παρακαλώ περιμένετε...

Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...(?)

  • MARIA1984 @ 26.10.2009 17:42
    Καλησπερα KatLeo!Ως ενα σημειο μοιαζουμε,βλεπεις κι εγω Λεων με Κριος ειμαι......Αλλα γιατι τοσο αγχος και τρομος μην τον χασεις?Ειστε στην πολυ αρχη ακομη?Μια χαρα παντος ειναι και η μοναξια.......που και που!!
  • KatLeo @ 26.10.2009 17:51
    Καλησπέρα Maria1984
    Είμαστε 8 μήνες μαζι
  • MARIA1984 @ 26.10.2009 17:57
    Πολυ ωραια....το αγχος σου δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει.Μηπως απο το προηγουμενο διαστημα που ησουν μονη,δεν θελεις καθολου να εισαι μονη?

    Επισης με μπερδεψες που λες οτι πλεον δεν εισαι η χαρα της ζωης.Ισα ισα που οταν ερωτευομαστε βρισκουμε την πιστη στον εαυτο μας, την αισιοδοξια και τον δυναμισμό.Γεμιζουμε χαρα,χαμογελο και ενθουσιασμο.Η ζωη μας χαμογελαει ξανα,εχοντας αυτον που εμεις επιθυμουμε διπλα μας.
  • elinamale @ 27.10.2009 01:49
    Γεια σου KatLeo! Πολύ ωραίο μήνυμα και πολύ ειλικρινές και αληθινό. Και πολύ ωραία αυτά που σου συμβαίνουν. Δεν έχω πολλά να σου πω. Βασικά θα σου μιλήσω για τον χρόνο.
    Ο χρόνος είναι διάσταση και απλά περνάει. Είναι ένας κανόνας της φύσης. Δεν έχει συναισθήματα, ούτε καταλαβαίνει, ούτε τον νοιάζει τι κάνουμε οι υπόλοιποι. Δεν είναι ούτε φίλος ούτε εχθρός μας. Απλά κυλάει. Η ύπαρξή του έχει να κάνει με τη φυσική επιστήμη.
    Το στοίχημα για όλους μας είναι να είμαστε φίλοι με τον χρόνο.
    Γιατί δεν είσαι φίλη με τον χρόνο; Γιατί δεν δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να ενταχθεί στη σχέση αυτή; Γιατί δεν δίνεις χρόνο στον άλλο για να σε μάθει; Γιατί ψυχαναγκάζεσαι να δρας και να συμπεριφέρεσαι, όπως δρούσες και συμπεριφερόσουν κάποτε; Θα σε στήσει κανείς στον τοίχο και θα σου ζητήσει τα ρέστα; Ε, αυτή είσαι τώρα, πώς θα γίνει δηλαδή;
    Καλοί οι φόβοι και φυσιολογικοί έως ένα σημείο όμως. Μήπως κουβαλάς φόβους από το παρελθόν που σήμερα είναι εντελώς αβάσιμοι; Να μη διαπραγματεύεσαι με τέτοιους φόβους. Αν όμως οι φόβοι σου είναι βάσιμοι, πάλι τον χρόνο πρέπει να χρησιμοποιήσεις ως φίλο. Αυτός θα σου δώσει τις απαντήσεις και θα σου δείξει αν αξίζει ο άνθρωπος αυτός. Τι θα πει θέλω να πετύχει η σχέση αυτή; Να προσέξεις πολύ ποιον βάζεις στην καρδιά σου: τον φόβο της μοναξιάς και άρα έναν οποιονδήποτε τύπο ή έναν άνθρωπο που αξίζει;
    Τόση ώρα μιλάω για το μέλλον. Καλή μου μην ξεχνάς ότι το μέλλον ανήκει στον Θεό. Σε σένα ανήκει το παρόν. Αυτό όμως το χάνεις.
  • KatLeo @ 27.10.2009 13:58
    elinamale σε ευχαριστώ για όσα έγραψες.
    Δεν είναι μόνο ο φόβος της μοναξιάς όπως αναφέρεις, είναι συνδιασμός κάποιον πραγματων που με κάνουν και αισθάνομαι έτσι και αυτό το 'έτσι' σημαίνει οτι μετά απο πολύ μεγάλο διάστημα βρήκα έναν άνθρωπο που περνάω πάρα πολυ ωραία και με κάνει να αισθάνομαι μεγάλα και δυνατα συναισθήματα. Δεν θέλω όλο αυτό να το χάσω. Μπόρεί να ακούγεται εγωιστικό, δεν ξέρω...
    Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά μου.
  • Gourounaki @ 27.10.2009 15:05
    ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ? Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ? ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΙΔΑ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ,ΑΝ ΔΕ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ. ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ,ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ. ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ "ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ". ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΙ ΑΓΩΝΙΑ ΚΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ. ΜΗ ΧΑΡΑΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙΣ. ΜΗ ΧΑΡΑΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ,ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
  • KatLeo @ 27.10.2009 15:23
    Gourounaki,
    μάλλον δεν έγινε απο εμένα ξεκάθαρο οτι με ενδιαφέρει παρα πολυ αυτός ο άνθρωπος και αυτό εννοούσα.
    ίσως αυτός ο φόβος να έχει δημιουργηθεί γιατί ο σύντροφός μου φροντίζει να μου τον ενισχύει κάποιες φορές (με διάφορες δηλώσεις).
    Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε εγώ, ούτε αυτός και πραγματικά δέχομαι και αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο στο σύνολο του και με τα καλά και με τα ελλατώματα του. Για την άλλη πλευρά δεν είμαι ακόμα σίγουρη, μερικές φορές με την συμπεριφορά του με κάνει και αμφιβάλλω...
    Αστρολογικά κάποιος αν ξέρεις να μου πει, θα ήταν επιπλέον βοήθεια
  • Gourounaki @ 27.10.2009 15:30
    ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΕΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΙΛΗΣΑ ΑΠΛΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ,ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΒΓΑΖΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΕΤΣΙ,ΜΙΛΗΣΑ ΑΠΛΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ.
  • KatLeo @ 27.10.2009 15:32
    και παρα πολύ καλά έκανες Gourounaki.
    Σε ευχαριστώ και πάλι!
    Προφανώς όπως ανέφερε και η elinamale, ο χρόνος θα δείξει...
  • Gourounaki @ 27.10.2009 16:52
    ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟΣ ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ,ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΙΤΛΟΙ ΑΔΟΞΟΥ ΤΕΛΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...