παρακαλώ περιμένετε...

ας με λυπηθεί το συμπαν πια!!

  • synoulakos @ 12.07.2009 02:45
    ΤΙ ΠΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ
  • sybille @ 12.07.2009 08:37
    Σου εύχομαι ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση!! και δύναμη!!!
  • nanouka83 @ 12.07.2009 12:15
    Γρηγορη αναρρωση και καθε επιτυχια και τυχη σε ολους τους τομεις ευχομαι.και εγω ενα παρομοιο καλοκαιρι ζω.
  • fldown @ 12.07.2009 15:46
    Το κυριότερο θέμα είναι η υγεία σου.
    Η Μύκονος θα ξανάρθει και οι σύντροφοι επίσης... Φυσικά και θα ξαναπληγωθείς, είναι βέβαιο! Όπως και ότι θα ξαναβρείς ανθρώπους που άλλα θα υπόσχονται και άλλα θα κάνουν. Έφαγες μια τεράστια δόση πραγματικότητας (ασθένεια, απογοήτευση, αναίρεση) μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αντέξεις. Ή να το θέσω πιο σωστά, το οφείλεις στον εαυτό σου να αντέξεις και να στηριχθείς σε εσένα με νύχια και με δόντια.
    Περαστικά με την υγεία σου μέσα από την καρδιά μου. Και όπως σου είπα, όλα τα άλλα θα έρθουν ξανά...
  • JenJen @ 12.07.2009 18:32
    Περαστικα κ μην το βαζεις κατω! Γερα με τσαμπουκα!
  • blueview @ 12.07.2009 20:24
    Παρτε χαρτακι και περιμενετε την την σειρα σας !!!! Ειστε το Νο. χμμμμμ...627.000 ... μετα το 2017 θα σε τακτοποιησει κι εσενα το συμπαν !
  • helios @ 13.07.2009 11:34
    Απο τον Μαρτιο εχω και εγω μεγαλο προβλημα με την μεση μου το ιδιο διαστημα που περνουσα ολο το λουκι χωρισα απο μια σχεση που ημουν πολυ ερωτευμενη....(και για να δεις πως τιποτα δεν ειναι τυχαιο, το διαστημα που αρχισε να μου εκδηλωνεται το προβλημα ξεκινησα και την σχεση αυτη...) στη συνεχεια που ειχα αρχισει να δενομαι μαζι του και να τον θελω διπλα μου δεν ηθελε αυτος...πονεσα γιατι τοσες στιγμες και λογια που μου ελεγε, μπαρουφες ηταν τελικα.. μεχρι τον Μαιο τραβηξε η υποθεση ολη... εγω συνεχιζω να εχω το προβλημα υγειας οχι τοσο χαλια... παω παρα πολυ καλα....(δοξα το Θεο...). Απλα καταλαβα οτι καθε εμποδιο και για καλο (πραγματικα) ειχα περασει ενα πολυ δυσκολο διαστημα, η ψυχολογια μου πολυ χαλια... πολλα πραγματα μαζεμενα ειχαν πεσει.. μεσα ομως απο αυτα τα προβληματα γλυτωσα απο αλλα χειροτερα..(αληθεια!!!) γι αυτο πρεπει να μαθουμε να περνουμε τα μηνυματα που μας στελνει το συμπαν... κατι θελει να σου πει.. που μονο εσυ μπορεις να το διαβασεις... και να ξερεις πως τιποτα δεν ειναι τυχαιο... ολα για καποιο λογο γινονται... ενα νομισμα εχει παντα δυο οψεις.. γυρνα το και δες και την αλλη!!! τιποτα δεν ειναι μονο κακο η καλο... παντα αυτα τα δυο ειναι αλληλενδετα... κουραγιο ολα ειναι περαστικα.... ο χρονος τα κανει ουτος η αλλος να γινονται.....
  • SIDERO @ 13.07.2009 12:42
    Ελπιζω να΄ρθου καλύτερες μέρες για σένα, τι να πω καλό κουράγιο.
  • Gourounaki @ 13.07.2009 13:39
    ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΚΕΙΝΗ ΕΣΚΑΓΑΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΙΜΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑΝΑ. ΤΗ ΧΩΡΙΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΑ ΠΟΛΥ. ΤΩΡΑ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΙ ΕΓΩ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΙΣ ΛΕΝΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...