παρακαλώ περιμένετε...

Mια ερωτηση για οποιον γνωριζει και εχει διαθεση για μια απαντηση....

  • moisture666 @ 18.06.2010 16:59
    selhnh ston 8o :  h selhnh vrisketai se ena oiko opou oi sugkinhseis k ta va8ia sunais8hmata enteinontai.
    h zhleia k h kaxupopsia, pou einai polu pi8ano na ekdhlw8oun edw,8a exoun arnhtikh epidrash sthn ikanothta tou atomou na agapa anepifulakta k sta8era k 8a prepei na antimetwpizontai.
    ta oikonomika zhthmata pou sundeontai me klhronomies k ependuseis ephreazontai k etsi mia asfaleia zwhs h' katoikias 8a dwsei sto atomo thn ais8hsh ths sigourias.
    arhs sto 2o :  h energeia tou arh 8a dioxeteutei se drasthriothtes pou apovlepoun sthn apokthsh ploutou k aga8wn.to atomo 8a einai arketa spatalo, enw ta sunais8hmata ginontai pio entona k ekfrazontai me pa8os
     
    anti8esh arh selhnhs :   eleipsh psuxraimias k upervolika kuklo8umikes antidraseis pou mazi me au8ormhtismo mporei na prokalesei pare3hghseis.
     
    sumperasma: gia ta ais8hmatika k ta oikonomikhs fusews 8emata megalh prosoxh k psuxraimia.
     
    to tetragwno me ourano k krono ths parapanw anti8eshs dinei thn eikona oti ta pragmata 8a einai akoma pio duskola k h dikh sou 8elhsh, dia8esh gia kapoia veltiwsh, e3eli3h stous tomeis twn oikonomikwn k ais8hmatikwn 8a einai ...pote periorismenh k pote 3afnikh.
  • Brujo @ 18.06.2010 18:33
    Σε ευχαριστω πολυ moisture...Δεν εχω ιδιαιτερη διαυγεια να το
    αναλυσω μονος μου κ χρειαζομαι αυτη την εξωτερικη οπτικη...
  • vAIRsiFIRE @ 18.06.2010 18:56
    Μπρου.. βαλε και τον ποσειδωνα στο παιχνιδι που πιανει την σεληνη  σου οσον αφορα την διαυγεια που λες και τον αρη σου.. που ισως σε κανει να περιφερεσαι χωρις συγκεκριμενο στοχο.. ο ποσει ειναι στις 28 και 36 ειναι και αναδρομος οποτε σε πλησιαζει παλι..
    I Feel you..
  • Brujo @ 18.06.2010 19:48
    Vairs tουλαχιστον ο Ποσειδωνας τριγωνιζει...
    κατι ειναι κι αυτο...αν μου εσκαγε κι αυτος 4γωνο...
    'νταξει..
     
    κ δεν μου παει αυτο το λευκο σακακι με τα μακρυαα μανικια με αυτη τη ζεστη..
  • vAIRsiFIRE @ 18.06.2010 20:05
    Δεν ειμαι και εξπερ, αλλα πιστευω οτι ο ποσει παραμενει ποσει οτι κι αν κανει, ναι μεν εχεις διασθηση, φανατσια και ολα τα καλα του, αλλα εχεις και την ασαφεια και συγχηση στο μυαλο σου γιατι ο ποσει λειτουργει σαν σφουγγαρι, απορροφα τα συναισθηματα και τις ενεργειες του περιβαλλοντος, και ετσι μερικες φορες δεν ξερουμε αν αυτα που νιωθουμε ειναι δικα μας η των αλλων..
    καλα μπορει να λεω και βλακειες, αλλα μεχρι τωρα εγω ετσι εχω αντιληφθει τον ποσει..
  • Brujo @ 18.06.2010 20:15
    Ναι κ εγω σαν προβλημα τις αντιμετωπιχω τις οψεις του Ποσειδωνα...
    δεν χαιρομαι καθολου...
    Αλλα ειναι που ειναι η αντιθεση απο μονη της...σκανε κ τα 4γωνα Κρονου-Ουρανου,...
     
