παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πότε θα φωτιστεί η ζωή μιας λέαινας;

Συγχαρητήρια για τη νέα μορφή της ιστοσελίδας σας! Μπράβο σε όλους όσοι εργάζεστε για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα! Αυτές οι αποχρώσεις του μπλε εξιτάρουν το μάτι!

Έχω να θέσω κάποια ερωητήματα. Πότε θα λάμψει επί της ουσίας η ζωή μου; Πότε θα έρθει το νέο, που θα φωτίσει την καθημερινότητά μου; Πότε θα χαμογελάσω στο πρόσωπο που θα είναι ο άνθρωπός μου και θα είμαι ο άνθρωπός του; Δε λέω, σε ανεβάζουν οι επαγγελματικές επιτυχίες, οι οικονομικές απολαβές, οι υλικές απολαύσεις, οι εμπειρίες, τα ταξίδια, οι φίλοι.. Ευτυχώς, έχω καταφέρει κάποια πράγματα μέχρι σήμερα κι έχω εκπληρώσει κάποια όνειρά μου. Αυτό που επιζητώ είναι η εσωτερική, η ψυχική γαλήνη και η ισορροπία, η συναισθηματική πληρότητα.. Δε θέλω άλλους έρωτες παθιασμένους. Δοκίμασα από δαύτους, κάηκα, χόρτασα, έμαθα, άρχισα να ωριμάζω..

Αν θέλετε να απαντήσετε σε αυτές τις απορίες μου, σας ενημερώνω ότι γεννήθηκα την 1η Αυγούστου του 1979 στις 11:45 π.μ. στην Αθήνα. Ο ωροσκόπος μου είναι στο ζυγό, η σελήνη μου στον σκορπιό και σερά σερά.. Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στον χάρτη θα δει ό,τι τον ενδιαφέρει.

Συνεχίστε το έργο σας! Μου αρέσει πολύ :)

Αγγελική

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...