παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σχιζοφρένεια!!!

Βρίσκομαι μπλεγμένη ανάμεσα στα διαφορετικά θέλω μου, όπως πιστεύω κάθε Λέων με ωροσκόπο Ζυγό (και με Άρη στο Ζυγό, και με Αφροδίτη αλλά και με Σελήνη στο ίδιο ζώδιο... :-)). 

Ψάχνω εδώ και χρόνια αυτή την ισορροπία που ψάχνει ένας Ζυγός για να είναι ευτυχισμένος αλλά δεν την βρίσκω.... πάντα κάτι λείπει.  Και αυτή τη φορά έχω βρει αυτά που θέλω απο μια σχέση ... σε δύο διαφορετικούς άντρες.  Δεν έχω προχωρήσει σε σχέση ... είμαι σε επίπεδο flirt και με τους δύο. Ο καθένας όμως μου καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και με εμπνέει για διαφορετικά πράγματα. Μου δημιουργεί διαφορετικά συναισθήματα προσφέροντας μου διαφορετικές εμπειρίες.

Ο ένας είναι Δίδυμος με ωροσκόπο Λέων (Σελήνη- Αρη στο Ταύρο και Αφροδίτη στους Διδύμους) και ο άλλος Αιγόκερως με ωροσκόπο Σκορπιό (Αρη ανάδρομο στους Διδύμους, Σελήνη στο Τοξότη και Αφροδίτη στο Σκορπιό).

Δεν σας γράφω για να μου πείτε ποιός είναι ο καλύτερος και ποιόν πρέπει να επιλέξω, αλλά για να σας δείξω τη σχιζοφρένεια που βιώνω, επιθυμόντας το ίδιο πολύ δύο εντελώς διαφορετικούς άντρες....

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...