παρακαλώ περιμένετε...

Σχέσεις...Σχέσεις...Σχέσεις ..!!!!!

  • chatelaine @ 24.03.2010 19:01
    "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και ουδέν
    σπουδαιότερο του τυχαίου.'' Πάρα πολύ σωστό TIGRINA!
  • absolutego @ 24.03.2010 19:44
    Tigrina, πολύ εύστοχο το post σου. Αν μου επιτρέπεις να προσθέσω θα ήθελα κάτι. Πως είναι δυνατόν να περιμένουν από ένα site να τους πει αν πρέπει να χωρίσουν ή να μείνουν σε μια σχέση? Δηλαδή, αν πει το Stardome,  που δεν ξέρω αν είναι και ακριβώς αυτή η δουλειά τους, στην ταλαιπωρημένη καρκινούλα ότι πρέπει να χωρίσει από το λίγο δυσκολούτσικο και γκριανιαρούλικο ζυγουλίνι της, αυτή με το που θα γύρίσει σπίτι, θα αρχίσει να του πετάει τις βαλίτσες από το μπαλκόνι? Θα ψάχνεται ο ζυγός και θα πει αυτή " Μου το είπανε στο Stardome!!" Δεν είναι καθόλου τυχαίο το παράδειγμα που χρησιμοποιώ, μου το έχει εκμυστηρευτεί η ίδια η καρκίνα όταν πήγε σε  " αστρολόγο" και μετά επειδή συνειδητοποίησε ότι έκανε μαλακεία, παρακάλαγε το ζυγό 2 χρόνια να γυρίσει πίσω..
     
    Δεν ξέρω πολλά για την αστρολογία, αλλά τουλάχιστον, αυτό το διάστημα που ψάχνομαι, δεν είμαι σίγουρη αν αυτό είναι το ζητούμενο, δηλαδή αν ταιριάζει κριός με ζυγό, λιοντάρι με ιχθύς κ.λ.π.  Ενδιαφέρομαι για την αστρολογία, γιατί θέλω να μάθω πράγματα για μένα, να τονίσω ό,τι γαμάτο έχω επάνω μου και να διώξω ό,τι σκατιάρικο έχω, αν είναι δυνατόν βέβαια αυτό...Εάν μπορέσει αυτό να μου το προσφέρει η αστρολογία, θα της είμαι αιώνια ευγνώμων, αν πάλι όχι, no harm done!
    Όλοι μας είχαμε και θα έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα, δικές μας είναι οι επιλογές για τη σύναψη αυτών των δεσμών και  δικές μας οι συνέπειες των πράξεων μας. Ας μην ταλαιπωρούμε τα κεφάλια μας με τέτοια πράγματα, ας τα χαρούμε ρε παιδί μου αυτά τα γκομενικά μας και δεν πειράζει, ας μη μας βγει στην τελική! 

    Tigrina, συγνώμη για το μακροσκελές και αν κούρασα κάποιους.
  • TIGRINA @ 24.03.2010 20:03
    chatelaine..
     
    absolutego..κουβεντα κανουμε καλη μου...δεν μας κουρασες..ισα ισα..με βρισκεις απόλυτα σύμφωνη..
  • Argy10 @ 24.03.2010 20:04
    Φιλενάδα έρχεσαι στα λόγια μου....!
  • TIGRINA @ 24.03.2010 20:09
    Ιδέα μου είναι ή από τον πόλεμο των άστρων και δώθε υπάρχει ενας καταιγισμός ερωτήσεων με το ίδιο θέμα σε όλες τις φυλες και όλες τις ομάδες? Τι να φταίει? Κανάς πλανήτης έχει την αιτία στο τσεπάκι του?
  • Argy10 @ 24.03.2010 20:31
    Κοίτα είναι ο Κρόνος στο Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων... Τόσα διαζύγια βγαίνουν στη φόρα!!! Αυτό από μόνο του να μην προκαλέσει μια ανασφάλεια τύπου "Μήπως δεν ταιριάζω τελικά με τον τύπο που τραβιέμαι τα τελευταία 10 χρόνια?" ή " Τελικά δεν ταιριάζουμε γιατί εγώ είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Ταύρο κι αυτός Σκορπιός με ωροσκόπο Παρθένο" ...Άσε το "ξεροσταλιάζω τόσο καιρό, δεν έχει γυρίσει να με κοιτάξει..." Μάλλον φταίει το Λιοντάρι μέσα του που κοιμάται!Το θεικότερο όλων όμως είναι το στυλάκι: "Μπήκα, είδα το χάρτη μου, βγήκα... Θα πάω για ένα μανικιούρ, θα πιώ κι ένα ουισκάκι και όταν γυρίσω να τον έχετε εξηγήσει !"
    Τι να σου  πω βρε φιλενάδα... Τώρα που θα γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο, ίσως σταματήσει για λίγο το κακό! Ίδωμεν!
  • TIGRINA @ 24.03.2010 20:37
    Argy10....μοναδική!!!!!
    Ξέχασες...το κάρμα.....4 κιλα..το αφήνουμε ή το τυλιγουμε για το σπίτι..
  • Argy10 @ 24.03.2010 20:41
    Έχεις δίκιο Tigrina! Το θεώρησα όμως περιττό, αφού ο ΑΝΤ1 το κανε σήριαλ!!! lol
     
  • eleni123456 @ 24.03.2010 20:46
    χαχααχαχ!!!φοβερός συγχρονισμός!!!το μεσημεράκι ένα τέτοιο ποστ ήθελα να κάνω!!!
    σχετικά με σχέσεις άνευ ζωδίων!!!

