παρακαλώ περιμένετε...

κρίσιμη ερώτηση

  • Eria @ 16.06.2009 13:32
    na kati tetoies erotiseis vlepo kai stenaxoriemai..... vre anthrope afou ksereis pio einai to thema sou (katathlipsi) giati den to antimetopizeis??? giati den pas se ena eidiko na se voithisei???? ti perimeneis apo ton panopoulo, na sou pei oti tha allaksei to planitiko skiniko kai tha gineis kala ksafnika????? sorry apla den katalavaino....
  • fldown @ 16.06.2009 13:41
    Eria μου! Και εσύ νομίζω όταν δεν είσαι καλά (ακόμη και αν δεν έχεις κατάθλιψη) ζητάς συμβουλές από κάποιον άνθρωπο που αισθάνεσαι ότι μπορεί να σου δώσει μερικές απαντήσεις. Και μην μου πεις ότι δεν το κάνεις. Όλοι το κάνουμε.
    Γιατί να μην ελπίζει ότι μπορεί να του απαντήσει κάποιος από το site ή ο Πανόπουλος; Και ίσως να μην θέλει μια αλλαγή του πλανητικού σκηνικού. Ίσως απλά να θέλει μια εξήγηση για το τι του συμβαίνει. Να μην χάνει το μυαλό του. Οπότε άσε τον καθένα να κάνει αυτό που καταλαβαίνει όπως και εσύ κάνεις το δικό σου κομμάτι...
  • Eria @ 16.06.2009 13:53
    den tha diafoniso sto oti oloi zitame apantiseis kai safos kai ego psaxno gia apantiseis ALLA otan exeis entopisei to provlima kai einai malista autis tis fiseos (katathlipsi) iatriko-psixologiko opos thes pes to, exei mono mia lisi, pas se eidiko. Akoma kai an tou pei o panopoulos i kai opoiosdipote allos oti exei mia asximi opsi auto den diorthonei tin katathlipsi. Kai sorry kiolas pou mou vgainei o ilios mou alla sta provlimata tha prepei na eimaste hands on allios tha sisoreuontai tha mas pniksoun kai tha ftaime mono emeis apo tin apraksia mas!!!!!
  • fldown @ 16.06.2009 14:00
    Μπορεί με τον όρο κατάθλιψη να μην εννοεί μια ψυχολογική πάθηση που χρήζει ιατρικής εξέτασης. Πόσοι από εμάς όταν περνάμε μια δύσκολη περίοδο δεν λέμε ότι έχουμε κατάθλιψη.
    Και πάλι η διαφωνία μου όμως δεν είναι καν σε αυτό. Είναι στο ότι δεν είναι τόσο εύκολο να πάει ο οποιοσδήποτε και να πει "Τώρα θα αντιμετωπίσω την κατάθλιψη"! Και μόνο που μοιράζεται εδώ το πρόβλημά του μπορεί να είναι ένα Τιτάνιο βήμα για αυτόν. Μην τον αντιμετωπίζεις λοιπόν τόσο πιεστικά! Δεν είναι για όλους τόσο εύκολη μια απόφαση.
  • Eria @ 16.06.2009 14:47
    piestika?????? ts ts ts katholou... ego mia erotisi ekana!!! ante dio treis epeidi eimai xazi ksanthia kai den katalavaino
    eksalou mia xara ta katafernei kai mono tou to prosopo auto stin piesi 3 xronia tora....
  • Stardonna @ 16.06.2009 14:51
    dante, στον αστρολογικό χάρτη σας όντως υπάρχουν τα «σημάδια» της πίεσης που δέχεστε, πιστεύω όμως ότι σε εσάς δεν είναι χρήσιμη η αποδελτίωση τους τόσο όσο το «μενού» από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε τι θα κάνετε από εδώ και πέρα, εσείς για το εαυτό σας.
    Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη σας σε συνδυασμό με την επερχόμενη ηλιακή έκλειψη σε σύνοδο με τον Προοδευμένο Άρη σας τη στιγμή μάλιστα που ο Ωροσκόπος σας στον Προοδευμένο χάρτη έχει γίνει ακμή 12ου οίκου, ο Ήλιος που έχει προχωρήσει στην 21η μοίρα της Παρθένου και πιέζεται από τον διελαύνοντα Κρόνο μαζί με τη Σελήνη από τις 18 Τοξότη μέσα στον γενέθλιο 4ο οίκο η οποία τετραγωνίζει τον γενέθλιο σας Χείρωνα, όλα μαζί σας λένε ότι πρέπει να στοχεύσετε στο καλύτερο αύριο, επαναπροσδιορίζοντας τους στόχους σας και αναλαμβάνοντας δράση ώστε να ξεκολλήσετε. Προπάντων, μην αφήνετε την επιθυμία και την ελπίδα να χαθούν. Ο στόχος πρέπει να είναι μακροπρόθεσμος και θα μπορούσε να επιτευχθεί με μια θεραπεία που καλό είναι να ξεκινήσετε αν δεν την έχετε ξεκινήσει ήδη, ώστε να «πενθήσετε» αυτό που τελείωσε, να διαχειριστείτε το θυμό σας χωρίς να τον στρέφετε στον εαυτό σας, να βάλετε σε μια τάξη τις «μαύρες» σκέψεις που κάνετε την τελευταία διετία και να αναγεννηθείτε. Εκτός κι αν σας έλκει η μεταφυσική - κι εκεί θα μπορούσατε να βρείτε ανακούφιση, όπως και στη δουλειά σας. Μην σταματήσετε να εργάζεστε και ανάλογα με το αντικείμενο της εργασίας σας προσθέστε κάτι δημιουργικό στην ημέρα σας, πιο καλλιτεχνικό - όχι μόνο θα δείτε την τσέπη σας να φουσκώνει αλλά και τα φλερτ θα πολλαπλασιάζονται και θα σας φτιάχνουν τη διάθεση. Φροντίστε επίσης την διατροφή σας και κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα: όσο κι αν το μυαλό σας ρέπει στην μελαγχολία δεν παύει να είναι ένα έξυπνο και ανήσυχο μυαλό φτιαγμένο για καριέρα. Μην σκέφτεστε τους άλλους και το τι έχει γίνει - κινητοποιηθείτε!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...