παρακαλώ περιμένετε...

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ..

  • silia81 @ 02.06.2010 20:26
    Η τρομέρη γενιά του Πλούτωνα στο Ζυγό....σα να λέμε ανεργία στο τετράγωνο, μέλλον με ερωτηματικό και κάτι αναμνήσεις παιδικών προγραμμάτων της κρατικής τηλεόρασης. Αλήθεια, ποιές ηλικίες αγγίζει κυριολεκτικά ο Πλούτωνας στο Ζυγό;
  • oliak @ 02.06.2010 20:28
    Η τρομερή γενιά του Πλούτωνα στο Ζυγό βαριέται αφόρητα αλλά και βολεύεται μάλλον γι' αυτό και μένει στις δηλώσεις...Ειλικρινά αναζητώ το σημείο "μήδεν" για να μπορέσω να αρχίσω πάλι.
  • Argy10 @ 02.06.2010 20:30
    1971-1984...Δεν γνωρίζω όμως ακριβείς ημερομηνίες....
  • Argy10 @ 02.06.2010 20:41
    La Gnossienne, τι είπες τώρα?
  • oliak @ 02.06.2010 20:49
     Το δεδομένο όπως το είχαμε αντιληφθεί και όπως μας το είχαν μάθει έγινε αβέβαιο, δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες και πριγκήπισσες...Σχέσεις και σκέψεις σε κρίση.
  • Argy10 @ 02.06.2010 20:55
    Επειδή αυτά βάλλουν όλους τους ανθρώπους που είναι ενεργοί σήμερα, και όχι μόνο τη συγκεκριμένη γενιά, μήπως αυτό σημαίνει ότι αυτή η γενιά πρέπει να βγάλει το φίδι απ'την τρύπα?
  • Argy10 @ 02.06.2010 21:05
    La Gnossienne... Κι εγώ στο club!!!! Ουρανός στο Ζυγό!
  • Argy10 @ 02.06.2010 21:17
    Νιώθω ότι σκουντάμε ο ένας τον άλλον, ψάχνοντας να βρούμε αυτόν που θα κάνει την αρχή. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα μας παρουσιάζονται τελεσίδικα....Σκεφτόμουν σήμερα, με αφορμή το θέμα των συντάξεων... Ζεις μια ζωή να δουλεύεις σαν το σκυλί (αν τα καταφέρεις να έχεις μια) και σαν αποτέλεσμα σου παρουσιάζουν το δόλωμα της σύνταξης των 445 ευρώ? Όλα τα όνειρά μας καταρρίπτονται. Και το θέμα δεν είναι το οικονομικό. Είναι η μιζέρια! Τα πάντα είναι μίζερα! Δεν επιτρέπεται να ονειρευτείς πια....
  • oliak @ 02.06.2010 21:24
    Τώρα επιβάλλεται να ονειρευτούμε. Δύσκολο πολύ αλλά διαφορετικά έχουμε παραδώσει τα όπλα, δεν γίνεται να δεχτούμε την ήττα έτσι απλά...
  • mparmpounaki @ 02.06.2010 22:27
    ΜΠΑΙΝΩ ΣΦΗΝΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ? ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο 7 ος ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΑΜΟ..ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ..? ΕΨΑΞΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΗΚΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΑΡΤΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟ SITE..? ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΙΑ......ΟΙ ΑΠΟΡΙΕς ΜΟΥ ΕΚΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΑΣΗ " ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ" ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ "ΑΣΧΕΤΕΣ'' ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥ POST..
  • Argy10 @ 02.06.2010 22:32
    http://www.stardome.gr/library/c37,Οι_12_Οίκοι.html
    Βούτα στη Βιβλιοθήκη.... Θα βγείς καλύτερος άνθρωπος!
  • flamescreen73 @ 02.06.2010 22:35
    Η γενιά που αναφέρεις Argy10, είναι γενιά που θα πρέπει να αρχίσει να ηγείται σιγα-σιγά του κόσμου και έχει να λύσει πολλά προβλήματα χωρίς τον απαιτούμενο χρόνο(με ανησυχεί προσωπικά πάρα πολύ για παράδειγμα η κατάσταση με την Πετρελαιοθάλασσα της BP οσον αφορά τα πρόσφατα). 
     
