παρακαλώ περιμένετε...

πλουτώνια χαρακτηριστικά

  • dimi84kara @ 04.02.2010 14:00
    absolutego νομιζω ειναι τα χαρακτηριστικά που σου προσδίδει ο πλουτωνας...Ειτε δηλαδη οψεις με τον πλουτωνα ειτε θέσεις του σκορπιου στο ωροσκοπιο σου....εμενα ο αρης μου ειναι πλουτωνιος με αυτη τη λογικη...
  • AriesLeo @ 04.02.2010 18:19
    Θα κάνω ένα copy&paste από το Αστρομάθημα "Αστρολογικό Λεξικό για Αρχάριους"

    Πλουτώνιοι τύποι ωροσκοπίων: Τα ωροσκόπια που έχουν το ζώδιο του Σκορπιού ή τον 8ο οίκο τους τονισμένο είτε λόγω της παρουσίας πολλών πλανητών εκεί στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους είτε λόγω ισχυρών όψεων του Πλούτωνα με τα φώτα, τον ωροσκόπο και το μεσουράνημα ή μερικούς πλανήτες ταυτόχρονα.

    και βέβαια υπάρχουν κι άλλοι τύποι όπως

    Ποσειδώνιοι τύποι Ωροσκοπίων: Τα ωροσκόπια που έχουν το ζώδιο των Ιχθύων ή τον 12ο οίκο τους τονισμένο είτε λόγω της παρουσίας πολλών πλανητών εκεί στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους είτε λόγω ισχυρών όψεων του Ποσειδώνα με τα Φώτα (Ήλιο δηλαδή και Σελήνη) , τον ωροσκόπο και το μεσουράνημα ή μερικούς πλανήτες ταυτόχρονα.
  • playmobile @ 05.02.2010 14:44
    Στον χάρτη μου έχω σύνοδο ηλιου-πλούτωνα.
    Διαβασα αστρομαθήματα, αλλα δεν αναφέρονται και πολυ στη συγκεκριμένη περίπτωση.
    Αναφέρεται ωστόσω στις δύσκολες όψεις. Η σύνοδος θεωρείται μια απ΄αυτες ???
  • MissHavisham @ 05.02.2010 14:56
    Playmobile, αντιγράφω από τ' αστρομαθήματα για τις όψεις από το κομμάτι που μιλάει για τις όψεις του ηλίου:

    "Όπως είναι γνωστό όψεις ονομάζουμε τις γωνιακές σχέσεις μεταξύ πλανητών ή αλλιώς την απόσταση σε μοίρες που έχουν οι πλανήτες σε ένα ωροσκόπιο. Γενικά οι όψεις διακρίνονται σε δύο κύριες κατηγορίες: 1) Τις Αρμονικές Όψεις και 2) τις Δυναμικές όψεις. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν το εξάγωνο (60ο), το τρίγωνο (120ο) και ορισμένες σύνοδοι (εξαρτάται από τους πλανήτες που συμμετέχουν και το ζώδιο στο οποίο βρίσκονται). Αυτές οι όψεις σχετίζονται με αυθόρμητες ικανότητες, ταλέντα και τρόπους έκφρασης, στις οποίες με ευκολία στρέφεται το άτομο. Στην κατηγορία των Δυναμικών όψεων ανήκουν το τετράγωνο (90ο), η αντίθεση (180ο), το quincunx (150ο) και κάποιες από τις συνόδους (κυρίως οι σύνοδοι με τους συλλογικούς ή βαρείς πλανήτες). Αυτές οι γωνίες σχετίζονται με εσωτερικές ψυχολογικές εντάσεις και απαιτούν από το άτομο κάποιου είδους στοχευμένης δράσης ή τουλάχιστον την καλλιέργεια μεγαλύτερης συνειδητότητας στις περιοχές που εστιάζονται οι όψεις αυτές."
  • playmobile @ 06.02.2010 13:19
    thanks missHavisham!!!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...