παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αστρομαθήματα_Επανάληψη.
Από το μάθημα "Πλούτωνας στον Αιγόκερω".

"Οι Λέοντες είστε πολύ κουρασμένοι. Μα πάρα πολύ όμως. Ειδικά οι του τρίτου δεκαημέρου, όλο πάτε να σηκωθείτε κι όλο ξαναπέφτετε. Κρόνος και Ποσειδώνας έχουν αφήσει τα χνάρια τους και περιφέρεστε σαν την Γκιζέλα Ντάλι στη Νάξο, όπου κανείς δεν μπορεί να διακρίνει πίσω από το ρυτιδιασμένο πρόσωπο τη ναζιάρα γατούλα του παρελθόντος. Βάσει ηλιακού ωροσκοπίου, όμως, θα επηρεαστεί ο 6ος οίκος της υγείας και της καθημερινότητας, οπότε, ιδιαίτερα όσοι έχετε και ωροσκόπο Λέοντα, πηγαίνετε για τακτικά τσεκάπ, δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Επίσης, ξέρω πόσο δεμένοι είστε με τα κατοικίδιά σας, αλλά δυστυχώς αυτά ζουν συνήθως πολύ λιγότερα χρόνια από τους ανθρώπους."

Δηλαδή για να καταλάβω το μάθημα καλύτερα γιατί είμαι και 3ο δεκαήμερο και με ενδιαφέρει...Αυτό σημαίνει πως για τα επόμενα 24 χρόνια...(τουτέστιν μέχρι τα 50 μου!) θα είμαστε σαν μυγάκια σε ανεμοστρόβιλο? Καμμιά ελπίδα??Και να εκμυστηρευτώ και κάτι πιο προσωπικό: Ο Πλούτωνας διελάυνει στον 1ο μου οίκο..Λα λα λα λα!
Το ξέρω, το ξέρω καλέ! Υπάρχουν και άλλοι πλανήτες θα μου πείτε...Χειρωνας, Ποσειδώνας...Αυτοί πότε θα μας αφήσουν σε ησυχία αλήθεια?Ε?
Πείτε μου έναν καλό λόγο να χαμογελάσω και γω λιγάκι...Πείτε μου πως θα έρθουν καλύτερες μέρες και γω θα το πιστέψω!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...