παρακαλώ περιμένετε...

Fwtiste me

  • catnik @ 24.03.2009 12:13
    Φτιάξε τον χάρτη σου (πάνω δεξιά), βάλε σωστά όλα τα στοιχεία σου, τίκαρε και την θερινή ώρα.
    Τι σου βγάζει;
    Όσο για τον ωροσκόπο μπορείς να διαβάσεις το σχετικό άρθρο στα αστρομαθήματα...
  • gb488 @ 24.03.2009 12:19
    θα κάνεις ό,τι λέει η κατ, και θα δεις στο χάρτη το πινακάκι που γράφει "οίκοι". Πρώτα πρώτα εκεί θα δεις το ac, αυτός είναι ο ωροσκόπος.
  • gb488 @ 24.03.2009 12:39
    κατ, παρεμπιπτόντως, έχουμε καιρό να τα πούμε κούκλα...όλα οκ με το "δικό" σου; "βρεθήκατε" επιτέλους; Εσύ είσαι καλά;
  • catnik @ 24.03.2009 12:42
    Καλά, καλά κοριτσάρα! Και βρεθήκαμε και βρισκόμαστε, είναι λίγο δύσκολος άνθρωπος και πολύ επιφυλακτικός, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο νομίζω...
    Εσύ πως τα πάς; όλα καλά; Με τη δουλειά είχες κάτι προβληματάκια ή δεν θυμάμαι καλά;
  • gb488 @ 24.03.2009 12:46
    ναι είχα, τώρα είμαι λίγο καλύτερα από την άποψη ότι δεν ανησυχώ για την καρέκλα μου αλλά έχω μεγάλους προβληματισμούς...έχει αρχίσει και με ενοχλεί το κλίμα που μέχρι τώρα ήταν πολύ καλό...κάποιοι πάλιωσαν και πήρε ο κώλος τους αέρα φαίνεται...
    πρέπει να σκεφτώ σοβαρά γενικώς πως πρέπει να πράξω...
    είμαι όμως σε πολύ καλή διάθεση, καμιά σχέση με λίγο καιρό πριν...
    χαίρομαι που τα πράγματα πάνε καλύτερα! κι εύχομαι κι ακόμη καλύτερα!
  • catnik @ 24.03.2009 12:56
    κάτι τέτοια προβληματάκια αντιμετώπισα και εγώ με τη δουλειά μου, όχι από την άποψη εργοδότη αλλά από συναδέλφους που κάπως την είχαν δεί.... πολύ σπαστικό. Εγώ να σου πω, κοίταξα να είμαι εντάξει στη δουλειά μου και πήρα τις αποστάσεις μου και νομίζω ότι το πήραν το μήνυμα.
    Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα πάντως.
    Καλά πάμε ε;;; Εμένα με έχει πιάσει και η άνοιξη... αστα να πάνε! Και όταν τα πράγματα πάνε καλά στην προσωπική μου ζωή είμαι παντού καλύτερα! Τι στο καλό, λιοντάρια είμαστε!
  • gb488 @ 24.03.2009 13:09
    αυτή η άνοιξη , φοβερό πράγμα! μπορεί να λέω πως μ'αρέσει πιο πολύ ο χειμώνας αλλά με το που άρχισαν οι πρώτες ηλιόλουστες μέρες, όλα άλλαξαν. γενικά μπορώ να πώ ότι εδώ και πλέον μία / δύο βδομάδες η διάθεσή μου είναι καταπληκτική αν και έχω κάποια νευράκια σπίτι (Άρης στον 4ο?), χάνω τον αγαπημένο μου συνάδερφο και φίλο (με πάρα πολλούς πλανήτες στην Παρθένο του προέκυψε οικογενειακό θέμα και αλλαγή καριέρας), αυτό ενεργοποιεί και όλα τα "συναδερφικά" - επαγγελματικά ζητήματα, και μ'έχουν πιάσει και κάτι μίνι φοβίες με τις όψεις του άντρα μου...ίσως είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βλέπω τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και δεν αφήνω την κάθε βλακεία να με πάρει από κάτω.
  • catnik @ 24.03.2009 13:24
    Είδες βρε παιδί μου τι σου κάνει λίγος ήλιος; Και την άνοιξη την έχω συνδυάσει με την αναγέννηση, με το καινούριο, το καλύτερο... Δεν ξέρω να το ερμηνεύσω αστρολογικά, σκέφτομαι πως μάλλον φταίει που έχω μεγαλώσει και πια δεν δίνω σημασία και εγώ σε πολλά πράγματα που πριν μερικά χρόνια θα με χάλαγαν.
    Το μόνο που με νοιάζει είναι οι άνθρωποι μου. Η οικογένεια, 2 - 3 φίλοι, και ο καλός μου... Μόνο για αυτούς προσπαθώ πιά.
    Για τα συναδερφικά δεν ιδρώνει το αφτάκι μου καθόλου! Όσο για τις μίνι φοβίες σου για τις όψεις που βλέπεις, είμαι σίγουρη πως μετά από τόσα χρόνια που είσαστε μαζί, ακόμα και άν έρθει μια κρίση μπορεί να αντιμετωπιστεί. Αυτό μας δίνει ο χρόνος και η εμπειρία νομίζω... Να βλέπουμε τι είναι πραγματικά σημαντικό και να παλεύουμε για αυτό.
  • gb488 @ 24.03.2009 13:27
    δεν ανησυχώ αναφορικά με τη σχέση μας, γι'αυτόν κυρίως ανησυχώ...
    αλλά και με τη σχέση μας γενικά το παραπαίζω ζεν τύπος και δεν ξέρω αν θα μου βγει σε καλό!
    Όλα καλά όμως...
  • gb488 @ 24.03.2009 13:31
    πίνω και κάτι βασιλικούς πολτούς τελευταία...το'χω ξαναπεί αλλά νομίζω ότι από τότε την έχω "ακούσει"...
  • catnik @ 24.03.2009 13:33
    "ζεν τύπος" ; Ντεν καταλαβαίνει και πολύ τι είναι αυτό, αλλά ελπίζω να σου βγεί σε καλό!!!!!! keep smiling, και φτύσε μας μη μας ματιάσεις, όλα καλά!

