παρακαλώ περιμένετε...

ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ;

  • MichalisVafeias @ 18.12.2009 15:02
    LEO28, θα μπορούσε κανείς να δώσει αρκετές ερμηνείες πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Σε πρώτο επίπεδο θα έλεγα πως με τον ωροσκόπο σας στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα υπάρχει τεράστια πιθανότητα ο Ήλιος σας (και κυβερνήτης του ωροσκόπου) να βρίσκεται στον 12ο οίκο. Αυτή δεν είναι μια εύκολη θέση για τον Ήλιο και ειδικά για τον Ήλιο στον Λέοντα. Σκοπός του Λέοντα είναι να καταφέρει να εκφράσει με γνήσιο και εμφατικό τρόπο την προσωπικότητα του και τα ταλέντα του ώστε να νιώσει με αυτό τον τρόπο μοναδικός και αξιόλογος ενώ το αίτημα του 12ου είναι να μην κρατάμε τίποτα για τον εαυτό μας αλλά να προσφέρουμε χωρίς να ζητάμε τίποτα σε ανταπόδοση.
    Επίσης είναι πολύ σημαντικές οι όψεις άλλων πλανητών με τον ωροσκόπο. Στην πραγματικότητα ο ωροσκόπος είναι ένα σύνθετο σύμπλεγμα που περιλαμβάνει τον ίδιο τον ωροσκόπο, τις όψεις του ωροσκόπου με άλλους πλανήτες και τις όψεις του κυβερνήτη του ωροσκόπου με άλλους πλανήτες. Άρα δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο ωροσκόπος θα καταφέρνει να εκφραστεί με ευκολία σε ένα πρόσωπο. Αξίζει λοιπόν να ρίξετε και μια ματιά για δύσκολες όψεις πλανητών πάνω στον ωροσκόπο σας.
    Τέλος θα ήθελα να σας προτρέψω να προσπαθήσετε να αποσαφηνίσετε με ακρίβεια την ώρα γέννησης σας. Οι μοίρες του ωροσκόπου προχωρούν σχετικά γρήγορα, οπότε και με 10 λεπτά απόκλιση να σας έχουν πει την ώρα γέννησής σας, ο ωροσκόπος μπορεί να έχει αλλάξει και να έχει προχωρήσει στην Παρθένο....
  • SURGELAKI @ 18.12.2009 15:21
    Kαλημέρα ...ακριβως το ιδιο προβλημα εχω κι εγω ..οπως και φανταζομαι ολοι οσοι εχουν γεννηθει με το ωροσκοπο τους στις τελευταιες μοιρες ενος ζωδιου..Σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να διαβαζουμε τις προβλέψεις και για τα δυο ζωδια?
  • MichalisVafeias @ 18.12.2009 15:35
    surgelaki, δεν μπορώ να σας συμβουλέψω ούτε και να το κάνετε αλλά ούτε και να μην το κάνετε.
    Αν είστε απολύτως βέβαιη για την ώρα γέννησης σας τότε ένας ωροσκόπος στην τελευταία μοίρα ενός ζωδίου ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο, πάει και τελείωσε.
    Αν όμως δεν είστε βέβαιη για την ώρα θα μπορούσε να είναι είτε πιο πίσω στο συγκεκριμένο ζώδιο, είτε πιο μπροστά στο επόμενο. Σε αυτή την περίπτωση αν βλέπετε συστηματικά ότι οι προβλέψεις που διαβάζετε για το επόμενο ζώδιο ανταποκρίνονται σε εσάς, κανείς δεν μπορεί να σας πει να μην τις διαβάζετε. Όμως σε αυτή την περίπτωση ίσως θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την ιδέα ότι έχετε άλλο ωροσκόπο...
  • gb488 @ 18.12.2009 15:35
    Μιχάλη , ούτως ή άλλως, ας πούμε έχεις ωροσκόπο στις πολύ τελευταίες του ζυγού. Και είναι η ώρα σωστή χωρίς αμφιβολία. Όταν ο Άρης πχ μπαίνει στο λέοντα εσύ τον έχεις στο δεκατό σου άρα η πρόβλεψη του σκορπιού ανταποκρίνεται καλύτερα στη δική σου περίπτωση...αλλά αμφιβολία για τον ωροσκόπο δεν τίθεται..Ελπίζω να καταλαβαίνεις τί προσπαθώ να πώ γιατί το phrasing είναι λίγο ελεεινό...
    για τις προβλέψεις μόνο μιλάω..
  • MichalisVafeias @ 18.12.2009 15:40
    gb488, από την άλλη πλευρά όμως αν γίνεται μια όψη στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου πιάνει και τις πρώτες του επόμενου κοκ.... Θα παρανοήσουμε τελείως με αυτόν τον τρόπο και άσε που δεν ασχολούνται όλοι όσοι διαβάζουν με τις μοίρες του ωροσκόπου ή του Ήλιου τους. Ας διαβάζουμε τον ωροσκόπο μας και αν έχουμε αμφιβολίες για τη θέση του, ας δούμε σε βάθος χρόνου αν ανταποκρίνονται σε εμάς άλλες προβλέψεις.
    Τώρα για όλους εκείνους και όλες εκείνες που ασχολούνται πιο συστηματικά με την αστρολογία και ξέρουν ψυχολογικά χαρακτηριστικά, μπορούν να ξέρουν που ανήκουν και φυσικά τι να κρατήσουν και τι να πετάξουν από μια πρόβλεψη...
  • SURGELAKI @ 18.12.2009 15:42
    Ευχαριστουμε Μιχάλη...
    Τι να κανουμε..θα μαθουμε να ζουμε ετσι..
  • ether12 @ 18.12.2009 17:14
    Leo ο ωροσκόπος σου μπορεί να είναι Λέων όμως οι διελεύσεις των πλανητών από τον ωροσκόπο σου δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στην Παρθένο που καλύπτει ολόκληρο τον 1ο οίκο. Όποτε δηλαδή έχεις διέλευση του Άρη, της Αφροδίτης, του Δία και των λοιπών από τον ωροσκόπο σου τις νιώθεις έντονα μέσα από την Παρθένο. Επίσης έχεις Αφροδίτη στην 3η μοίρα της Παρθένου πάρα πολύ κοντά στον ωροσκόπο, θέση που την καθιστά κυβερνήτη του ωροσκοπίου σου! Επίσης, η Άφρο στην Παρθένο είναι και κυβερνήτης του 10ου οίκου σου, ενώ έχεις και Σελήνη στους Διδύμους που εντείνει τα Ερμαϊκά στοιχεία του χαρακτήρα σου.

    Πιστεύω αρκετοί άνθρωποι νιώθουν όπως εσύ, ότι δηλαδή αν και έχουν κοινό Ήλιο και Ωροσκόπο αισθάνονται κάποιο άλλο ζώδιο (ή πλανήτη) πιο οικείο τους. Αυτό δείχνει και την πολυπλοκότητα της αστρολογίας που περιλαμβάνει πλήθος οικοθεσιών, όψεων και γωνιών. Και ειδικά οι γωνιακοί πλανήτες είναι αποδεδειγμένα σημαντικότατοι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχεις ισχυρό στοιχείο του Λέοντα. Απλά ο Λέων δεν σχετίζεται μονάχα με εξωστρέφεια, δυνατή θέληση, εγωκεντρισμό κτλ...σχετίζεται συχνά και με ιδεαλισμό, οργανωτικότητα, δημιουργικότητα, μοναχικότητα και πολλά άλλα πράγματα.
  • LEO28 @ 18.12.2009 18:41
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ(ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ)ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ 12ο ΚΑΙ 1ο ΟΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...