παρακαλώ περιμένετε...

Ε, θα σκάσω αν δεν το πω...

  • ariete @ 28.02.2010 18:59
    Εύγε Albal7!!!!!!!!!!!!
    Και έχω να συμπληρώσω : γιατί το μόνο που απασχολεί όλους όσον αφορά στην αστρολογία είνα τα ερωτικά τους ;Δηλαδή πχ θέματα επαίδευσης και γενικότερης πνευματικής ανάπτυξης τα έχουμε όλοι λυμένα;
  • dimi84kara @ 28.02.2010 19:47
    καλα ναι βαρετες ερωτήσεις και οπως εχουν απαντησει και αστρολογοι δεν υπαρχει δεν ταιριαζω αλλα ενδεχομενως να θελει περισσοτερη δουλεια μια σχεση,δηλ καποιες οψεις..και εστω σ'αρεσει καποιος/α και σου πουν απο εδω "Δεν ταιριαζεις" τι θα κάνεις?θα φυγεις,θα επενδυσεις λιγοτερο ή θα το δουλεψεις παραπανω...?γενικοτητες...
  • hliostalaxth @ 28.02.2010 20:43
    symfwnw alla gynaika zygos tairiazei m antra ix8y???lol
  • irini77 @ 28.02.2010 21:09
    sosta ta les... exo kanei k ego tetoiou eidous erotisi eine spastiko alla ...olo k kati mathaineis vre paidi mu......iparxoun k vivlia na diavasoume an tairiazoume i oxi ...se olous tous tomeis..de leo..!!empasi periptosi kouventa na ginete..k ego prosopika an eine prota ap ola kala i ugeia mou..kai ta erotika mou petaoooo...mou pane k ola ta alla kala...etsi leitourgo ego..k nai me endiaferoun pano ap ola afta...akougete ilitheio alla etsi eine..k meta koitao ta oikonomika k tin douleia...xixi...a..ksexasa..epimeno k kinigao enan aigokero...ksero ksero..8a fao ta moutra mou...xaxaxxaxaxaa...
  • Akbal7 @ 28.02.2010 21:39
    σωστά, κουβέντα να γίνεται (ως συνήθως)
  • Monitor @ 01.03.2010 11:04
    Πες τα χρυσόστομη!
  • TIGRINA @ 01.03.2010 15:58
    ariete η αστρολογία δεν λύνει προβλήματα.Μήπως να ξαναδιαβάσεις την απάντησή σου? Νομίζω δεν κολλάει στην αστρολογία η επίλυση των προβλημάτων πνευματικής εκπαίδευσης! Αποψή μου βέβαια!
    Η περιέργεια για το αύριο και ο ενδόμυχος φόβος του τι μέλει γενέσθαι ωθεί τον άνθρωπο στο ψάξιμο και στην προσέγγιση μεταφυσικών θεωριών ή/και αστρολογίας.
    Ο αστρολόγος δεν είναι ούτε μάντης επίσης.Ερμηνεύει απλά τις τάσεις κίνησης των πλανητών και την επιρροή τους σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων που έχουν γεννηθεί κάποιο ορισμένο χρονικό διάστημα.Δεν δίνει ποτέ γεγονότα!
    Από κει και πέρα ο αναγνώστης λαμβάνει τις πληροφορίες και τις ερμηνείες των τάσεων και/ ή όψεων και προσπαθεί να πράξει κατά το δοκούν ώστε να προλάβει καταστάσεις η να εκμεταλλευτεί ευκαιρίες για να έχει καλλίτερα αποτελέσματα στην πορεία της ζωής του.
    Η προσέγγιση στην αστρολογία βοηθά να μάθουμε καλύτερα τον ίδιο μας τον εαυτό.Αλλωστε το παρόν μας διδάσκει και μας δείχνει το μέλλον.
    Και το μέλλον το φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι όχι η αστρολογία.
    O υγεία , ή εργασία, ο έρωτας είναι προβλήματα της καθημερινότητας όλων μας.Κι αυτήν την καθημερινότητα έχουμε την περιέργεια να θωρακίσουμε και να ασφαλίσουμε και γι αυτή φοβόμαστε και μπαίνουμε στο λούκι του '' ψαξίματος ''.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...