παρακαλώ περιμένετε...

πηγάδι

  • gkivezo @ 09.08.2009 18:00
    αχ!!!κατι μου θυμιζουν αυτα!!!!!το πηγαδι τελικα εχει πατο?και τί ειναι αυτο που σε κανει να κολλας??ρωταω γιατι εγω απ'οτι φαινεται κανω κατι λαθος με την αυτοπεποιθηση μου....
  • 777 @ 09.08.2009 20:03
    Ελπίζω να έχει πάτο, διαφορετικά την κάτσαμε τη βάρκα! Αυτό με την αυτοπεποίθηση που λες παίζει πολύ, αλλά πώς λύνεται? εκεί είναι το ζήτημα. Νομίζω δεν λύνεται, απλά παίρνεις μια βαθιά ανάσα και προχωράς. Το αποδέχεσαι δηλαδή. Να βοηθούσε κιόλας αυτό πρακτικά εκτός από θεωρητικά καλά θα ήταν...
  • yellowhat @ 09.08.2009 20:34
    μαρεσε το 'ισιωσα δεν μπορω να πω'.. αφηστε που κατι μου θυμιζει..ναι εχει πατο κι οταν τον βρεις και ξεκολλησεις ειναι αλλιως. οχι οτι μετα ειναι ολα τελεια αλλα δεν ειναι οπως πριν, τιποτα δεν ειναι οπως πριν..ευτυχως! κι οταν και αν ξαναπιασεις πατο το κεφαλι μενει εξω και μπορεις και αναπνεεις τουλαχιστον μεχρι να ξανανεβεις..εκεινο που δεν εχω μαθει ακομη ειναι αυτο που σε κανει να κολλας αλλα θα γινει κι αυτο. οσο για το κεφάλαιο αυτοπεποιθηση παει μαζι με το ξεκολλημα απτον πατο..γιαυτο λοιπον ψυχραιμια και κουραγιο
  • gkivezo @ 09.08.2009 22:37
    λοιπον το καλο με το πιασεις πατο ειναι οτι εχεις φτασει στο κατωτερο σημειο,δεν υπαρχει παρακατω βρε αδερφε!καποιοι ομως συμβιβαζονται με αυτο,με τη κλαψα τους,τη μιζερια τους..γινεται πλεον συνηθεια..αποδεχονται τη κατασταση τους και δεν αλλαζουν τιποτα!!προσωπικα,το εχω κανει..τον μετρησα το πατο μου παλαμη,παλαμη!!τοτε ηταν που μισησα τον εαυτο μου,δεν με αναγνωριζα!!!ετσι,στην αρχη περιμενα βοηθεια απο τους αλλους..δεν ηρθε..ηταν λιγα τα ατομα που απλωσαν το χερι τους,μετρημενα στα δαχτυλα τους ενος χεριου θα ελεγα,αλλα επειδη κανενας δεν βιωνει τη δικη σου κατασταση οπως εσυ,καταλαβα οτι επρεπε να κανω κατι και εγω..ετσι ξεκινησα με μικρα βηματα,για να μην απογοητευομαι αν αποτυχω...ε!!τσουκου,τσουκου ανεβαινεις....
  • SIDERO @ 10.08.2009 07:14
    Αγαπητό 777, το πηγάδι έχει πάτο, το θέμα είναι πόσο βάθος έχει το πηγάδι. Αλλα πηγάδια είναι βαθιά και άλλα οχι. Οταν΄πιάσεις πάτο το καταλαβαινεις, πέρνεις δύναμη απο τον πάτο και ξανασηκωνέσαι πιο δυνατός απο ποτέ.
  • 777 @ 10.08.2009 09:20
    yellowhat, νομίζω ότι αυτό που σε κάνει να κολλάς είναι ότι μερικές φορές αυτό το χάλια συναίσθημα είναι πιο οικείο και φαινομενικά πιο ασφαλές απ'το άγνωστο που σε περιμένει εκεί έξω-χαζό, ε?-το ξέρω...