    επειδή θα χρειαστούν ηγέτες σε όλους τους τομείς που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν χωρις να αρχίσουν τον Γ Παγκόσμιο πόλεμο ας πούμε(και ει δυνατόν), ίσως για αυτο και να βάλλεται περισσότερο. Να βρει μια ισσοροπία, στην κόψη του ξυραφιού.
  • Argy10 @ 02.06.2010 22:42
    Τελικά έχει να λύσει πολλά σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο! Αυτή τη στιγμή μας κυβερνά η γενιά του Πλούτωνα στην Παρθένο ή και στο Λέοντα... Οι Ζυγο-πλουτώνιοι λοιπόν τώρα διαθέτουν την απαραιτητη κατάρτιση, ωριμότητα να κρίνουν και να αντιδράσουν. Έχουν βιώσει συνειδητά τις προηγούμενες καταστάσεις, οπότε και μπορουν (πρέπει) ν'αντιδρασουν. Δεν ξέρω σε ποιό επίπεδο, σίγουρα το οικολογικό κομμάτι είναι τεράστιο.... αλλά ας μην ξεχνάμε το κοινωνικό!!! Παιδιά, θυμηθείτε, έχουμε ζήσει και χρόνια που δεν κλειδώναμε την πορτα του σπιτιού μας το βράδυ....
  • flamescreen73 @ 02.06.2010 22:53
    Εγω δεν τα θυμάμαι, η μάνα μου έχει φοβικά σύνδρομα και κλέιδωνε πάντοτε(εισαι λίγο μεγαλύτερη μου ίσως).
    Πάντως η καινούργια ηγεσία του κόσμου θα πρέπει να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα...κόσμος είναι όλοι και άρα όλοι θα πρέπει να συμμετέχουν...κανείς δεν είναι άχρηστος και πρέπει να βρεθούν τα σημεία συνεισφοράς του καθενός, όσο μικρά και να είναι...εδώ μπορεί και να μας βοηθήσουν οι προηγούμενες γενιές, να έχουν ρόλο συμβουλάτορα για το πριν και το πως ήταν να υπάρχει αυτή η αγνότητα και αθωώτητα που νοσταλγούμε, αλλά δε βρίσκεις πουθενά στα αλήθεια. 
     
    Και ότι σημασία έχει να είσαι και άνθρωπος και όχι ακόμη ένας αριθμός στο πλήθος. Πολύ μεγάλη πρόκληση στη μαζικοποιημένη εποχή μας αυτό.
  • Argy10 @ 02.06.2010 23:00
    Εκεί λοιπόν πιστεύω ότι είναι η διαφορά... Δεν πιστεύω ότι οι προηγούμενες γενιές αυτή τη στιγμή προτίθενται να παίξουν το ρόλο του συμβουλάτορα. Έχω την αίσθηση ότι συνειδητοποιούν την ήττα τους, παίζουν ένα ρόλο "επιθετικό" προσπαθώντας να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους... Σύντομα όμως θα αποσυρθούν. Βλέπεις πώς καταρρίπτονται εικόνες παλιών ειδώλων τόσο, μα τόσο εύκολα!
  • flamescreen73 @ 02.06.2010 23:22
    Δεν πιστεύω στον πόλεμο μεταξύ των γενεεών. Πιστεύω στον πόλεμο μεταξύ διαφορετικών συμφερόντων, ο οποίος υπάρχει και μέσα στις ίδιες γενεές συνήθως. Εν πάσει περιπτώσει αν το δούμε έτσι το παιχνίδι χάθηκε για όλες τις γενεές γιατί στα ίδια σκατά θα καταλήξουμε.
     
    Δεν κερδίζω απο το να βγάλω το μάτι του διπλανού μου γιατί στο κάτω-κάτω και ο γυιος του διπλανούμου μπορεί να μου βάλει βόμβα στα θεμέλια του σπιτιού μου. Οταν μιλάω για ηγεσία δεν μιλάω για κυριαρχία, αλλά για σύμπνοια. Φωτισμένους ηγέτες χρειαζόμαστε, όχι λαμπερούς και επικοινωνιακούς. Ανθρώπους με πραγματική αξία και κουράγιο και επιθυμία να δημιουργήσουν, αλλά όχι προβλήματα βλέποντας παντού σκιές, εχθρούς και οντότητες που επιβουλεύονται τη θέση τους.
     
    Και κυρίως όχι όσους θα χοροπηδάνε στον τάφο των προηγουμένων, έτσι απλώς διαιωνίζεις την παρούσα κατάσταση και εναποθέτεις το πραγματικό πρόβλημα στις επόμενες γενεές αναφωνώντας "νίκησα! νίκησα!" Και εγώ λέω...ωραία, πάρε τα συντρίμια τώρα και κάνε τα βασίλειο σου. Σπουδαίο κατόρθωμα.
     
    Σκοπός είναι να καταστρέψεις το φαύλο κύκλο που τα δημιουργεί όλα αυτά. Να σταματήσει επιτέλους το μίσος και η διχόνοια. Οσοι δεν τα αντιληφθούν αυτά δε μπορούν να έχουν θέση στο νέο κόσμο που θα δημιουργηθεί(απλά επειδή δε μπορεί να γίνει αλλιώς).
     
    Πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι και ενεργοί και συμπαραστάτες και όχι καταστροφείς, εμπαίζοντες και ραδιούργοι. Οσο για τα είδωλα, αυτά υπάρχουν για να αποτελούν σημεία αναφοράς και δε μπορούν να καταρρέουν, γιατί χρειάζονται σαν άγκυρες για τον κόσμο, ακόμη και αν δεν ήταν ότι καλύτερο, στα μάτια του κόσμου πάντως αυτό πρέσβευαν και πρεσβεύουν.

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...