παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Δίας στον 5ο, Πλούτωνας σύνοδος Ερμής στον Σκορπιό ή ...πόσα θές να μας τρελάνεις;;;

Γλυκά μου ζουδια, ιστοριούλα για να μην βαριέστε....

τις προάλλες, συνέβη κάτι περίεργο: Έχω λογαριασμό στο φέιςμπουκ και ένας φίλος του κολλητού του ζυγουριού που γουστάρω (που χει σύνοδο πλούτωνα-ερμή στον Σκορπιό for further details: 13/10/81 , 11 βράδυ) , με βρήκε , με έκανε add '(τον δέχτηκα γιατί είχαμε κοινό γνωστό τον κολλητό του) και μετά από δύο ημέρες, χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα εκτός από 1-2 μηνύματα καλωσορίσματος, ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω με λουλούδια (κόκκινα τριαντάφυλλα) να μου συστηθεί και να μου εκδηλώσει τον αμέριστο θαυμασμό του(o..θαυμαστής μου είναι κριός 21-3-79, 9το βράδυ).

 Είμαι ωραία κοπέλα, οκ, αλλά όχι και να πάθει τέτοια πλάκα κάποιος από...μία φωτογραφία που έχω στο φέισμπουκ! Επιπλεόν, δεν ¨ενοιωσα¨ την μισή ώρα που έμεινε στο μαγαζί (το αφεντικό ευτυχώς έλειπε!) κανένα ιδιαίτερο 'vibe'... τελος πάντων, όταν μετά από δύο ημέρες με πήρε τηλέφωνο ο κολλητός τους να βγούμε για καφέ (ο θαυμαστής που δεν γνωρίζει και καλά τον καλό μου, ο κοινός κολλητός τους και εγώ) μου γύρισε φλασιά ότι μπορεί να είναι και στημένο (ωροσκόπος-σελήνη σκορπιός, ερμής σύνοδος κρόνος στον παρθένο...σε τα μας βρε παλικάρια; μπορεί να μαι λιονταράκι και να ικανοποιήσατε την γυναικεία φιλαρέσκειά μου για...24 ώρες, αλλά την 25η, ξεκαθάρισαν όλα μέσα στο μυαλουδάκι μου!).

 Βέβαια, είναι πολύ ..γυναικουλίστικο για να είναι στημένο, αλλά και πολυ υπερβολικό για να είναι αληθινό. Ένας άντρας που πραγματικά ...μένει από κάποια (υποτιθέστω ότι έπαθε πλακα με την φωτογραφία μου - αν και επιμένω είμαι μια απλή κοπέλα, τίποτα το απίστευτο και καταπληκτικό) περιμένει πρώτα να την γνωρίσει σε ένα καφέ με τον κολλητό του, δεν εμφανίζεται σε έναν χώρο που δεν ξέρει , στο ξαφνικό να της φέρει λουλούδια- και η μετέπειτα βέβαια στάση του - μετά εξαφανίστηκε 2 μέρες και επανεμφανίστηκε ο κολλητός σε πρόσκληση για καφέ..κάτι μου βρώμισε από κάποια στιγμή και έπειτα.Παράλληλα, εντύπωση μου έκανε ότι αυτές τις 3-4 ημέρες που έγινε το σκηνικό (από την αποδοχή της πρόσκλησης φιλίας ως και τον καφέ που αρνήθηκα) ο καλός μου ¨εξαφανίστηκε¨ ενώ επανεμφανίστηκε όταν ..γείωσα τον ΅θαυμαστή΅ μου . Τέλος, εντυπωσιάστηκα από το ότι όταν  είπα στο θαυμαστή μου  ότι ήταν πολύ φοβερή η κίνησή του και θα τον φλέρταρα κανονικά αν δεν τύχαινε να είμαι πολύ ερωτευμένη με άλλον, απάντησε ότι είναι σίγουρος ότι ο έρωτάς μου...θα βρει ανταπόκριση . (δεν του χα δώσει κανένα δικαίωμα να πιστεύει ότι δεν είμαι ήδη με κάποιον ;-) )

Βέβαια , μπορεί να κάνω και λάθος... αλλά το γυναικείο ένστικτο είναι πολύ δυνατό. Το μόνο που μπαίνει σαν αντίβαρο είναι ότι το όλο σκηνικό είναι πολύ ¨κατινίστικο¨για να το έχουν οργανώσει άντρες....

 

Παραλογίζομαι;; Υπάρχουν ακόμα άντρες που θα ξόδευαν ...21 ευρώ σε κόκκινα τριαντάφυλλα για να επισκευτούν κάποια που ΔΕΝ γνωρίζουν, σε ένα χώρο που ΔΕΝ ξέρουν τι θα συναντήσουν;;

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...