παρακαλώ περιμένετε...

ηταν μια φορα και εναν καιρο ένα κουτάλι....

  • MichalisVafeias @ 21.10.2009 17:14
    tuvlo, ομολογώ πως διάβασα την έκθεση σας αλλά αδυνατώ να καταλάβω τι ακριβώς πρέπει να σας απαντήσω - κάτι το οποίο με χαρά θα κάνω αν μου πείτε ξεκάθαρα τι συμβαίνει και τι απορίες έχετε.

    Ακόμη και μέσα στα αριθμημένα τμήματα (1ον, 2ον, 3ον) του κειμένου σας εμπεριέχονται πολλές ερωτήσεις εμπλουτισμένες με ασαφείς νύξεις του τι σκέφτεστε και αισθάνεστε. Με ηρεμία ξαναγράψτε εδώ στο ίδιο ποστ τις ερωτήσεις σας χωρίς να παρεμβάλλονται λογοτεχνικές εκλάμψεις ή/και αστρολογικές υποθέσεις σας. Όσο πιο σύντομα διατυπωμένες και στοχευμένες είναι οι ερωτήσεις, τόσο πιο χρήσιμες θα είναι και οι απαντήσεις που θα πάρετε.
  • tuvlo @ 23.10.2009 13:33
    καταρχήν να σας ευχαριστήσω πολύ για τη διάθεση σας. Εχετε δίκιο και είναι πολύ κρίμα γιατί το πρόσεξα πολύ το πόστ αλλά με την αποστολή του η μορφοποιήση του κειμένου άλλαξε και εγινε ...ΜΠΑΧΑΛΟ ! λυπάμαι.

    Αυτο που μου προκαλόυσε απορία γιατι οι γνώσεισ μου είναι περιορισμένεσ είναι, πως σχετίστηκε η συγκεκριμένη όψη με το χάρτη μου ώστε να φέρει αυτο το συγκεκριμένο συμβάν.

    Επειδή αυτο που μου συνέβη ήταν πολύ ξαφνικό αλλά και επειδή το ουρανοκατέβατο πρόσωπο με μπέρδεψε εντελώσ παράλογα και προβληματίστηκα, είπα να ρωτήσω αν εξηγείται αστρολογικά κάπως αυτό κ εν πάσει περιπτώσει τι να αναμένει πιθανώς κάποιος από μια κατάσταση που γεννιέται υπό αυτη την όψη.

    Η συμβουλή σας στο Jupiter σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι παρόμοιο, ήταν να μην σκεφτεί κανείς το αύριο και να ζήσει το εδώ και τώρα, και σωστά, πράγμα που όντως είπα να κάνω, αν και δεν το συνηθίζω. Το αύριο όμως προβλημάτισε το άλλο πρόσωπο και τα κανε.... Εξ ου και η απορία μου πώς μπορεί η ίδια όψη να επιρεάζει τον άλλο που έχει σελήνη στο λιοντάρι, αν κάπως τον επιρεάζει.

    Πρέπει να πώ οτι τα έχουμε κάνει ήδη σκ##α νομίζω ανεπανόρθωτα αλλά δείχνετε τόσο καλή διάθεση και ασχοληθήκατε με την ερώτηση μου παρόλο που δεν διαβαζόταν ! που πραγματικά ήθελα να σας την εξηγήσω. Κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο βεβαια.

    και πάλι σας ευχαριστώ πολύ πραγματικά για τη διάθεση σας και καλο ΣΚ!

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...