παρακαλώ περιμένετε...

ΛΕΩΝ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ?

  • Gourounaki @ 03.11.2009 14:50
    ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΤΕ,ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΛΟΓΟΙ,ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΘΕΤΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ,ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ,ΚΡΥΦΤΟ ΚΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ. ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ,ΜΗΝ ΞΟΔΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ,ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΕΓΙΝΕ. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ. ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΣΧΗΜΑ. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ,ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΝ,ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ,ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ,ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ,ΕΥΘΥΣ ΛΟΓΟΣ. ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ. ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΝΩΜΗ,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ.
  • MissHavisham @ 04.11.2009 19:54
    Αυτό είναι και το ευαίσθητό μου σημείο, άντρας Λέων με γυναίκα Αιγόκερο!
    Grrrrr...."Κάτσε μακριά και άσε την κοπέλα ήσυχη!!!" θα σου έλεγα αν δεν είχα δει τον ωροσκόπο σου. Πάλι καλά που έχω αδυναμία στους Σκορπιούς κακομοιρη μου! Και η λογική λέει ότι σε σώζει ο Σκορπιός σου για τη συγκεκριμένη περίπτωση. (Μήπως θα μπορούσες να μάθεις τι ωροσκόπο, τι σελήνη και τι άρη έχει?)

    Αν περιμένεις από την Αιγόκερω να κάνει το πρώτο βήμα, και ειδικά αφού έχεις συνεισφέρει στο μπλέξιμο, μάλλον θα περιμένεις για πάντα. Ρίξε πίσω τη λιονταρίσια χαίτη σου, πάρε βλέμμα ταπεινό (καλά, το ξέρω πως σου είναι δύσκολο αλλά σε κάθε περίπτωση προσπάθησε!) και κάνε την πρώτη κρούση. Θα φας πάγο. Μη δειλιάσεις. Άσε της λίγο χρόνο (όχι πολύ, θα εκκληφθεί ως αδιαφορία!) να επεξεργαστεί την πληροφορία και κάνε δεύτερη κρούση. Η λογική λέει ότι αν σε θέλει θα έρθει τρέχοντας. Καλή τύχη!
  • zarlaf @ 06.11.2009 19:53
    Ευχαριστω για τα σχολια σας...

    λοιπον MissHavisham τον ωροσκοπο της ξερω και ειναι Υδροχοος.

    Εχτες εκανα την κινηση μου παλι για να δηλωσω οτι ειμαι εδω και ενδιαφερομαι σοβαρα.Η κοπελα εχει φαει γερο μπερδεμα με την ζωη της(οικονομικα,συναισθηματικα,υπαρξιακα).Ειναι μεταξυ του δεν ξερω αν θελω να ειμαι μονη,μαζι σου και βεβαια ακουσα και τον πρωην να μπαινει στην συζητηση.Φαινεται οτι η ανασφαλεια την εχει κανει να κοιταει και το ποιο οικειο της,που βεβαια με τα δικα της λεγομενα δεν ειναι για να ειναι μαζι αφου τον εχει χωρισει ειδη κανα δυο τρεις φορες.Μου ειχε πει οτι δεν μιλαν, δεν επικοινωνουν, δεν ξερει το καλο της,ειναι χαζουλιακας αλλα τελικα ειναι και το πιο οικειο της.

    Αφου τα ακουσα ολα λοιπον της εξηγησα οτι εγω εδω ειμαι αμα θελει να ξαναπροσπαθησουμε αλλα απο την απ'εξω και σε μια τετοια κατασταση δεν μπορω να βοηθησω.Την γουσταρω πολυ και της το ειπα σοβαρα αλλα κατα τα αλλα της λεω αποτραβιεμαι διοτι εχω γινει βαρος και δεν το θελω και οτι αμα θελει ξερει που θα με βρει.

    Αυτα ειναι τα δεδομενα.Φοβαμαι βεβαια με αυτην μου την κινηση διοτι παιζει μπαλα μονο ο πρωην τωρα αλλα απο την αλλη σεβομαι την αποφαση της οτι δεν ημαστε μαζι τωρα και οτι δεν ξερει τι της γινεται και οτι θελει να ηρεμησει.Το ξερω οτι μαζι μου και ενοιωσε, περασε καλα και ειδε και αλλα πραγματα, αλλα εχω ανασφαλεια μεγαλη αυτη την στιγμη οτι το οικειο (και ας ειναι οπως σας περιεγραψα)για τον Αιγοκερω παντα νικαει.

    Τελος παντων αυτα ειναι τα δεδομενα.Το βουλωνω και αποσυρομαι με δυσκολια.Ουτε τηλεφωνα ουτε τιποτα περιμενοντας μηπως και ερθει στα ισα της.Δεν θελει αυτη την στιγμη να ειναι μαζι μου και σεβομαι αυτην την αποφαση οσο ωραια και αν περασαμε.

    ???
  • zarlaf @ 06.11.2009 19:59
    υ.γ. Μisshavisham και πισω εριξα την χαιτη και ταπεινος ημουνα.Μεχρι και βιβλιαρακι και βαλεριανες πηγα απο απλο ενδιαφερον.Εκανα μια αναμπουμπουλα οταν εμαθα για τον πρωην αλλα μεσα στα λογικα πλαισια.Μετα ειπα τα λογια μου και απο εχτες κραταω αποστασεις.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...