    Εκείνο το κορίτσι τελικά τον βρήκε τον ωροσκόπο του...;
  • catnik @ 24.03.2009 13:35
    Βασιλικούς πολτούς....χμ... μωρέ λες να δοκιμάσω;
    Είμαι που είμαι στην τρέλλα μου τώρα τελευταία, θα απογίνω, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!
  • gb488 @ 24.03.2009 13:38
    και δε δοκιμάζεις; απ'όσο ξέρω καλό κάνει, κακό δεν κάνει (καλά εντάξει, με ρέγουλα όλα)...
    το ζεν το χρησιμοποίησα για να δείξω ότι είμαι πολύ άνετη και κουλ, δεν ανησυχώ καθόλου κτλ κτλ...
    αν το κορίτσι που έψαχνε τον ωροσκόπο του είμαι εγώ, νομίζω πως θα πάρω το Σκορπιό!
  • gb488 @ 24.03.2009 13:45
    κι ο βασιλικός πολτός έχει γεύση μελάκι..γιαμ γιαμ...μην τον φτύνεις έτσι!
  • catnik @ 24.03.2009 13:48
    Τον απαρνήθηκες τον Ζυγό, καλά του έκανες!
    Τι σαν εμένα που κάνω μισή ώρα να αποφασίσω τι θα φάω και τελικά παίρνω το ίδιο με χτες...; Ή που είμαι μονίμως στη μέση όλων των παρεξηγήσεων, προσπαθώ να τα βρούν όλοι με όλους και στο τέλος τα ακούω και από πάνω! Ζω το δράμα μου!
    Καλώς το το Μαράκι! Καλό αυτό με τους βασιλικούς, μου άρεσε! Ακουμπάς τα φυλλαράκια και μυρίζει το χέρι σου βασιλικό για κανα μισάωρο!
  • gb488 @ 24.03.2009 14:01
    καλά, κακά έκανα, θα δείξει. έχω ούτως ή άλλως πολύ Ζυγό να με παιδεύει, ένας ωροσκόπος δε θα έκανε τη διαφορά!
    θυμήθηκα (φλασιά) πως την ώρα που έχω τώρα στο προφίλ μου λέγανε μικρή, και μια γνωστή τότε με είχε βγάλει επίσης ωροσκόπο σκορπιό. την ίδια ώρα είχε και η ληξιαρχική πράξη (που βέβαια ίσως είναι λάθος). διάβασα κι εδώ στο σάιτ ότι, στατιστικά, αν είσαι μέσα σε ένα χρονικό διάστημα, τις περισσότερες φορές ισχύει η πιο περασμένη ώρα.
    άλλωστε μικρή διαφορά κάνει γιατί με τις ώρες που μου έδιναν και έβγαζαν ζυγό , τον είχα ωροσκόπο στις πολύ τελευταίες μοίρες και είχα και αναχαίτηση οπότε η οικοθεσία δεν πολυάλλαζε. αλλά τώρα κολλάνε όλα πιο πολύ. μόνο που λέω να κόψω ένα τέταρτο να μου πέσει ο Άρης στον 9ο κι όχι στον 8ο που είναι τώρα, γιατί κάπως πρέπει να εξηγήσω και τις κακές σχέσεις με τα αδέρφια του άντρα μου που είναι πιο σκατά κι από σκατά...

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...