παρακαλώ περιμένετε...

Κόσμος και κοσμάκης

  • chatelaine @ 04.12.2009 22:29
    Argy10 πολλές φορές μετράει η γνώμη των ανθρώπων που παρατηρούν από κάποια απόσταση τις καταστάσεις, γιατί τα εμπλεκόμενα μέρη δε μπορούν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα.
    Τώρα όσο για τα χαστούκια, νομίζω οι δυσκολίες είναι που μας κάνουν αυτό που είμαστε και μας δυναμώνουν (και ένας Λέων δε μασάει εύκολα)
  • Argy10 @ 05.12.2009 18:11
    bobmarley I quote: "filos einai autos pou tha sou stathi....". Απο εκεί πηγάζει και η απογοήτευση που περιγράφω. Γιατί για την ερωτική σχέση, κάπου μέσα στο μυαλό σου υπάρχει ημερομηνία λήξης. Τόσο για τον έρωτα, όσο και για τη σχέση. Ίσως και για τα δύο μαζί. Η φιλία όμως. Κάποιος γνωστός μου έλεγε ότι "φίλος είναι αυτός που χαίρεται με τη χαρά σου και όχι αυτός που λυπάται με τη λύπη σου". Συνειδητοποιώ ότι οι "φίλοι" δεν κάνουν κανένα από τα δύο. Χαίρονται με τη χαρά σου εικονικά γιατί στο βάθος ζηλεύουν και χαίρονται και με τη δυσκολία σου, ανακουφίζονται γιατί που δεν συμβαίνει σ'αυτούς.....Μόνο απρόσωπα τελικά μπορείς να μιλήσεις ειλικρινά. Έτσι όπως κάνουμε εμείς....Μέσα από τα λεγόμενά μου συνειδητοποιώ επίσης ότι τώρα τα περνάω όλα απο κόσκινο, ψιλό κόσκινο. Μήπως δεν αξίζει γιατί το αλεύρι είναι πολύ λεπτό και περνάει? Ίσως η λύση είναι σιμιγδάλι-χοντρό!

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...