παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ο αδιάκριτος του αδιάκριτου τον αδιάκριτο
Γειά σας παιδιά!!!
τέλεια εποχή, χριστουγεννιάτικη έτσι;; Και ένας ήλιος γλυκός, βγάζει γλώσσα στην ευρώπη που παγώνει ;-) 
Θέλω μία γνώμη, αν έχετε όρεξη. 
Δεν έχει να κάνει με αστρολογία, αλλά θα σας πω και τα ζώδια, μήπως τον ψυχολογήσετε καλύτερα..
Πριν δύο χρόνια γνώρισα έναν καλό φίλο του πρώην μου (μεγάαααλη σχέση, ακόμα αλληλοπληγωνόμαστε.. σκορπιός γάρ) . Αυτός λοιπόν,  αρχικά, έδειξε πολλλλύ μεγάλο ενδιαφέρον. Τα ψηνε με καθημερινή επικοινωνία, ευκαιρίες να είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο κλπ. Παρθένος.  Ωστόσο, πριν προχωρήσει, έκανε την κίνηση ματ: κάλεσε σε πάρτυ τον πρώην και εμένα μαζί. Από την επόμενη μέρα, άλλαξε 180 μοίρες και έγινε φιλικός. (Δεν έγινε κατι στο πάρτυ, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι υπάρχει κάτι ακόμα να βραδυφλέγεται ανάμεσα σε μένα και τον πρώην- δεν ξέρω μάλιστα μήπως μιλήσαν κιόλας, αν και το ψιλοαποκλείω)

Τους επόμενους μήνες, έκανα εγώ κάποιες προσπάθειες, ώσπου σε κάποια κίνησή μου να τον φιλήσω , εισεπραξα ένα ' οχι, τι κανεις τώρα; πρέπει να φυγω ' και έτσι τον άφησα και εγώ ;) 

Μετά από κανα δυο τσακωμούς (που ξεκινούσαν από αυτόν) για γελοίους λόγους, απομακρύνθηκα και από παρέα  κανα τετράμηνο, και τις προάλλες με κάλεσε στα γενέθλιά του (ήμουν εγώ με όλους τους μαντραχαλέους φίλους του). Πειραγματάκια στο fb, συνέχεια σχολιασμοί και προχτές του είπα ότι θα πάω για φαγητό με τις φίλες μου, και αν θέλει να έρθει και εμφανίστηκε μόνος του  .. 4 γυναίκες και αυτός. Σκοπός μου ήταν να τον γνωρίσω σε μία από τις φίλες μου που ψάχνεται γενικώς, μήπως υπάρξει χημεία.

Εκεί δε, άρχισε ένα σωρό αδιάκριτες ερωτήσεις (το είχε ψιλοφέρει η συζήτηση αλλά ήθελε να μάθει ΑΠΟ ΜΕΝΑ  και μόνο ) πότε έκανα έρωτα για πρώτη φορά, με πόσους εχω πάει  μέχρι τώρα, αν ο φίλος του ήταν ο πρώτος μου κλπ κλπ!!!!! Βέβαια του είπα ότι δεν πρόκειται να του απαντήσω σε τίποτα από αυτά!! Η φίλη μου που ήθελα να της τον γνωρίσω, μου είπε στο μπάνιο ότι δεν πρόκειται να γινει τίποτα μεταξύ τους γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ενδιαφέρετε για μένα!!

το θέμα είναι  βρε παιδιά, ότι ΔΕΝ ενδιαφέρετε. Εννοώ, το χουμε ξεκαθαρίσει. Και μάλιστα, πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται. Παρόλα αυτά, έχω την διαρκή αισθηση ότι με πειράζει , ζηλεύει , προσπαθεί να με κάνει να σκάσω κλπ κλπ , γιατί γουστάρει 100%. Και λέγω τώρα, αν γουστάρει γιατί δεν το εκδηλώνει (είναι δυναμικότατος δεν έχει ανάγκη) και αν δεν γουστάρει γιατί φέρετε έτσι; Σημειώνω ότι έχω ωροσκόπο σκορπιό, σελήνη στον σκορπιό και ο κριός είναι στον τρίτο μου αυτήν την περίοδο , σε σύνοδο με τον πλούτωνά μου.. τα προαισθήματά μου ειναι έξοχα θα λεγα και σπάνια πέφτω έξω, γιαυτό και έκανα τότε την κίνηση, γιατί το θεωρούσα δεδομένο ότι καραγουστάρει!) 

Τον κρατάω σε συνεχη φιλικά επίπεδα, αλλά πχ, του αναφέραμε ότι θα πάμε με την φίλη μου Παρίσι τον Φλεβάρη , και ...μας κατσικώθηκε! ' δεν έχω πάει ποτέ, θα έρθω και εγώ αν δεν έχετε αντίρρηση. Μια χαρά θα περάσουμε μαζί σε τρικλινο, αρκεί να είμαι στο μεσαίο κρεβάτι και να μην κλειδώνεστε με τις ώρες στο μπανιο' 

hello φίλε.. ποιος σε κάλεσε;;; 
Παρθένος παιδιά, παρθένος και τριαντάρης... δεν παλεύεται... 







Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...