παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΩ.... ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!


 αυτο ακριβώσ είναι που λένε οτι ο φόβος ξεκινά απο την άγνοια!! λοιπόν, επιασα και γω τα αστρομαθήματα μου... σιγά σιγά. Αλλά.. ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ!! και ΦΟΒΑΜΑΙ!

ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΗΜΈΝΟ ΤΟ ΧΆΡΤΗ, ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΑΠΌ ΔΩ, ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΑΠΌ ΚΕΙ.... ΜΠΑΧΑΛΟ! τησ κακομοίρασ γίνεται και δεν εχω καταλάβει ακόμα πωσ να συνδιάζω τόσεσ τάσεισ μαζεμένεσ.. πώς απομονώνεισ τη σημαντικότερη παράμετρο? ολα αυτά μαζι.... κάτι υποψιάζομαι πωσ να ερμηνευονται αλλά.... δεν ξέρω....

Διαβάζω για τον Πλουτωνα που σπέρνει τρόμο....αλλαγές, αναγέννηση...με ποια οδό όμως...!!! Ειδού ο λάκοσ στη φάβα!
Συγκεκριμένα, με ωροσκόπο, σελήνη, άρη και ερμή στον καρκίνο που θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει..... γεννημένη κατά τις επίμαχες δεκαετίες που σημαίνει οτι γεννεθλιος μου πλούτωνας θα πάθει την πλάκα του σε λίγο... (αν αρχησω να εντρυφώ στισ οψεισ...νομιζω θα αποσβολωθω!)... και ακμή 7ου στον Αιγόκερο....( και μόνο που το γράφω... σκιαζομαι λέμε.....!!!)... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΜΟΥ! και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι? ΑΦΟΎ έχω φάει τόσα χρονο-κρονομαθήματα τα τελευταία χρόνια που το φυσάω και δεν κρυώνει!!!Αυτό τώρα, συναισθηματικά τουλάχιστον, θα με αποτελειώσει ή θα με απογειώσει? μα τι άλλο ποια έχω να μάθω?

και αυτόσ ο Δίασ απέναντι....τι κάνει τέλοσ πάντων...

θα μπει και ο αρησ στουσ λεοντεσ.....

Και συνεχίζω... Αφροδιτούλα στην Παρθένο. Εγω πολυ την αγαπώ και ασ την θάβουν σε αυτή τη θέση... Ειναι ο κρόνοσ εκέι... εντάξει το φάγαμε το βοδι!!! :).. θα φύγει και θα κανουμε πάρτι ! χιχι!! Και θα παει στο Ζυγό.... δηλαδή πανω που κανονίζω το πάρτυ! ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΡΟΝΟΥ... ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΙΡΕΣ! Να μην ξεχάσω το γεννέθλιο Δία μου που ήταν και αυτός εκεί παρέα με τον κρόνο.....    ΤΟΜΠΟΛΑ!!!!

Σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι την πρόβλεψη τησ προηγούμενησ εβδομάδασ... ΠΙΣΤΗ! ακόμα και αν οι ενδειξεισ είναι... ανύπαρκτες!  Να κάνω μία εκτίμηση τησ κατάστασησ μόνη, και όποιος νομίζει ας εμπλουτίσει παρακαλώ. Δύο πιθανότητεσ βλέπω!
Α) το παραπάνω κοκτειλ μετα από τα γυμνάσια που πέρασα, θα μου αλλάξει τη ζωή μιάς και ημουν τόσο καλη μαθήτρια, με μια μεγάλη, διαρκειας ζωής υπέροχη...ΚΑΡΑΜΕΛΑ ! :)
Β) ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΈΜΑΘΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΟΥΣΑ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ και δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου για υπόλοιπα 12 χρόνια.....

Εγώ νιώθω τα τελευταία χρόνια σαν παιδάκι τιμώρημένο που δεν το αφήνει η δασκάλα να βγεί διάλλειμα και κοιταεί τα αλλά παιδάκια από το παράθυρο :(. Εχει κρατήσει αυτό δε τόσο πολύ που έχει αρχήσει το καβούκι μου να μου γίνεται συνήθεια ...... Κι όμωσ μου λείπει τόσο πολύ το εκει έξω... Εχω κάτι αναλαμπέσ αισιοδοξίασ τον τελευταίο καιρό... και φοβάμαι γιατι όποτε συμβαίνει αυτο τρώω τέτοια απογοήτευση.... Αυτη η τελευταία κυρία δε.... ΜΟΥ ΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ! ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΛΕΜΕ! 
Πιστη πίστη πίστη λοιπόν ή ............? μπορεί να φταίει που έφαγα εκείνη την οψη αρη ουρανου τον αυγουστο και ερωτεύτηκα τρομάρα μου.... και νομίζω πωσ όλα συνοψίζονται στο εξήσ.... ή ετοιμάζομαι να φάω το στράπάτσο τησ ζωής μου και εκεί που νόμιζα πωσ δεν έχει πιο κάτω να με εκπλήξει το σύμπαν και να γίνω στήλη άλατοσ.... ή ..... ολά επιτέλουσ θα μπούν στη θέση τους......

 το παράκανα .... κάτι μουρθε σήμερα και παραλυρώ στον υπολόγιστη.... εγώ δεν βγάζω ακρη με όλα αυτά. κουλουβάχατα τα χανω κάνει μεσα στο κεφάλι μου...... έχω πολύ διάβασμα ακόμα.... αλλά οι περισσότεροι αντιλαμβάνεσθαι καλύτερα τι γίνεται....έτσι δεν είναι?
θέλει κάποιος να εξηγήσει λίγο ? κύριε Πανόπουλε...ε? ε?  κάποιος από το team? 

ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων,και παλι καλά δηλαδή που έχω τουλάχιστον κάπου να κάνω τις ερωτήσεις μου γιατι αν κάνω την ίδια ερώτηση αλλού, θα με κοιτανε σαν εξωγηινο....

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...