παρακαλώ περιμένετε...

ΑΔΙΕΞΟΔΟ...

  • mme @ 18.07.2009 12:47
    χχμμμμ ...οπως τα κατάφερες... ???????
    μπαααααααααααα....
    είδες που δεν κανει να παιρνεις αποφάσεις εν βρασμω ψυχης ??????
    τωρα κατσε λοιπόν και "φατην"!!!!
    σορρυ για το αυστηρο υφος.... αλλα μονη σου τα καταφερες ετσι!!!!!
  • newflame @ 18.07.2009 15:18
    mariasp η αληθινή αγάπη και το πάθος συνήθως μας οδηγεί χωρίς ενδοιασμούς να διεκδικήσουμε το σύντροφό μας ...ποτέ "ο φόβος να μην είμαστε μαζί" δεν σταματά δύο ερωτευμένους. Και εάν ακόμη περάσει το αρχικό πάθος ... μπορείς να μοιράζεσαι άλλα πράγματα εξίσου σημαντικά και ουσιαστικά.
    Ίσως η απάντησή σου να είναι στο "τελεσίγραφο" που έστειλες...αν δεν έχεις πάρει την απάντηση που περίμενες μέχρι τώρα...ίσως να πρέπει να αναρωτηθείς εάν θα μπορούσες να συμβιβαστείς και χωρίς αυτή...μπορείς???
  • blueview @ 18.07.2009 17:40
    K A M M I A ........
  • yod @ 20.07.2009 13:48
    Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με τ άστρα. Η ουσία είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να μπαίνεις στη διαδικασία του να βρίσκεις ποιά πρέπει να είναι η δική σου δράση έτσι ώστε ο άλλος να έχει μια συγκεκριμένη αντίδραση. Δεν υπάρχουν τέτοιες εξισώσεις στις ανθρώπινες σχέσεις και συνήθως οι άνθρωποι που μας ενδιαφέρουν έχουν τις πιο απρσδόκητες αντιδράσεις.
    Θα λεγα ότι η μόνη ελπ'ιδα είναι να του πεις αυτά που έγραψες εδώ κι όπου βγει... Και καλή Τύχη
    ΥΓ: Εγώ αυτές τις μέρες κάνω ακριβώς αυτό που σου λέω να μην κάνεις. Προσπαθώ να εκμαιεύσω αντιδράσεις...
  • fldown @ 20.07.2009 13:58
    Εσύ τον έβαλες σε μια διαδικασία να προχωρήσει και να αλλάξει αλλά δυστυχώς η αλλαγή που κινητοποίησες καμία σχέση δεν είχε με το αποτέλεσμα που προσδοκούσες. Ίσως το μάθημα είναι να ζεις ότι έρχεται χωρίς να βάζεις τον άλλο "να σκεφτεί κάποια πράγματα"...
    Εύχομαι να προχωρήσεις κι εσύ αργά ή γρήγορα...
  • Gourounaki @ 20.07.2009 14:26
    ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ? ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΔΩ. ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΘΥΜΑΤΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΑΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΚΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΕΔΩ ΚΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΕΓΙΝΕ. ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ. ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
  • Gourounaki @ 20.07.2009 14:36
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΡΟΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.
  • sofiamar @ 20.07.2009 17:27
    Αναρωτιέμαι πώς θα μπορουσατε να ξαναεισαστε μαζι? Εσύ τί εχεις κανει για να πάνε τα πραγματα προς αυτη την κατεύθυνση? του μιλησες για το τί νιωθεις? Τον ρώτησες για το πώς νιωθει αυτος ο ιδιος μετα τον χωρισμο?

    Ξερεις, νομιζω πώς οι καταστάσεις δεν ερχονται απο μονες τους ή ετοιμες πρεπει να ξεκουνηθουμε κι εμεις λιγακι.

    Ειμαι της αποψης πώς η αμεσοτητα μονο κερδισμενη μπορει να σε βγάλει. Αν θελεις να μιλησεις μιλα, αν θες να ζητησεις κατι ζητα το. Με το να μη μιλας δεν κερδιζεις τπτ. Ουτε πιο ενδιαφερουσα γινεσαι, ουτε περισσοτερο χαρουμενη ή ασφαλης. Αλλωστε, αυτο δεν εχεις δει μεχρι τώρα? Ξέρω πώς ως Λεων ( που ειναι κ δικος μου ωροσκοπος)μάλλον σου φαινεται πώς ριχνεις την περηφανια σου, αλλα η εκδηλωση συναισθηματων εχει περηφανια....
  • Gourounaki @ 21.07.2009 16:36
    Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ?
  • Gourounaki @ 21.07.2009 16:42
    ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ.
  • IrishPrince @ 22.07.2009 14:34
    Φοβοσαστε μηπως χωρισετε-κι ομως προκαλεσες χωρισμο γι'ασημαντη αφορμη.Δεν το καταλαβαινω αυτο-σκετος μαζοχισμος.Τραβηξες τα ακρα-παλι χωρις αφορμη.Ουτε αυτο το καταλαβαινω-δεν πειραζει.Τωρα που καταλαβες πως ηταν λαθος να χωρισετε-γιατι δε μιλας?ασε τους εγωισμους στην ακρη και μιλα.Οπως εγραψαν και οι υπολοιποι εδω-και σωστα το εγραψαν-πολεμησε γι'αυτο που δε θες να χασεις.Ενας λογος παραπανω να πολεμησεις ειναι κι οτι προκαλεσες το χωρισμο.Κι ο αλλος που πηγε να το εμποδισει-ειναι το θυμα της λαθος αποφασης.Αντι να γραφεις εδω τον προβληματισμο-πηγαινε και μιλα στον ιδιο.Δεν ειναι ντροπη να περιγραφεις τι σου συμβαινει στον αμεσα εμπλεκομενο.Γιατι να μην ξερει?Εδω που τα γραφεις ολα αυτα-δεν θα τα διαβασει ποτε.
  • mariasp @ 29.07.2009 12:54
    πριν περιπου μια εβδομαδα του ετσειλα μηνυμα να βρεθουμε για να πιουμε ενα ακφε αν θελει..αλλα η απαντηση του ηταν οτι ειναι για μπανιο.."καπποια αλλη μερα!οκ?" απο τοτε δεν εχει εμφανιστει κ δεν ξερω τι να κανω...τον σκεφτομαι συνεχεια κ νιωθω τοσο απισια μακρια του...ολον αυτον τον καιρο..κ ας προσπαθουσα να το πνιξω μεσα μου... τι να κανω??? σκεφτομαι πως δεν θα μου στειλει ποτε να βρεθουμε..δεν θελει να γυρισει ξανα κοντα μου...στην αγκαλια μου..τοση αγαπη που ενιωθε, που πηγε?? εξαφανιστηκε μεσα σε μια στιγμη?

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...