    Ο ωροσκοπος μου λεει πως η υπομονη του εξαντληθηκε...
  • vAIRsiFIRE @ 18.06.2010 20:33
    ΜΜΜ τα 4γωνα ειναι ζορικα, αλλα, ολα για μας ειναι, προσπαθησε να διοχετευσεις σωστα τις ενεργειες τουλαχιστον του κρονου.. ο ουρανος ως συνηθως φερνει παραγοντες που δεν εχουμε εμεις τον ελεγχο..
    Οσο για την αντιθεση ειναι κατι που ειχες ανεκαθεν, απο μονη της ειναι ζορικη, αλλα οχι κατι καινουριο..
     
    Εμενα Διας και ουρανος κανουν αντιθεση με γενεθλιο πλουτωνα (χε χε εκει να δεις ζορια)
    και ουρανος και κρονος 4γωνο με γενεθλιο Δια
    Ο κρονος οπου να ναι θα κανει ακριβη συνοδο με γενεθλιο πλουτωνα (βεβαια, αυτη ειναι οψη γενιας, αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα το νιωσω στο 4, συν ολα τα αλλα πλουτωνοποσειδωνια, νομιζω οτι θα το φορεσω το αμανικο ζακετακι..
    και δεν θα μιλησω για το ποσει που κανει αντιθεση σεληνη και ενεργοποιει το grand trine kai to ταυ τετραγωνο με τους προσωπικους
     
  • dimi84kara @ 18.06.2010 20:35
    οντως vair ετσι νιωθω και εγω το ποσειδωνα..
    με τριγωνο με τον ερμη μ και τετραγωνο με την υδατινη αφροδιτη μ ,θεωρω οτι περιπλεκει τα πραγματα..
    ακομα και σε τριγωνο προκαλει συγχυση..
    η αληθεια ειναι ομως οτι κατανοω αισθητα τη διαφορα τριγωνου και τετραγωνου...
    στο τριγωνο φερνει δημιουργικοτητα αλλα και συνειρμικη σκεψη π ισως κουραζει το συνομιλητη..
    στο τετραγωνο δεν εχω εντοπισει ακομα κατι καλο..μαλλον μονο ασχημα...
  • vAIRsiFIRE @ 18.06.2010 20:43
    Εγω σε τριγωνο, ονειροπολω και φαντασιωνομαι ομορφα πραγματα που με βγαζουν εξω απο τον πραγματικο κοσμο, πραγμα που δεν θεωρω και τοσο καλο, δεν εχω περιθωρια για λαθος κινησεις.. δεν θα αναφερω την συνοδο με ηλιο που την εφαγα στη μαπα ΤΟΣΑ χρονια..
    Αυτα ηταν τα θετικα.. απαλυνει λιγακι τον πονο.. μπορει να φερει ενδιαφεροντα καλλιτεχνικα, οποτε διοχετευεις την ενεργεια εκει... ομως ντυνει αν θες με ομορφα ρουχα μια κατασταση και εσυ δεν βλεπεις το σαπιο απο κατω..
    ΔΕΝ θα μιλησω για τα αρνητικα..
  • Brujo @ 18.06.2010 20:58
    Εγω δεν τον γουσταρω τον Ποσειδωνα...
    Εχω γενεθλιο 3γωνο με τον ηλιο..κ ετρωγα την αντιθεσαρα με ολο το συμπαν μου τοσο καιρο...
  • dimi84kara @ 18.06.2010 21:25
    καλα και ποιος τον παει??
    ..o διελαυνων εκανε χρονια τετραγωνο με τη σεληνη μ..με πεθανε!!!!!
    ευτυχως π δεν εχω και στον ηλιο οψη του...
     
    αλλα ειναι ηδη πολυ κουραστικη αυτη με το ερμη....mercy!!!!
     
    το τριγωνο οπως λες και συ vair σ δινει ελπιδες π δεν υφιστανται τελικα....
    ενα παυσιπονο..μια αισιοδιοξια ανυποστατη και μια εφευρητικοτητα,χρησιμη δε λεω για να αποφυγεις τις κακοτοπιες π ο ιδιος σ στηνει...\
     
    στο τετραγωνο παμε αλλου...εκει τα λες και επικινδυνα τα πραγματα...φαντασιωσεις,παραπλανηση..και τον εχω και στον 6 τον αχρηστο..πουφ!!!!
    πολυ θαψιμο σμρ!!!
    δεν εξευμενιζεται ετσι νομιζω το κακο...  
     
