παρακαλώ περιμένετε...

το φανταστηκα.

  • flamescreen73 @ 15.07.2010 01:29
    Oι βλακείες είναι πιο εύκολο να απαντηθούν απο τα σοβαρά που θέλουν εξειδικευμένη γνώση.
    Εχεις την εντύπωση ότι για τα σοβαρά έρχεται εδώ η πλειοψηφία των χρηστών? Η νομίζεις ότι όντως ψάχνουν τόσοι πολλοί για ένα οφθαλμοφανές εικονίδιο που βρίσκει κάποιος και με ένα ψείγμα του εγκεφάλου του?
     
    Έκανες ερώτηση που μόνο πολλοί ψαγμένοι αστρολογικά μπορούν να παρέχουν απάντηση...διαισθητικά θα σου έλεγα, ότι πιθανόν είναι το ίδιο και εξαρτάται ποιος αναλαμβάνει έναν ποιο ενεργητικό ρόλο(Αρης) και ποιο σαγηνευτικό(Αφροδίτη) αντίστοιχα. Αλλα σίγουρα δεν είμαι ειδήμων και δεν το παίζω και τέτοιος, παρότι με έχουν κατηγορήσει και για αυτό με δεδομένα που έβγαλαν προφανώς απο τον κώλο τους.(Το ότι φαίνεται δεν το κάνει και υπαρκτό)
  • felis @ 15.07.2010 01:36
    flamescreen ευχαριστω πολυ και οντως δεν ειχα σκεφτει ποτε αυτο που ειπες για την πλειοψηφια των χρηστων.. οσο για το αλλο δεν νομιζω οτι ισχυει γιατι (στις γυναικες ) δεν υπαρχουν ρολοι συνηθως.. αλλα ευχαριστω παρα πολυ που ασχοληθηκες.. μη σε νοιαζει για το τι φαινεται.. να σε νοιαζει το τι ειναι πραγματικα.. πολλα που δεν φαινονται ειναι
  • felis @ 15.07.2010 01:38
    και κατι τελευταιο.. απλα μερικες φορες περιμενα μια μικρηηηη απαντηση απο το stardome που ποτε δεν την παιρνω...
  • flamescreen73 @ 15.07.2010 02:09
    Μη νομίζεις, το Stardome απαντάει αναλόγως πως κρίνει ότι πρέπει. Δεν γνωρίζω πως. Ισως κάποιες φορές θεωρεί ότι έχεις την απάντηση ήδη και πρέπει να την ψάξεις λίγο ακόμη και ασχολείται με τους πιο μπερδεμένους. Και εμένα δε μου έχει απαντήσει, μολονότι ελάχιστες φορές ρώτησα κιόλας. Εφόσον είναι κατα βάση εθελοντικό, δεν μπορεί και να ζοριστεί.
     
    Θα πρέπει να αρκεστείς στους υπόλοιπους χρήστες για περισσότερα. Πάντως θα πρότεινα, εαν βέβαια το κάνεις, να αποφύγεις να απευθύνεις ερωτήσεις στο ίδιο το Stardome και να τις κάνεις γενικά. Θα απαλλαγεί απο το άγχος, και ίσως όταν έχει καλή διάθεση και χρόνο σου απαντήσει απο μόνο του.(Βέβαια στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο).
  • felis @ 15.07.2010 02:30
    μα αυτο κανω αλλωστε!! απευθυνομαι σε ολους μπας και ακουσει το stardome γιατι ξερω οτι καποιες ερωτησεις ειναι δυσκολο να απαντηθουν απο τους χρηστες.. αλλη φορα θα στελνω απελπισμενα μηνυματα και θα ζηταω βοηθεια και τετοια!!! ισως με λυπηθει!!!!! τι να πω?? ψαχνω παρα πολυ μονη μου αλλα καποια πραγματα θα ηθελα απλα να μου τα πουν γιατι δεν τα βρισκω.. και ας πουμε οταν κανω συναστρια και βλεπω αρης και αφροδιτη αναρωτιεμαι.. επισης βλεπω πολλες θετικες οψεις και καποιες αρνητικες και θα ηθελα να ξερω αν επηρρεαζουν τις θετικες πολυ... αυτα!!
  • liontarakimou @ 15.07.2010 11:35
    pantos na sas pw tin ali8eia.i sigkekrimeni kopela..Felis... psaxnete parapoli den einai san avtes pou ta 8eloun ola etima (hehe) k ontos otan rwtaei kati ... einai poli psagmeno..fenete oti exei vgalei kapou ta matia tis k xriazete mikri voi8eia... de to kserw to koritsi alla m exei voi8isei poli edw ..... 
    flamescreen 8a simfoniso me avto to kommati..***Ισως κάποιες φορές θεωρεί ότι έχεις την απάντηση ήδη και πρέπει να την ψάξεις λίγο ακόμη και ασχολείται με τους πιο μπερδεμένους...
    k egw etsi eixa skeftei otan evlepa na min pernoun apantisi sta diskola erwtimata.
    kalimera paidia
  • felis @ 15.07.2010 14:49
    αχ βρε λιονταρακι!!!! ευχαριστω για τα καλα σου λογια.. δεν ξερω ρε παιδι μου.. κατι μου βγαζεις και θελω να σε βοηθησω..
  • liontarakimou @ 15.07.2010 16:30
    haha mallon me nio8eis poso poli 8elw na ta kserw ))))

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...