παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Επειδή βλέπω απελπισίες και δυσκολίες, να σας πω τα τελευταία δικά μου νέα:
Η αγαπημένη μου ξαδέλφη (καρκινάκι με ωροσκόπο τοξότη) αποφάσισε να παραιτηθεί από την δουλειά της γιατί δεν πήγαινε άλλο η μη-συνεννόηση , και πάνω που είχε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα ψάξει για ότι να ναι έστω και αν της δινουν λιγότερα, ήρθε η προτασάρα για μια ουάου θέση με φουλ πακέτο.
Η αγαπημένη μου φίλη (διδιμάκι), νιόπαντρη (με παρθένο), είναι έγγυος -και θα γίνω νονά.
Η κολλητή μου(καρκινάκι) , με μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2001 και της βγήκε στην επιφάνεια τον Μάη ξανά , αναγκάστηκε σε δεύτερη εγχείρηση και ήταν πολύ άσχημα ψυχολογικά... το αποτέλεσμα, προχτές να μάθει ότι όχι μόνο ξεπέρασε πλήρως το όποιο κίνδυνο αλλά οτι η πορεία είναι πέρα από αυτά που θα μπορούσε και το πιο αισιόδοξο επιστημονικό μυαλό να σκεφτεί!
Εγώ (λιονταροσκορπιός) πέρασα σε ένα μάστερ που γούσταρα πολυ και είχε δύσκολες εξετάσεις, και  βρήκα και καθηγητή να κάνω διδακτορικό μετά. Η δουλειά πάει παρα πολύ καλά, οι γύρω μού όλοι (οικογένεια, φίλοι , γνωστοί) είναι περισσότερο από καλά.

Προχτές είδα και τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου (γνωστός στο φορουμ σκορπιός) ο οποίος είναι ολοφάνερα ακόμα καψούρης μαζί μου (και εγώ μαζί του) ακόμα και αν εξακολουθούμε να μην μιλάμε ο ένας στον άλλο.. Τώρα που ο Κρόνος κάνει σύνοδο με άφρο μου και άρη μου , νομίζω ότι θα ξεκαθαρίσουν πολλά, είτε για καλό , είτε για κακό... (αλλά πόσο κακό μπορεί να είναι με τον Δία να πλησιάζει το βλογημένο ψάρι και ωσονούπω τον 5ο οίκο μου στον οποίο σουλατσάρει ο ουρανός; ) 


 Η ουσία είναι μία: ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...