     
     
     
  • vAIRsiFIRE @ 18.06.2010 21:37
    ο ποσει κανει αρκετες οψεις σε γενεθλιο αλλα ειναι πανω απο 5 μοιρες (ηλιο σεληνη ερμης κρονος) η μονη κοντινη ειναι με τον πλουτο.. βαλε και μια αφρο στα ψαρια και εχεις τον ποσει προσωποποιημενο!! ;-P
     Ευτυχως που εχω αρκετο κρονο πανω μου και αλλα στοιχεια εκλογικευσεις και σωνετε η κατασταση.. (που και που)
  • vAIRsiFIRE @ 18.06.2010 21:40
    αα και που 'σαι.. εγω στον 5 τον εχω, εκει να δεις παραμυθια που πλεκω!!! αχαχαχα
    χμμ και στον εξι γαμωτο.. ειναι κακος.. θα μπορουσε να σωματοποιησει πραγματα.. τουλαχιστον στο 5 κανω την ιουλιετα καθε φορα!!!
  • dimi84kara @ 18.06.2010 21:53
    σωματοποιει..ακριβως..στον 6 και εργασιακη παραπλανηση..
     
    τωρα στον 5 να μη σε θελει ο γιος φουρναρη και να σε θελει γιος περιπτερα,το ξεπερνας....
     
    εχω αφρο ιχθυ και γω και τετραγωνο με τον κυριο...
    αλλα λιγο κρονο....εσυ και υδροχοος εχεις μπολικο κρονο..
    εμενα μ πεφτει βαρυς αρκετα....
    τεσπα τα καλυτερα ευχομαστε...
  • Stardome* @ 19.06.2010 17:56
    brujo, τι μας λέει εντελώς πρακτικά μια αντίθεση Σελήνης - Άρη;
    Ερμηνεύοντας την Σελήνη σαν την ενστικτώδη συμπεριφορά και τις συναισθηματικές ανάγκες μας, και τον Άρη σαν τον τρόπο με τον οποίο διεκδικούμε αυτό που θέλουμε, την σεξουαλικότητα (για τα αγοράκια) και την ροπή προς δράση, όπως καταλαβαίνεις έχουμε μια πολυεπίπεδη σύγκρουση ανάμεσα σε αυτές τις ορμές.
    Όταν δύο πλανήτες βρίσκονται σε αντίθεση είναι σαν να είσαι σε ένα χημείο και να επαναλαμβάνεις συνεχώς το ίδιο πείραμα με δύο υλικά που σε όλες τις αναλογίες τους προξενούν έκρηξη, εκτός από μια αναλογία που είναι η κατάλληλη, που τα φέρνει σε ισορροπία και το μείγμα στο τέλος δεν κάνει μπαμ....
    Συνεπώς είναι στοίχημα σε κάθε ερωτική αλλά και επαγγελματική σχέση να ταιριάξεις τις σωστές αναλογίες επιθετικότητας (Άρης) - φροντίδας (Σελήνη), εγωισμού (Άρης) - ένταξης σε ομάδα (Σελήνη), σεξουαλικότητας (Άρης) - συναισθηματικής εμπλοκής (Σελήνη) (προφανώς μόνο για ερωτικές σχέσεις)... Η ίδια η αντίθεση σε αναγκάζει να παίζεις στα άκρα αυτό το καθρέφτισμα μέσα στις σχέσεις σου. Όταν νιώθεις αρκετά καλά σε μια σχέση ή συνεργασία, πως μπορείς να ανήκεις και να αφεθείς, αυτομάτως ο/η Άλλος/η υιοθετεί μια καταπιεστική συμπεριφορά ή εσύ τον/την αισθάνεσαι πως εισέρχεται μέσα σε ιδιωτικό έδαφος. Αντίθετα όταν εσύ αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία και τη δράση ίσως νιώθεις πως εξαφανίζεται ο εγωισμός ή προσωπικότητα από το άλλο μέλος και φτάνεις σε περιπτώσεις άνθρωποι να εξαρτώνται από πάνω σου. Τα παιχνίδια των αντιθέσεων είναι πράγματι παράξενα και θα ήθελα να μου δώσεις μελλοντικά και τη δική σου προοπτική πάνω στο θέμα που ανέφερα.
