παρακαλώ περιμένετε...

This time is personal

  • blondiebebe @ 20.03.2009 14:10
    Μακάρι η σαχλαμάρα, να ηταν γνώση....
    Θα είχαμε πολλά να διδαχτούμε....
  • reggina @ 20.03.2009 14:11
    Θα συμφωνησω δυστυχως . Και αναρωτιεμαι γιατι θα πρεπει να ειμαστε κοινωνοι μιας συνεχους κακομοιρης διαθεσης, μιας ισοπεδωτικης τασης και του οποιοδηποτε ρατσισμου ?Γιατι να λειτουργουμε ως κρεατομηχανες και να τσουβαλιαζουμε αβασανιστα ?
    Κριμα........
  • blueview @ 20.03.2009 14:13
    τσιρλήντερς μαλιστα τσιρλήντερς ..... Δλδ : επικεφαλης του/των χαμογελων σε πανελευθερη ελλ. μτφ.
    Ηλθε η ωρα να κανω το ντεμπουτο μου στην μικρη (εστω μεγαλη, κοματια να γινει ) οθονη !
  • ofisofi @ 20.03.2009 14:14
    Εγώ μπορώ να είμαι το παιδί που έσπασε το βάζο και γελάει;


    Επίσης...και το "ότι να'ναι" πολύ μου πάει τον τελευταίο καιρό...
  • blondiebebe @ 20.03.2009 14:15
    Εννοείται πως συμφωνούμε....
    Αλλά, πως θα μπορούσαμε να το αλλάξουμε όλο αυτό...?
  • blueview @ 20.03.2009 14:15
    Αληθεια εχουμε μετρηθει οι "μεσσιες" ποσοι ειμαστε ? Σαμπως και να βγαινουμε κομματακι πολλοι ......
  • gpano @ 20.03.2009 14:39
    Δεν θέλω να στρέψω πουθενά το site...δεν θέλω να επιβάλλω απολύτως τίποτα..δεν με ενδιαφέρει κανενός είδους "ποιότητας" ή "πγιότητας"..Δεν μπορώ όμως σε ένα πιάνο να πατιούνται μόνο τα μαύρα πλήκτρα όταν υπάρχουν και τα λευκά και μπορούμε να έχουμε συγχορδίες...Είναι απίστευτα πληκτικό έχοντας δύο χέρια να ζεις με το ένα δεμένο πίσω από την πλάτη...
  • fotoula @ 20.03.2009 14:44
    Pes ta GP, o Hlios ston Krio ekane to 8auma tou, mera pou einai ekfrasou kai katadikase tin isopedwsi tis epoxis, opws auti ekfrazetai mesa apo oti uparxei gurw mas ... kai sunepws mesa apo to site sou...

    oso gia uperbolikos den eisai, apla ba8ia skeftomenos kai filosofimenos kai 'baremenos-bariestimenos' apo tin anousiotita tis Post-Modern kai Post-structural epoxis ... stin opoia diabioume

    H poiotita exafanizetai kai meis stekomaste animporoi kai anaudoi... den antidrame, den mporoume na antidrasoume i den xeroume? poios xerei, mallon ola paizoun -
  • KELLY79 @ 20.03.2009 15:03
    αυτή την πγιότητα ζωης του Σιμήτη παρεπιπτοντως τη σκεφτόμουν πριν δυό μέρες και γελούσα..
  • zeledaki @ 20.03.2009 15:26
    Είναι αλήθεια ότι ερχόμαστε εδώ για να μιζεριάσουμε....

    Είναι κάπως σαν αυτό που σου λέει κάποιος, δεν είσαι καλά? Για πήγαινε μια βόλτα από ένα νοσοκομείο να δεις τι θα πει να μην είσαι καλά...

    Αυτό νομίζουμε ότι είναι κι εδώ Νοσοκομείο Ψυχών. Ψάχνουμε το γιατρό που θα μας κάνει καλά. Ψάχνουμε να βρούμε κι άλλους με την ίδια ασθένεια, για να παρηγορηθούμε.

