παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Επιστροφή του Κρόνου και άλλα...

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το σάιτ. Το παρακολουθώ καιρό (χρόνια) απλά τώρα τελευταία λόγω΄αρκετού ελεύθερου χρόνου έχω αρχίσει να μελετάω τα περί αστρολογίας. Δύσκολο τα "άθλημα" και οι απορίες μου πολλές...

Αλλά θα αρχίσω με κάτι που είδα μόλις τώρα και κάπως μου ήρθε. Ο Κρόνος είναι στον Ζυγό και μάλιστα ανάδρομος??? Από πότε και δεν το πήρα χαμπάρι?? Και τι μπορεί να σημαίνει για εμένα την κακομοίρα που έχω Κρόνο στον Ζυγό?? Ναι, έχω ένα θεματάκι, μόλις ακούω Κρόνος τρομάζω..

Και μιας και μιλάμε για Κρόνο... Όπως είπα είναι (στον χάρτη μου) στον Ζυγό στις 4 μοιρες και 52''. Ο δε Δίας, κι αυτός στον Ζυγό, 4 και 54''. Αυτό πάλι πως το κατάφερα? Δύο τόσο αντίθετοι πλανήτες να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλο? Και οι δύο στον 7ο Οίκο. Άντε τώρα να τα συνδυάσει αυτά το φτωχό μου το μυαλό. Ο θέση του Δία ασ πούμε, δείχνει μια εύνοια σε συνεργασίες και γάμο. Ο Κρόνος στην ίδια θέση,προβλήματα σε συνεργασίες και γάμο...Τί συμπέρασμα να βγάλω????

Αυτά τα λίγα... και άλλες πολλές απορίες έχω βέβαια, αλλά αυτός ο Κρόνος με καίει προς το παρόν και αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...