παρακαλώ περιμένετε...

I TURN TO YOU....

  • catnik @ 24.03.2009 10:08
    Έχω χαζέψει εντελώς...... ξέχασα το video!

    http://www.youtube.com/watch?v=REh-Zjoxb3M
  • flamescreen73 @ 24.03.2009 14:45
    Απο τα αγαπημενα μου τραγουδια τότε. Πολυ ωραια φωνη η Melanie-C, γιατι δεν εκανε καριέρα?
  • catnik @ 24.03.2009 14:57
    Καλώς τον! Όλα καλά flame? Στο χτεσινό σου ποστ έγραψα σχόλιο σήμερα (για την περίπτωση που δεν το έχεις δεί).
    Τέλος παντων όλα καλά να είναι και κυρίως εμείς!
    Συμπαθητικό το τραγουδάκι ε; Χαρούμενο, μπαίνει και η άνοιξη να νιώσουμε λίγο καλύτερα βρε αδερφέ...
    Όσο για τη mel, ναι όντως καλή φωνή, είχε κάνει και ένα ντουέτο με τον Bryan Adams, που πολύ μου άρεσε, αλλά τζίφος!
    Συνήθως έτσι γίνεται με τις προσωπικές καριέρες μετά από συγκροτήματα. Πολύ λίγοι καταφέρνουν να κάνουν κάτι. Άσε που μόνο η φωνή δεν φτάνει (δυστυχώς!)
  • gb488 @ 24.03.2009 15:02
    τώρα η Μέλανι Σι έκανε παιδί..την είδα στο εξώφυλλο ενός ξένου περιοδικού (αγγλικό Hello??) σε περίπτερο στο Σύνταγμα με το μικρό
  • flamescreen73 @ 24.03.2009 15:20
    Ναι οντως. Εμενα μου αρεσει παρα πολυ σα φωνη. Εχεις δικιο οτι δεν αρκει μονο αυτο(που θα επρεπε), αλλα ισως δεν το κυνηγησε, η μπορει να την κυνηγησαν. Εχει βγαλει μερικα ακομη ωραια παντως.
  • catnik @ 24.03.2009 15:24
    Ναι, ό,τι έκανε το έκανε αξιοπρεπέστατα. Καλές δουλειές, αλλά λίγες... Τώρα έχει και παιδάκι, οπότε δεν την βλέπω να την παλεύει....
    Ανάμεσα σε πιστιρίκι και καριέρα εγώ το πιτσιρίκι θα διάλεγα πάντως!
  • flamescreen73 @ 24.03.2009 15:35
    Κοιτα παλεύεται πάντα κάτι αν το θέλεις και βρεις δρομους. Υποθετω τα παρατησε επειδη δεν βρηκε. Μπορει και να μην εχει και αναγκη. Λεφτα σαν Spice girl πρεπει να εβγαλε μπολικα. Απο εκει και περα σε φθειρει κιολας ολη αυτη η δημοσιοτητα γυρω απο την προσωπικη σου ζωη.
  • flamescreen73 @ 24.03.2009 15:40
    Η μητροτητα παντως αλλαζει πολυ τη γυναικα σαν ανθρωπο, μου το εχουν πει επανειλλημενα. Ισως δεν εχει πια την ιδια αξια για αυτην. Ωραια, να εισαι διασημος τραγουδιστης. Περα απο αυτό? Εκτος του ευατου σου δηλαδη, αν περασει η φαση της δημοσιοτητας, ειναι αλλο ενα επαγγελμα πια, δεν εχει τοση σχεση με την τεχνη.

    Θα ειχε αν μπορουσες να πεις ανα πασα στιγμη "ακυρωνονται ολες οι υπολοιπες συναυλιες μου για φετος και οι εμφανισεις, παω στην Τυνησια για διακοπες να βρω εμπνευση". Σε εχουν φαει λαχανο οι εταιρειες αμα το σκεφτεις καν.
  • catnik @ 24.03.2009 15:47
    Με έπιασε η περιέργεια και μπήκα στο site της, όπου πράγματι υπάρχει ένα μήνυμα από την ίδια που ανακοινώνει την εγκυμοσύνη και λέει πως για κάποιο καιρό θα απέχει για να είναι μανούλα.
    Σωστή τη βρίσκω!
  • flamescreen73 @ 24.03.2009 16:02
    Αφου το θελει καλα κανει και το βαζει σαν πρωτη προτεραιότητα. Αν έχεις καποιο ζωο, μπορεις να καταλάβεις ποση φροντιδα και αγαπη χρειαζονται και αυτα, πόσο μάλλον ενας ανθρωπος μεσα στην πολυπλοκοτητα του, εστω και ως παιδι. Ελπίζω να τη στηριζει και ο ανθρωπος της.
  • catnik @ 24.03.2009 16:02
    Ναι η μητρότητα αλλάζει την γυναίκα. Νομίζω πως γενικά αλλάζουν οι άνθρωποι με τα μικρά παιδιά. Όταν έχεις απέναντί σου μια φατσούλα που είναι κάτι πραγματικά αγνό και καλό, ε, δεν μπορεί, αν είσαι άνθρωπος, θέλεις να γίνεις λίγο καλύτερος για χάρη του....
  • flamescreen73 @ 24.03.2009 16:21
    Ναι ειναι και αυτο, αλλα για τη γυναικα ειναι, πως να το πω σαν αντρας...δεν ξερω, αδικει η συγκριση, αλλα θα έλεγα οτι ειναι σαν ενος γεωργου που εσπειρε το χωραφι του και το βλεπει να καρποφορει, η ακομη καλυτερα, οπως ενας κηπουρός που επιτελους καταφερε να διασταυρώσει τα ειδη και να δημιουργησει ενα καινουριο ειδος τριανταφυλλιας και τη βλεπει να ανθιζει.

    Καθε συγκριση φυσικα χωλαινει(που να μου ερχεται τωρα στο μυαλο). Για τη γυναικα ουσιαστικα ο χαρακτηρισμός του παιδιού ως "σπλαχνο" κυριολεκτει. Δε νομιζω οτι μπορουμε να το καταλαβουμε ποτε οι αντρες, πάντως δε θα το επιδιωκα κιολας να το ζησω, αλλα για εσας τις γυναικες που σκεφτεστε και αλλιως, με την προυπόθεση οτι το θελετε κιολας το θεωρω μεγάλο δωρο. Και μεγαλη ευθυνη συναμα, αλλα για αυτο ειναι και οι συντροφοι, για να συμμετεχουν και αυτοι σε κατι.
  • catnik @ 24.03.2009 16:35
    Είναι πολύ μεγάλο δώρο flame, αρκεί όπως λες και εσύ να το θέλεις, να έχεις συνείδηση της ευθύνης, να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς και να βάλεις πολλά άλλα πράγματα στη άκρη, για κάποιο χρονικό διάστημα τουλάχιστον και φυσικά να έχεις βοήθεια και από τον άνθρωπο σου....
    Την κάνω τώρα σιγά-σιγά να πάω σπιτάκι.....
    Καλό απόγευμα!
  • flamescreen73 @ 24.03.2009 16:44
    Επισης. Φευγω και εγω για να μιλησουν και αλλοι.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...