    Δεν είναι αλήθεια ότι πατάμε μόνο τα μαύρα πλήκτρα. Το κάνουμε μόνο εδώ. Ίσως γιατί έξω, στον πραγματικό κόσμο, πάντα βρίσκεις «φίλους» να μοιραστείς τη χαρά. Τη λύπη όμως?

    Και αν πράγματι είχαμε μια καλή μέρα, με θετικές σκέψεις, πάλι μοιάζει άδικο να έρθουμε εδώ και να την τρίψουμε στα μούτρα των άλλων «ασθενών».

    Φυσικά και έχετε δίκιο, και φυσικά και δεν πρέπει να είναι έτσι.

    Δώστε μας ερεθίσματα, ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ, οργανώστε μας καλύτερα, αν υπήρχαν περιοχές συζήτησης? Πχ Μουσική, κινηματογράφος, βιβλία κλπ.

    Λέω απλά μια ιδέα....
  • peri08 @ 20.03.2009 15:27
    Πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα της "γκρίνιας"... είναι μάλλον πιο εύκολο να γκρινιάζουμε έστω και για κάτι"ασήμαντο" που ίσως απουσιάζει από την ζωή μας... παρά να χαιρόμαστε με όλα όσα έχουμε ... μάλλον επειδή εμείς τα θεωρούμε δεδομένα; ποιος ξέρει; Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και και να πηγαίνουμε ένα βήμα μπροστά... Ίσως να χρειαζόμαστε που και που και κάποιον να μας σκουντάει.. Προσωπικά thanks gpano.. για λίγο καιρό είχα κολλήσει και εγώ στα μαύρα πλήκτρα του πιάνου μου... (χωρίς να με αναγνωρίζω) ... και τώρα με αυτό που έγραψες μου έκανες ένα κλικ... να 'σαι καλα!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=gk1kRG-pw_M&feature=PlayList&p=C1778A45819AC644&playnext=1&playnext_from=PL&index=7
  • ofisofi @ 20.03.2009 15:43
    Zeledaki, την λύπη βρίσκεις εύκολα να την μοιραστείς πιστεύω. Οι φίλοι που μοιράζονατι την χαρά σου, βάζοντας στην άκρη αυτά που τους απασχολούν για να είνα δίπλα σου, είναι πραγματικά δυσεύρετοι.
  • zeledaki @ 20.03.2009 15:59
    ofisofi ίσως έχεις δίκιο, ίσως να είναι δικό μου το πρόβλημα και να μην θέλω να μοιραστώ τη λύπη μου, παρά μόνο τη χαρά μου.
    Όπως και να χει δεν μιλάω για όλους εδω μέσα, παρά μόνο για τον εαυτό μου και πολύ κακώς χρησιμοποίησα 1ο πληθυντικό πρόσωπο.

    Έχει απίστευτο ήλιο και είναι Παρασκευή.

    Φιλάκια σε όλους και να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.
  • ofisofi @ 20.03.2009 16:00
    Zeledaki, μια σκέψη σου συνέχισα. Καλό Σαββατοκύριακο, ας ελπίσουμε πως θα κρατήσει ο ήλιος!
  • lahmacun @ 20.03.2009 16:05
    Ζeledaki δεν εχει σχεση η μιζερια με τον πονο την απελπισια και τα προβληματα- τα οποια ολοι εχουμε - , γνωριζω και πολλους χαρουμενους μιζερους .

    Δεν θεωρησα ποτε πως οσοι συμμετεχουν εδω στρεφονται μονο στις κακες τους φασεις και δεν μου αρεσει να σκεφτομαι ετσι ουτε για την νετ ζωη ουτε για την αλλη .. με αλλα λογια δεν βιωνω το σταρντομ σαν ιδρυμα...

    Κατα τα λοιπα να πω πως δεν ερχεται με παραγγελια η εμπνευση τα περιπου 2 χρονια που ειμαι εδω εχω δει το σαιτ να ειναι σε περιοδους και οργασμικο και ανοργασμικο ..
    και για ολους μας ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα ...

