παρακαλώ περιμένετε...

ΑΔΙΕΞΟΔΟ...(συνεχεια..)

  • IrishPrince @ 30.07.2009 05:24
    Ειχατε αυτο που ειχατε.Στην εκλειψη τραβηξες τα πραγματα στα ακρα και ανευ λογου χωρισατε.Προσπαθησε να σε μεταπεισει αλλα δεν ακουγες.Τωρα εισαι χαλια κι αναρωτιεσαι πως εξαφανιστηκε ολο αυτο που υπηρχε.Δεν ξερω αν εξαφανιστηκε-μπορει να παγωσε γιατι και αυτος θα αναρωτηθηκε οταν επεμενες να χωρισετε.Θα αναρωτηθηκε αν εξαφανιστηκε ολο αυτο που ειχατε.Και επαναλαμβανω.Τον χωρισες και κλαις.Δηλαδη αυτος ο ανθρωπος που δε διαλεξε να χωρισει τι πρεπει να κανει τωρα?Πριν φτασουμε στα ακρα-καλυτερα θα ηταν να υπολογισουμε και τους αλλους.Πανευκολα φτανει κανεις τα ακρα-μετα ομως θελει κοπο να το μαζεψει το κουβαρι.Τον χωρισες ανευ λογου κι απορεις γιατι εξαφανιστηκαν ολα-αυτος ομως εχει λογο να προσπαθει να τα εξαφανισει ολα.Για αμυνα ισως?για να μην υποφερει αλλο ισως?δεν ξερω και κανεις δεν μπορει να ξερει πως αντιμετωπιζει το χωρισμο καθε ανθρωπος.Αλλοι δε δινουν δεκαρα και πανε με τεραστια ευκολια παρακατω-κι αλλοι καταστρεφονται.
  • IrishPrince @ 30.07.2009 06:14
    Δεν ξερω τον ανθρωπο και αφου δεν ξερω τον ανθρωπο και πως αντιδρα-δεν ξερω κι αν θα πρεπει να εμφανιστει ως μπαστακας εκει που συχναζει ο ανθρωπος.Μπορει να πιασει-αλλα μπορει και να κανει τα πραγματα χειροτερα αν το αντιμετωπισει αρνητικα.
  • IrishPrince @ 30.07.2009 07:26
    Ειναι πραγματα που δε λεγονται και δε φαινονται με τετοιο τροπο.Ετσι ακριβως ειναι.Δε διαφωνω καθολου.
  • titatam @ 03.08.2009 11:30
    Πιστεύω οτι κάτι τέτοιες ώρες πρέπει να ζητάμε συγνώμη γιά ότι έχουμε λάθος και να λέμε πάντα την αλήθεια και όλα θά γίνουν όπως πρέπει.Πές του τι νώθεις άληθινά και αν και εκείνος νιώθει όλα θά φτιάξουν.Αρκεί να μην είναι εγωισμός αυτό που νιώθεις !Δηλαδή αν σε ενοχλεί απλά επειδή αυτός μπορεί και χωρίς εσενα ,καλύτερα αστον να συνεχίσει τη ζωή του.Αν ειναι μόνο αγάπη,πήγενε βρές τον ,μίλα του και όλα θα φτιάξουν.Πίστεψέ με.......
  • tatarina @ 08.08.2009 14:26
    ...opos kai na'xei nomizw oti to na proxwriseis einai to kalytero pou mporeis na kaneis. Mia kouventa einai, to kserw, alla aftos o anthrwpos tha gyrisei mono an se dei esena na ekselisesai. Thn prospatheia sou tin ekanes, ase ta ypoloipa na kylisoun opos prepei. Trust me. Eimai akrivos sto idio simeio.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...