    Τι σημαίνει τελικά η όψη της αντίθεσης Κρόνου - Ουρανού με αυτή την όψη. Δεν θέλω να επεκταθώ σε γεγονότα που ίσως κινητοποίησε, αλλά στο τι καλείσαι τελικά να μάθεις από αυτή την περίοδο. Ο Κρόνος όπως ίσως θα γνωρίζεις είναι ένας πλανητικός οικοδόμος. Γκρεμίζει και χτίζει ταυτόχρονα και πολλές φορές επίπονα. Τι γκρέμισε με αυτό το πηγαινέλα του; Ίσως εξωτερίκευσες και καθάρισες από θυμωμένο συναισθηματικό περιεχόμενο που κουβαλούσες από προηγούμενες σχέσεις σου ή από οικογενειακές σχέσεις. Ίσως έκοψες κάποιους δεσμούς με μέλη της οικογένειας σου όχι μόνο στην καθημερινότητα σου αλλά μέσα σου, στην εσωτερική σου πραγματικότητα. Ίσως αισθάνθηκες την ανάγκη να πάψεις να πολεμάς με συναισθηματικούς ανεμόμυλους και να αναλάβεις τα ηνία της οργάνωσης της ζωής σου σε νέες βάσεις. Ίσως σχέσεις και συνεργασίες που προέκυψαν σε αυτή την περίοδο να έχουν αυτό το θεραπευτικό άγγιγμα στο κοχλάζων συναισθηματικό σου ηφαίστειο (Άρης είναι αυτός, όχι αστεία...).
    Και ο Ουρανός; Ο Ουρανός σου έδωσε ίσως για πρώτη φορά τη δυνατότητα να δεις αποστασιοποιημένα και με απόλυτη απουσία συναισθήματος το μοτίβο αυτό συμπεριφοράς που προέκυπτε λόγω της αντίθεσης. Ίσως απέκτησες μια νέα προοπτική πάνω στον ίδιο τον εαυτό σου... Από την άλλη ο Ουρανός είναι ένας καταλύτης: επιταχύνει τη ροή των γεγονότων και απαιτεί άμεση δράση. Μαθήματα που με τον Κρόνο θα τα έπαιρνες ίσως σε 8 μήνες ένα χρόνο, ο Ουρανός σε σπρώχνει να τα μάθεις μέσα σε 3-4 μήνες, ακόμη και λιγότερο. Και τέλος, ο Ουρανός είναι καινοτόμος και απεχθάνεται την επανάληψη - προστάζει έτσι το χτίσιμο του Κρόνου να γίνει με νέο οικοδομικό σχέδιο. Δεν χωρά πλέον η εσωτερική σου πραγματικότητα στα στενά καλούπια της προηγούμενης ζωής (με το μοτίβο σχέσεων, τις φοβίες και τις ανασφάλειες των τελευταίων ετών). Τώρα καλείσαι να χτίσεις με νέα υλικά, νέους ανθρώπους, νέους στόχους (ο Άρης είναι και τι στοχεύουμε να αποκτήσουμε σε αυτή τη ζωή)...
    Αυτά. Για όποιες απορίες ή feedback εδώ είμαστε...
  • Brujo @ 19.06.2010 21:01
    Stardome ειλικρινα σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση.
    Με βοηθαει πολυ στο να αρχισω να καταλαβαινω το τι μου συμβαινει
    αυτη την ιδιαιτερα δυσκολη περιοδο που ξεκινησε
    απο περσι με την εκλειψη σεληνης σε συνοδο με τον γενεθλιο Ηλιο μου.
     
