παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΑΡΜΑ
καλησπέρα!

έβλεπα σήμερα την εκπομπή της Άσης Μπήλιου στον Alpha. Είχε θέμα τις καρμικές σχέσεις. Έλεγε λοιπόν για τους Λέοντες οτι κάνουν καρμικές σχέσεις με Ιχθείς και με Αιγόκερους. Ιχθείς δεν έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Όσον αφορά τους Αιγόκερους, είμαι περιτρυγυρισμένη από αυτούς! Οι γονείς μου, 2 συνάδελφοι με τους οποίους συνεργάζομαι άμεσα, και ο πρώην σύζυγος μου είναι Αιγόκεροι! 
Η εμπειριά μου λοιπόν απο τις σχέσεις μου με τους Αιγόκερους, λέει οτι πρόκειται για πολυ δύσκολη σχέση με σοβαρό πρόβλημα στην επικοινωνία. Ο Λέοντας έχει ανάγκη σε πρώτη φάση την ασφάλεια και την σιγουριά που του παρέχει ο Αιγόκερως, ο οποίος στη συνέχεια υποσυνείδητα το εκμεταλλεύεται και εγκλωβίζει το Λιονταράκι σε  κλουβί... μέχρι που το Λιονταράκι δεν αντέχει και το σκάει, παρόλο που το κλουβί είναι χρυσό!

Επίσης στέλνοντας μύνημα στην εκπομπη με την ημερομηνία γέννησης σου, σου έλεγαν σε ποιό ζώδιο είναι το κάρμα σου.  Εγώ λέει το έχω στην Παρθένο.  Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό! Έχω δύο φίλους Παρθένους  όπου μπορώ να πω ότι η σχέση μας είναι καλή χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο που θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτιρίσει καρμική.
Ο σύντροφος που έχω αυτή τη στιγμή έχει Ερμή και Άρη στην Παρθένο. Αυτό σημαίνει κάτι?
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...