παρακαλώ περιμένετε...

Διελευση Κρονου απο γενεθλιο Πλουτωνα στον 1ο οικο στην Παρθενο

  • MichalisVafeias @ 10.10.2009 21:49
    virgilious, η παρουσία του Κρόνου στον 1ο οίκο σας είναι το σημαντικότερο γεγονός από μόνο του. Ο Πλούτωνας είναι μια σημαντική ενέργεια σίγουρα στον 1ο οίκο σας, αλλά η διέλευση του Κρόνου από πάνω του πιθανότατα δεν θα φέρει κάποιο ξεχωριστό γεγονός. Άλλωστε ο Πλούτωνας είναι μια ασυνείδητη ενέργεια και δεν έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε την δράση του. Συνεπώς εστιάστε πάνω στις απαιτήσεις του Κρόνου στον 1ο οίκο σας που ζητάει σοβαρότητα, εργατικότητα, ενδοσκόπηση, ιδιωτικότητα και που φέρνει ευθύνες, δυσκολίες και καθυστερήσεις και μην ανησυχείτε a priori για την σύνοδο αυτή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διέλευση του Κρόνου από τον 1ο οίκο μπορείτε να δείτε και το σχετικό αστρομάθημα που υπάρχει. Σας δίνω και το link:

    http://www.stardome.gr/library/c86,_H_%CE%94%CE%99%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%A3%CE%97_%CE%A4%CE%9F%CE%A5_%CE%9A%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%A5_%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3_%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A3.html

    Τώρα ο Κρόνος παραμένει σε ένα ζώδιο για 2,5 χρόνια περίπου ενώ η Σελήνη προχωράει ένα ζώδιο κάθε 2 μέρες περίπου. Το ότι η Σελήνη θα βρίσκεται στις 13 Οκτωβρίου στον Λέοντα δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, από την στιγμή που ούτε είναι Νέα Σελήνη ή Πανσέληνος. Εκτός και αν προγραμματίζετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο εκείνη την ημερομηνία, αλλά τότε μιλάμε για άλλου είδους και ύφους ερώτηση, από αυτή που θέσατε.
    Όσο για την ορθή πορεία του Δία, είναι σημαντική για τα θέματα του οίκου που έχετε Υδροχόο.
    Για οποιαδήποτε επεξήγηση μην διστάσετε να ρωτήσετε.

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...