ότι δεν θέλει καποιον άλλον, αλλά ότι νιώθει τύψεις. Why the *&&^&% νιώθει τύψεις?
    -συμφωνώ με την fireworks ότι χίλιες φορές να είσαι ξεκάθαρος στο τι ζητάς από τον άλλον (σεξ) παρά να σκοπεύεις, μέσω αυτού, σε πολλά περισσότερα. Εξάλλου το σεξ, όσο καλό και να'ναι,δεν θα δημιουργήσει - εξαναγκασει τον αλλον σε- σχεσή στη σημερινή εποχή που είναι πολύ εύκολο να λαμβάνει χώρα (το σεξ) πολύ απλά και χωρίς αυτήν (τη σχέση). κι αν την δημιουργήσει, δεν θα αρκεί για να την κρατήσει.
  • manini @ 23.07.2010 14:51
    ίσως γιατί ο πρώτος υποσεινήδητα σου αρέσει περισσότερο από τον δεύτερο και όταν βρίσκεσαι με τον δεύτερο...θα προτιμούσες να είσαι με τον πρώτο?
     
    πάντως η συνισφορά μου στην γυναικεία αυτή συζήτηση είναι κάτι που είπε κάποτε κάποια κοπέλα και το ενστερνίζομαι απόλυτα...."Αν ο άντρας δεν σε γ... στον εγκέφαλο....άστα να πάνε".... συγνώμη για τα γαλλικά μου.
    Αγαπητή fireworks..ένα έχω να πω...Πώς φαίνεται ο παρθένος στην συζήτηση!...εύγε!!!
  • manini @ 23.07.2010 14:54
    fireworks..μην με μαλώσεις για τα ορθογραφικά μου...τώρα τα είδα...smouts...
  • LittleGemini @ 23.07.2010 14:57
    "Αγαπητή fireworks..ένα έχω να πω...Πώς φαίνεται ο παρθένος στην συζήτηση!...εύγε!!!"
    θα συμφωνήσω.... μας κάλυψες όλους, συνοπτικά και με σαφήνεια! απόλυτο δίκιο.
  • sixamenhkampia @ 23.07.2010 15:13
    @Fireworks...tha simfwnisw apolita,eidika gi;auto pou grafeis gia tous zugous...einai dinaton re paidi mou???na einai se mia sxesi apla gia na min einai monoi???k na einai k kairo malista??eleoooosss..de tha mporousa na to kanw pote auto!
  • vikaki88 @ 23.07.2010 20:19
    koritsia euxaristw gia tis apantiseis sas sto post..mpika ligo grigora k den prolavainw na tis diavasw me tin isyxia mou,...einai geniki aporia,den simainei oti mou sumvainei twra..pantws little gemini auto peri sunaisthimatikis k pneumatkis diegersis polu swsto..you get to the point..egw suxna peftw se antifaseis sto logo mou koinws de kserw ti mou ginetai..euxaristw k tha diavasw k osa eipate analutikotera egw to vikakion!!
  • Nikiioli @ 24.07.2010 00:09
    ένα θα σου πω..αυτό που λες λέγεται ερωτευμένος...
    γιατί να νιώθεις κάτι τέτοιο..ίσα ίσα που τα λιοντάρια είναι πολύ ανεξάρτητα και εγωιστές γιατί να νιώθεις κάτι τέτοιο..
    κοπελιά την δάγκωσες την λαμαρίνα..καλό κουράγιο..
    μια φιλία που καταλήγει σιγά σιγά σε ένα μεγάλο έρωταα...=]

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...