    Αυτο που περιγραφεις για την αντιθεση Αρη - Σεληνης (την οποια βιωνω αρκετα δυσκολα
    και ειναι η πιο στενη οψη του χαρτη μου) ειναι ακριβως
    το μοτιβο που προσπαθω να αλλαξω στις σχεσεις μου.
    Και δυστυχως οσο απεχθανομαι τις συγκρουσεις μεσα σε μια σχεση τοσο αυτες
    συμβαινουν και ειναι αρκετα εντονες.
     
    Αυτο συμβαινει στην περιπτωση που αρχικα νιωθω καλα στη σχεση μεσα
    και δεχομαι αυτη την καταπιεστικη συμπεριφορα
    και τοτε αντιδρω αρκετα...Αρεια...με αποτελεσμα να πληγωνω κ να πληγωνομαι κ εγω..
    Στις ερωτικες σχεσεις αυτο
     
    Η σεληνη μου ειναι  στον 8ο οικο και τα συναισθηματα που προκαλουνται
    μετα απο συγκρουση ειναι εξαιρετικα εντονα και προκαλουν φθορα...
    Δεν μου ειναι καθολου ευκολο να συμβιβαζομαι στις απαιτησεις.
    Θελω να ξερω το γιατι.
    .
    Στις εργασιακες μου δινεται συχνα η εντυπωση πως θελουν να
    μου επιβληθουν για καποιο λογο τον οποιο δεν καταλαβαινω.Και αυτο ειναι σχεδον αδυνατο.Εχω ενα προβλημα με την εξουσια γενικα.Απεχθανομαι και εγω να γινομαι εξουσιαστικος στις σχεσεις μου με τους Αλλους θελω ισοτιμια.
    Στην αλλη περιπτωση που εγω αναλαβανω την δραση συμβαινει αυτο ακριβως που περιγραφεις.Το αποτελεσμα ειναι να θελω να φυγω  απο τη σχεση γιατι δεν μπορω τις εξαρτημενες συμπεριφορες μου προκαλουν ασφυξια.
     
    Εκει  προσπαθω να βρω μια ισορροπια κ να δημιουργησω μια ισοτιμη κ αρμονικη σχεση με οσο το δυνατον λιγοτερες συγκρουσεις γνωριζοντας πως με καποιο τροπο πρεπει να περιορισω τα εντονα συναισθηματα που μου προκαλουνται κ δεν φερει κανεις ευθηνη εκτος απο εμενα.
     
    Με βοηθησαν πολυ αυτα που μου  περιγραφεις με τις διελευσεις στο να κατανοησω τις δυσκολες αλλαγες που συνεβησαν κ συνεχιζουν να συμβαινουν.
    Ηταν πολυ δυσκολη περιοδος με εντονα γεγονοτα,και αποσταθεροποιηση σε ολους τους τομεις.(Αλλαγη τοπου κατοικιας, εργασιας,τελος  μιας επώδυνης σχεσης ταυτοχρονα) Αρχιζω να καταλαβαινω πως επρεπε να γινουν για να συνεχιστει η εξελιξη μου.
     
    Επισης εχω συνειδητοποιησει οτι αλλαζω και υπαρχει αντισταση και απο εμενα
    αλλα και απο τους δικους μου ανθρωπους αλλα δεν μπορω να κανω κατι διαφορετικο.
    Οταν πιανεις πατο πρεπει να σηκωθεις και να βρεις αλλους τροπους να ανεβεις...
     
     
  • Brujo @ 20.06.2010 06:22
    Για αυτη την αντιθεση  Αρη - Σεληνης θα μπορουσα να γραψω βιβλιο...
    Αυτο που εχω νιωσει εντονα ειναι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια
    και ειναι βιωμα ο οικος και το ζωδιο.
    Η σεληνη στον 8ο ειναι πολυ εντονο συναισθημα κ καποιες (δυσκολες) στιγμες
    υπερβολικο παθος που προσπαθεις να εκλογικευσεις αλλα ειναι πιο δυνατο
    που αποδυναμωνουν τις προσπαθειες να το ελεγξεις.
    Η ισορροπια ομως σε εμενα(και σε ολους τους χαρτες αναιξερετως λογω της νομοτελειας
    που υπαρχει κ προσωπικα πιστευω ) ειναι οτι βρισκεται στον Τοξοτη...με οτι αυτο συνεπαγεται...
    Απο την αλλη ο Αρης στο Διδυμο σε κραταει παντα σε εγκεφαλικη
    εγρηγορση...Και στον 2ο οικο εισαι σπαταλος σε συναισθημα κ σε χρημα...
    Αυτη η αντιθεση με κανει νανιωθω οτι σπαταλαω πολυ σκεψη
    και πολυ προσπαθεια ,αξιες...κ ενεργεια...για να παρω...ενταση στο τελος..
     
    Το βιωμα αυτης της αντιθεσης  ειναι θυμος που καποιες φορες ξεπερναει τα ορια...
    Αν εξωτερικευεται δυσκολευει τις σχεσεις με τους Αλλους αν οχι...γυρναει προς τα μεσα.
    Και η επιστημη λεει οταν δεν εκδηλωνεις τον θυμο μετατρεπεται σε θλιψη.
    Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως αυτα που με θυμωνουν με θλιβουν ταυτοχρονα.
    Αυτο που καταλαβαινω επισης ειναι πως δειχνω θυμωμενος καποιες στιγμες και οτι ελκυω θυμωμενους ανθρωπους...
    Και εκει ειναι ενα θεμα που εχω οτι επιζητω την ηρεμια...και θα τα καταφερω...καποια στιγμη.
     

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...