παρακαλώ περιμένετε...

3 ερωτησούλες για συναστρία

  • gb488 @ 22.04.2009 11:22
    *θέλουν και γενικές, απλουστευμένες Απαντήσεις

  • penthesilia @ 22.04.2009 12:55
    πολύ ωραίες ερωτήσεις τζίμπι μου αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω ούτε μία, παρόλη την καλή μου διάθεση. μαθαίνω και εγώ ακόμα. μπορεί γιατον ήλιο κρόνο να έχει απάντηση στα αστρομαθήματα.
  • KELLY79 @ 22.04.2009 13:07
    Καλημέρα gb488!..
    Oι Σελήνη σε τρίγωνο με τη Σελήνη του άλλου είναι ένας συνδυασμός ευχάριστος και ανεμπόδιστος για το συναισθηματική επαφή σας. (πάντα θεωρητικά γιατί μπορεί η Σελήνη κάποιου να σχηματίζει πχ μία όψη quincux με άλλο γενέθλιο πλανήτη του, οπότε λειτουργεί πακέτο με τις όψεις που σχηματίζει) Εγώ αντιλαμβάνομαι το τρίγωνο Σεληνής- Σελήνης σε συναστρία ως μία εύκολη ροη ανταλλαγής διαθέσεων μεταξύ δύο ατόμων. Τα πράγματα που δίνουν ασφάλεια και στους δύο είναι κοινής ποιότητας, είναι σα να πιανονται χωρίς σκέψη ο ένας από το χέρι του αλλου. Τα δοχεία των συναισθηματικών αναγκών είναι επικοινωνούντα..
    Το να βρίσκονται δύο πλανήτες, ή η Σεληνη με το Β. Δεσμό στο ίδιο ζωδιο, οκ δε λέει κάτι. Η σύνοδος ναι, (ανάλυση αστρομαθήματα) . Ανοχή πιστεύω , να απέχουν το πολύ 4-5 μοίρες για να θεωρείται σύνοδος Σελήνης β, δεσμού .-αν κανω λάθος, here I am, me and gb488.
    Οπότε και για τον Κρόνο με τον Ήλιο ισχύει ότι το να είναι απλά στο ίδιο ζώδιο δε σε αφορά στη συναστρία. Και δεν είναι πρόβλημα. Από προσωπική εμπειρία , περνάω με έναν εποικοδομητικό τρόπο ευχάριστα με άτομα των οποίων ο Κρόνος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο μου, και καθώς ο Κρόνος είναι χρόνος αλλά και δομή, ο Κρόνος βοηθά τον Ήλιο με τον οποίο βρίσκεται σε σύνοδο να συνειδητοποιήσει καλύτερα και βαθύτερα το εγώ του, και ο Κρόνος λίγο απαλλάσσεται από το "βάρος του". Στις αστροσυζητησεις με τους (αστρο)φίλους μου, έχει επικρατησει να λέγεται ότι εκείνος που έχει τον Κρόνο σε σύνοδο με πλανήτη του άλλου, τείνει να ζηλεύει τον άλλο, για τα χαρακτηριστικά αυτού του πλανήτη, ακριβώς επειδή ο Κρόνος δυσκολεύεται να εκφραστεί , φοβάται, και βλεπει μάλλον με λίγο δεός τον αλλο που εκφράζεται σε αυτό το σημείο σίγουρα ευκολότερα. Αμφότεροι μαθαίνουν πιστεύω και οι όψεις με Κρόνο σε συναστρία με Ήλιο/Σελήνη/Αs και προσωπικούς πλανήτες θετικές θεωρούνται , κυρίως για τη διάρκεια και την ουσία της σχέσης. (θυμάσαι το άρθρο στο jUPITER για τη συναστρια Μπρούνι - Σαρκοζί? )
    ps. για τον Κρόνο και τον Ήλιο , ισχύει ό,τι και για τη Σελήνη, ότι δηλ. και οι όψεις που σχηματζει ο γενέθλιος Ήλιος στο χάρτη κάποιου, πάνε πακέτο με τις όψεις στη συναστρία.
    xx
  • gb488 @ 22.04.2009 17:44
    Κέλλυ σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!
    Θα την δώ προσεκτικά αργότερα αφού τώρα πρέπει να φύγω!
    Δυστυχώς το τεύχος για Μπρούνι - Σαρκοζί το είχα χάσει!
  • KELLY79 @ 24.04.2009 19:38
    parakalw gb..

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...