παρακαλώ περιμένετε...

και αλλες απορίες για τις συναστρία

  • ginakar @ 19.02.2010 19:08
    πωπω...τρελαινομαι απο θυμο οσο βλέπω το top11 των ηλιθιων διακαιολογιων που αναρτησες LaGnossienne...........οσο κι αν ακουγεται παραλογο τα εχω ακουσει κατα καιρούς ολα-απο τον ίδιο ανθρωπο(!!!!!!!!)Ο ΕΡΩΤΑΣ ηταν ειναι και θα ειναι η πιο παραλογη κατασταση που βιώνει ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!!!!!!!Ακόμα και οταν το αντικειμενο του ποθου σου,εχει νοημοσύνη 5χρονου-και μονο με αυτες τισ ανόητες δικαιολογίες μπορεί να σε αποφύγει.....................
  • tuvlo @ 19.02.2010 19:43
    γεια σας !
    gin μην μου εξάπτεσαι . παράλογο φαινόμενο, παράλογες και οι ατάκες.... φαντασία να έχει ο άνθρωπος....

    LaG. ναι συμφωνώ απόλυτα, απλά πιστευω οτι τελικά δεν δείχνει το τι θα γίνει η αστρολογία.

    δείχνει τι θα μπορούσε να γίνει αν εσυ και ο καθένας από εμάς ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΥΛΗΣΗ αποφασίζε να κάνει κάτι.
    είναι κάτι σαν αυτό που λέμε και για τα άστρα και τις ευκαιρίες. θα περάσει.... αλλά την απόφαση να της ανοίξεις την πόρτα θα την πάρεις εσύ. αυτό καταλαβαίνω.

    ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος μου είπε οτι το καημένο το σύμπαν αυτό που μπορεί να κάνει, είναι να σου φέρει στο δρόμο αυτό που επιθυμείς - χρειάζεσαι κ.ο.κ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. αν εσύ πέρα βρέχει για χίλιους όσους τυχον λόγους, όχι απαραίτητα πεμπτούς....δεν φταίει το σύμπαν.
    να διευκρινήσω οτι δεν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, εντελώς. μου χει συμβεί δύο φορές ! ώς τώρα. οι πολλοί στο δωδέκατο είναι η πιο πρόσφατη και μου ρθε φοβερή φλασιά οταν το ανέφερες. Απλά δεν είναι ωραία κατάσταση και δεν θα ήθελα να ξανασυμβεί έτσι. αν φαίνεται από κάπου λοιπόν, να ξέρω που να κοιτάω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ! οχι σελήνες και αφροδίτες και αηδίες ρε παιδία . στο ζουμί !

    νομίζω πάντως οτι δεν φαίνεται εξ ού και το ρίσκο του πράγματος !
    ο σύνθετος τι είναι τελικά βρε παιδιά ?

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...