     
  • skarv @ 24.03.2010 21:03
    Οι σχέσεις αξεσουάρ..Μια χαρά μας είναι ο κρόνος στο Ζυγό.Προσωπικά απολαμβάνω όλη αυτή την αποκαθήλωση..Άσε που με τέτοια κρίση πού λεφτά για σκ και διακοπές και έξοδα έξοδα έξοδα...πολύ βιτρίνα...και τώρα ΕΚΠΟΙΗΣΗ λοιπόν.
  • TIGRINA @ 24.03.2010 22:11
    eleni123456 συντονιστήκαμε...
  • TIGRINA @ 24.03.2010 22:32
    fireworks..σχέσεις άνευ ζωδιων..
    Θα σας πω μια αληθινή ιστορία.
    Πριν κάποια χρόνια με τον πρώην συζυγό μου πήγαμε σε διάσταση.Τότε λοιπόν μια καλή μου φίλη και πολύ καλή φίλη επίσης κάποιου γνωστού αστρολόγου , με προέτρεψε να επισκεφτούμε τον φίλο της ώστε να δούμε την πορεία της σχέσης.Κοιτώντας λοιπόν ο εν λόγω κύριος τους χάρτες μας κατέληξε οτι η σχεση ηταν τελειωμενη ....και ειπε ακριβως την φράση. '' ο ουρανός να κατέβει κάτω και η γη να πάει ψηλά .εσεις οι δυο μαζί δεν θα είστε στο μέλλον!!''
    Δεν πολυέδωσα σημασία...και μετά από λίγο καιρό ευκαιρίας δοθείσης , αφού υπήρχαν και 2 παιδιά, τα ξαναφτιαξα με τον πρωην σύζυγο μου.Κορόιδεψα στην φίλη μου τον αστρολόγο.Ενώ εκείνη δεν σχολιασε τιποτε.
    Μετά απο 3 χρόνια όμως τελικά χωρίσαμε οριστικά!!
    Ηθελα να τονίσω,,ότι προσπάθησα παρα πολυ και δεν επηρρεάστηκα απο τα ζωδια..κι εχω την συνειδησή μου ήσυχη ότι ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να κρατήσω την οικογένεια αλλά δεν έτυχε.
    Τουτέστιν προσπαθούμε , κάνουμε υποχωρήσεις συμβιβασμούς..όταν θέλουμε να κρατήσουμε κάτι...κι αν δεν επιτευχθεί ο στόχος μας ,,,τουλάχιστον προσπαθήσαμε..!!!!!
     
  • TIGRINA @ 24.03.2010 22:47
    skarv με την κρίση που υπαρχει...και που πλήττει και τις σχέσεις....το ριξαμε στο ρομαντικό της υπόθεσης..

    http://www.youtube.com/watch?v=coUYUNYnKJw
  • TIGRINA @ 25.03.2010 08:04
    maggyjem  έτσι.!!!!!!!!! ..χρησιμοποιούμε τα άστρα σαν άλλοθι κατά το δοκούν και κατά το πως μας βολεύουν .
    σ ευχαριστώ!
  • TIGRINA @ 25.03.2010 08:09
    fireworks συμφωνώ εμείς και η διαίσθησή μας!!!!
    Αλλωστε οι αστροδάσκαλοι προειδοποιούν, επισημάνουν, σκουντάνε να ξυπνήσουμε αλλά δεν επιβάλλουν, γιατί ο σοφός φτιάχνει το μέλλον μόνος του και ο άνθρωπος είναι σοφός -  όχι πάνσοφος βέβαια..ρρρρρ αλλά λέμε )
  • thomaskouf @ 27.03.2010 07:07
    tigrina γράφεις ιστορία! 
  • TIGRINA @ 27.03.2010 20:27
    ναι η Μπουμπουλίνα σε νεότερη έκδοση..ρρ
  • Evangelique @ 30.03.2010 14:55
    Θα ήμουν σίγουρη ότι έχεις ωροσκόπο τοξότη αλλά και ο παρθένος στα μεταβλητά ανήκει κι έτσι ¨κουμπώνει¨αρκετά με την μεταβλητότητα της άποψής σου για τις σχέσεις!
     
    Παρόλη την μεταβλητή φύση της αποψής σου δεν μειώνει καθόλου της ορθότητά της αγαπητή ομοζώδια!!
     
    τι Σ%$#*Α θέλουν όλα να τα ελεγχουν, να τα καθορίζουν, να τα βαπτίζουν και να τα βάζουν σε πλαίσια... αφού όταν εμείς κάνουμε τα προγραμματάκια μας, ο καλός Παππούλης με την λευκή γενειάδα που άλλοι τον λένε ΘΕΟ (σε κάθε γλώσσα και θρησκεία), άλλοι μοίρα, πεπρωμένο, τύχη, κάρμα... ξεκαρδίζεται στα γέλια με την ηλιθιότητά μας και τον στόμφο μας!!!
     
    Αντε στην υγειά μας και ότι είναι να ' ρθει θε να ρθει αλλιώς θα πάω αλλού!!!
     

    AC in Sag speaking..
     

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...