παρακαλώ περιμένετε...

ερωτηση

  • Stardome* @ 15.07.2010 19:08
    felis, πρώτα απ' όλα, επειδή έτυχε να διαβάσω τα παράπονά σας ότι δεν σας απαντάμε, θέλω για ακόμη μια φορά να επαναλάβω πως χρειάζεται υπομονή μέχρι να δείτε απαντημένη μια ερώτηση. Δεν γίνεται μόλις την ανεβάσετε να απαντήσω και επίσης δεν γίνεται να απαντώνται όλες οι ερωτήσεις πάντα - δεν θα λειτουργούσε τίποτα άλλο στο site αν ασχολούμουν μόνο με αυτό.
    Στην ερώτηση σας τώρα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αρχικά τι συμβολίζει ο Άρης και τι η Αφροδίτη στις σχέσεις, ανεξαρτήτως φύλου. Ο Άρης λοιπόν συμβολίζει τη σεξουαλική έκφραση, τη σεξουαλική λίμπιντο, τι ζητάμε/πως συμπεριφερόμαστε/πως λειτουργούμε στο σεξ, τι είδους εραστές είμαστε καθώς και τον τρόπο που θα διεκδικήσουμε τον άλλο/την άλλη αν τον/την θέλουμε. Η Αφροδίτη από την άλλη είναι το στάδιο πριν τον Άρη και συμβολίζει τι θεωρούμε a priori γοητευτικό και όμορφο, τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν οι άνθρωποι που μας έλκουν αλλά και ο τρόπος που θα γοητεύσουμε/φλερτάρουμε/ενδιαφερθούμε για κάποιον/α που μας εξάπτει.
    Αυτοί οι συμβολισμοί λοιπόν είναι δεδομένοι και δεν παίζει ρόλο αν μιλάμε για ζευγάρια του ίδιου φύλου ή διαφορετικού. Προφανώς η διάκριση σε ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι είναι πιο πρακτική, τουλάχιστον στη γλώσσα της παραδοσιακής αστρολογίας, γιατί η Αφροδίτη είναι τα θηλυκά στοιχεία της σεξουαλικότητας και αποδίδονται ευκολότερα στη γυναικά ενώ ο Άρης συμβολίζει τα αρσενικά που αποδίδονται στον άντρα.
    Όμως σε κάθε περίπτωση μέσα από τον χάρτη δεν μπορεί κανείς να διακρίνει την σεξουαλική ταυτότητα του ατόμου, οπότε οι όψεις μεταξύ αυτών των πλανητών σε συναστρία δεν διαφοροποιούνται σημαντικά. Πχ δυναμικές όψεις ανάμεσα στον Άρη του ενός μέλους με τον Άρη του άλλου μέλους δηλώνουν πάντα ένταση, μάχες επιβεβαίωσης, έντονη σεξουαλική έξαψη ενώ ευνοϊκές όψεις ανάμεσα στις Αφροδίτες δύο ατόμων πάντα μας δίνουν μια σχέση όπου γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις και υπάρχει επικοινωνία για το κοινό καλό..
    Ελπίζω να κάλυψα την απορία σου πάνω στο θέμα. Για ό,τι άλλο επανέρχεσαι με ποστ και με λίγη υπομονή θα απαντηθεί.
  • felis @ 15.07.2010 19:24
    σ' ευχαριστω πολυ stardome.. καλυφθηκα πληρως απο την απαντηση!! οσο για το παραπονο ηταν γιατι ποτε δεν μου εχει απαντηθει κατι που ειναι σημαντικο για μενα.. και εχω κανει υπομονη αρκετη!!!! αλλα απευθυνοταν σε ολους οχι μονο στο stardome! χαιρομαι πολυ που καναμε μια αρχη!!!!!!! και παλι ευχαριστω..
  • Stardome* @ 15.07.2010 19:32
    give it another shot αν δεν έχει παρέλθει ο χρόνος που ήθελες την απάντηση... you might get lucky this time.

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...