    gkivezo, στο τσούκου- τσούκου βασίζομαι κι εγώ, απλά αυτό τον καιρό αισθάνομαι τέτοια κούραση που ούτε στο τσου δεν μπορώ να φτάσω..

    sidero, αυτό με τρομάζει κι εμένα, πόσο βάθος έχει το αναθεματισμένο. πόσο λες να μ'επηρεάζει ερμής-αφροδίτη-κρόνος στον καρκίνο? για να μην αναφέρω τον ωροσκόπο στο σκορπιό. τώρα που το σκέφτομαι, ποτέ δεν υπήρξα χαρούμενο λιοντάρι!
  • SIDERO @ 10.08.2009 09:32
    777 δυστιχώς οι γνωσεις μου δεν είναι πολλες για τους πλανήτες και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Οσο για τον ωροσκόπο σκορπιο τι να σου πω και εχω το ίδιο πρόβλημα έχω.
  • PRATIMA @ 10.08.2009 10:10
    SIDERO, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ ΜΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΛΙΜΜΕΝΟ; ΠΟΥ ΗΔΗ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ"!
  • SIDERO @ 10.08.2009 11:21
    Ακριβώς. Τα πράγματα είναι περίεργα για μας. Λιγες φορες νιώθω πραγματικα χαρουμενη. Βλέπω ανθρωπους να γελουν με την ψυχη τους και τους θαυμάζω, λίγες είναι οι φορες που θυμαμαι να γελασα πραγματικά. Δεν ξερω και πολλά μα νομίζω πως ο συνδιασμό καρκίνου + σκορπιού δεν είναι οτι καλύτερο απο θέμα καλης ψυχολογίας.
  • PRATIMA @ 11.08.2009 05:20
    ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΣΥ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ - ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΣΗ - ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΒΙΒΛΙΑ, ΕΡΓΑ ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΜΕ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΤΥΧΕ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΗΦΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!
  • Argy10 @ 12.08.2009 12:39
    Δυστυχώς, απ'οτι έχω βιώσει δηλαδή, τον πάτο δεν τον πιάνουμε μια φορά στη ζωή μας.... Βουλιάζουμε και ξανασηκωνόμαστε! Το θέμα είναι, κάθε φορά που πέφτεις στο πηγάδι να πηγαίνεις λιγότερο χαμηλά απ'ότι την προηγούμενη φορά. Αυτό σημαίνει μαθαίνω από τα λάθη μου. Ένας τρόπος να φτιάξεις την αυτοπεποίθησή σου είναι, όταν οι καταστάσεις γύρω σου αρχίζουν να σου θυμίζουν την προηγούμενη φορά που έπεφτες στο πηγάδι, να προστατεύεις τον εαυτό σου και να αντιδράς. Μην ανησυχείς, κι εγώ που έχω ωροσκόπο Ζυγό (άσχετα με το τι λέει στο Stardome), τα ίδια έχω νιώσει και νιώθω κατα καιρούς. Κουράγιο!
  • 777 @ 14.08.2009 06:28
    Argy10, ευχαριστώ! Αναρωτιέμαι αν στο χάρτη κάποιου φαίνεται αν έχει τάση για κατάθλιψη. Το τρομακτικό στην όλη ιστορία είναι ότι το συναίσθημα καμιά φορά δεν έχει σχέση με τα γεγονότα της ζωής, θέλω να πω πως πολλές φορές αισθάνομαι άσχημα, χωρίς απαραίτητα νάχει συμβεί κάτι κακό.Κι ενώ μπορώ να το εκλογικεύσω, δεν μπορώ να επέμβω στο συναίσθημα. Κι είναι κι ένας λόγος που άρχισα να ψιλοκοιτάω τα της αστρολογίας, μήπως βρω κάποιες απαντήσεις.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...