παρακαλώ περιμένετε...

sta erwtika twn antrwn i afroditi einai pio simantiki h o aris????

  • Stardome* @ 17.06.2010 13:21
    00leone00, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
    Σε έναν αντρικό χάρτη ο Άρης δείχνει πάντα την έκφραση της σεξουαλικής του ταυτότητας. Επηρεάζει τον τρόπο που διεκδικεί το ερωτικό του ενδιαφέρον, πως διαχειρίζεται την σεξουαλικότητα και τη γοητεία του, τι θεωρεί a priori πως είναι γοητευτικό πάνω του για να εξιτάρει το άλλο φύλο. Στην περίπτωση του Άρη στους Ιχθύς προφανώς δεν έχουμε την ωμή αμεσότητα ενός πύρινου Άρη. Αντίθετα θα έχουμε υψηλή μεταβλητότητα στον τρόπο που φλερτάρει (περίοδοι έντονου φλερτ και έπειτα απόσταση) ή μια ασάφεια σχετικά με το αν τον ενδιαφέρει πραγματικά ο άνθρωπος που φλερτάρει ή όχι. Ο Άρης στους Ιχθύς συνδέει με απλά λόγια (και για να μην μακρηγορώ) την σεξουαλικότητα του με την ανάγκη για απόδραση από την πραγματικότητα, συναισθηματική λύτρωση, σαν σωτηρία. Προφανώς είναι αρκετά δύσκολο για έναν σύντροφο να του καλύψει αυτές τις δυσθεώρητες απαιτήσεις, εξ ου και φαντάζει συχνά ανικανοποίητος, απόμακρος ή σε συνεχή αναζήτηση προκλήσεων.
    Από την άλλη αυτό το μύθο, πως όσοι έχουν Αφροδίτη στο Κριό ή οι Κριοί γενικά είναι όλοι άπιστοι, έχω βαρεθεί να τον ακούω. Αν κάποιος είναι γνήσιος Κριός και πιστός στον Ήλιο του τότε ναι, ίσως να είναι δύσκολο να σταθεί για πολύ καιρό σε μια σχέση (ειδικά σε μικρή ηλικία), όμως όσο είναι εκεί παραμένει εκεί. Μπορεί να είναι για μια εβδομάδα, για ένα μήνα ή για 40 μέρες... Από τη δική του οπτική γωνία το παρόν είναι υπέροχο γιατί να το σαμποτάρουμε με απαιτήσεις για το μέλλον. Ναι, θα ήταν υπέροχο να έμενε για περισσότερο, αλλά δεν μπορούμε να απαιτούμε από έναν άνθρωπο, ότι ζώδιο και αν είναι, να παραμένει δίπλα μας όσο θέλουμε. 
    Η Αφροδίτη σε έναν αντρικό χάρτη (για να επιστρέψω στην ερώτηση σου) δείχνει εν μέρει την προσωπικότητα της γυναίκας που τον ελκύει. Μιλάμε εδώ για γυναίκες με χαρακτηριστικά Κριού και Άρη, άρα: γυναίκες που έχουν στόχους από την επαγγελματική τους ζωή, που δεν γραπώνονται πάνω από τον σύντροφο τους, που δεν λούζουν με συναισθηματικές απαιτήσεις, γυναίκες με υγιή τσαμπουκά, απόλυτα ανεξάρτητες, γυναίκες που του δείχνουν πως δεν τον έχω ανάγκη σε τίποτα, γυναίκες που είναι επιτυχία να τις κατακτήσει γιατί έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις, ίσως σκληρές στην καθημερινότητα τους... Ελπίζω να πιάνεις την γενική εικόνα.
  • kathrineA @ 17.06.2010 13:33
    Stardome, η απαντηση σου ηταν πολυ κατατοπιστικη και ελυσε πολλες και απο τις δικες μου αποριες! Θα μπορουσες να γραψεις ενα κειμενο στη βιβλιοθηκη για καθε ζωδιο που βρισκονται αφροδιτη - αρης?  
    Ο καλος μου εχει αρη στην παρθενο και αφροδιτη στους διδυμους, εγω ομως ουτε κοινωνικη ειμαι ουτε μιλαω πολυ... τι μου βρηκε αραγε??? 
  • 00leone00 @ 17.06.2010 13:59
    euxaristw polu stardome ! katatopistika plirws... kai xairomai idiaitera giati tuxainei na exw afroditi ston krio ki autos ari ston krio.... opote mallon to petuxame !
  • toxovolos @ 18.06.2010 02:22
    kathrineA υπαρχουν αυτα που ζητας στην πρωτη σελιδα των "Εισαγωγικων" της βιβλιοθηκης...
  • gatoula @ 18.06.2010 10:07
    πολύ καλή η περιγραφή της αφροδίτης στον κριό!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...