παρακαλώ περιμένετε...

χαρακτηριστικά λιονταριών

  • astropeleki @ 30.06.2010 20:30
    δε ξερω αν πρεπει να συμβουλευτεις τα αρσενικα λιονταρακια,γιατι ειναι πολυ μετριοφρονες και δε νομιζω να σου πουνε τη πασα αληθεια και να ασχοληθουν με τις ταπεινες σου αποριες....ρωτα ψαρινες και σκορπινες....τα "ιδανικα¨τους ταιρια...ζευγαρια που γραφτηκαν στην ιστορια...και σε καμμια περιπτωση ατομο που εχει ο,τιδηποτε σε κριαρι,γιατι χωρις υπογλωσσιο δε θα τα αντεξεις...θα σου ερθουν αποτομα τα σχολια και δε θελουμε να χαλασουμε το προξενιο..
    γενικος χρησιμος κανονας:ενα ζεστο χειροκροτημα θαυμασμου και αμεριστης συμπαραστασης δεν εβλαψε ποτε!
    σε γενικες γραμμες καλα παιδια και μεγαλες καρδιες....
     
  • tequila @ 30.06.2010 22:03
    astropeleki thanks!
    Η αλήθεια είναι οτι με τα λιονταρακια εχω ή σχεσεις λατρείας ή ακριβώς το αντιθετο (αυτά σε φιλικό επίπεδο)
    με το ερωτικό που μας προέκυψε ήρθαν στο φώς κ οι ανάλογες απορίες. Βέβαια εχω ωροσκόπο σκορπιο αλλά αυτο μαλλον μπουμεραγκ γυριζει γιατι αντι να αφησει τη ζυγισια διπλωματια κ τσαχπινια μου να κανει τη δουλειά, πάει κ ξεθαβει το τσεκουρι του πολέμου κ της κόντρας σε βαθμό που θυμίζω αμερικάνικη νεανική σαπουνόπερα....φανταζομαι οτι θα με εχει περασει για σχιζοφρενή κ πεθαίνω στο γέλιο (μη μπορώντας να κανω κ πολλά άλλα....) 
  • liontarakimou @ 01.07.2010 14:44
    8a s pw tin  gnomi mou. pou exw makroxronia sxesi me lewnta. avtous tous duo mines... den einai sta kalitera tou. sines8imatika den ekfrazete ka8olou !  genika opio liwntari k na rwtiseis den einai k poli kala idika sta ais8imatika.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...