    Υ.Σ Την τελευταια βδομαδα κατα τη γνωμη μου ανεβηκαν δυο πολυ ενδιαφεροντα ποστ του τζονυ και του φου που ειχαν ελαχιστη συμμετοχη ...
    Το σημαντικοτερο ειναι αυτο που δεν κανουμε εμεις οχι αυτο που κανουν οι αλλοι , οταν αυτοι δεν μας εμποδιζουν βεβαια.
  • yellowhat @ 20.03.2009 16:08
    θα το τραβηξω λιγο αυτο που ειπες οφισοφι και θα πω (αν μου επιτρεπετε) πως καποιοι οχι απλως δεν μοιραζομαστε την χαρα,αλλα την φθονουμε και δεν μας χαλαει κιολας η λυπη του αλλου ..κι ας προσπαθουμε να το κρυψουμε..το βλεπω πλεον στα ματια..χοντρο ακουγεται το ξερω..οταν αρχισα να το συνειδητοποιω αρπαξα γερο σοκ..
    (γενικα μιλαω ε!μην παρεξηγηθω!ειμαι και φρεσκια εδω!)
  • nana @ 20.03.2009 16:08
    Δεν νομίζω να έχει υπάρξει έστω και μια μέρα που το σάιτ να μην έχει γκρίνια. Και ναι, έχουν υπάρξει πολλές στιγμές με έντονα συναισθήματα, εκλάμψεις ευφυίας, γέλια, κλάματα, χαρά και ζωντάνια. Δεν νομίζω πως το σάιτ περνάει ιδιαίτερα κακή φάση τώρα τελευταία... Περνάει κατά καιρούς περιόδους βαρεμάρας, ατελείωτου ανούσιου μπλα μπλα και πολλές φορές βλακείας. Αυτό εξαρτάται από τους ανθρώπους που βρίσκονται κατά καιρούς "εν πλω" και τη χημεία που δημιουργείται. Επίσης βασικότατος παράγοντας είναι και το επίπεδο αστρολογικών γνώσεων που ελάχιστοι από τα μέλη καταφέρνουν ή ενδιαφέρονται ή έχουν το χρόνο και τη διάθεση και το ταλέντο να εξελίξουν. Αυτό για σένα πρέπει να είναι εκνευριστικά βαρετό. Δεν είσαι υπερβολικός αυτή τη φορά, Λέοντα. Απλώς τα θέλεις ΟΛΑ και τα θέλεις τέλεια. Φάση είναι, θα περάσει... μη γκρινιάζεις
  • ofisofi @ 20.03.2009 16:12
    Υellowhat..."Θαυμαστός ο κήπος του Αλάχ και πολλά είδη ζώων έχει μέσα"
  • lahmacun @ 20.03.2009 16:14
    Ετσι ακριβως σοφι - και τα ζωα σε αγελες ... ειναι τα πιο φοβιστικα .. Συμφωνουμε.
  • ofisofi @ 20.03.2009 16:15
    Και σε σμήνη lah...ακόμα χειρότερα...Πετάνε κιόλας!
  • lahmacun @ 20.03.2009 16:17
    απο του συνηθεις εφιαλτες μου σοφι- Η γνωστη ταινια ..
  • ofisofi @ 20.03.2009 16:18
    Έχω να εξομολογηθώ κάτι...πολύ μου έλειψε αυτό το συνεχές και ανυπόμονο πάτημα του "F5"...
  • lahmacun @ 20.03.2009 16:20
    ξαναπεσε στα ναρκωτικα τοτε
  • ofisofi @ 20.03.2009 16:21
    Lol Lah! Λες;
  • johnnyG @ 20.03.2009 16:43
    επιτρέψετέ μου να...Μπερδεύομαι... ;;; Δεν έχω καταλάβει σε τί είδους συζητήσεις, ίσως μέλη ή τελοσπάντων ποστ μελών απευθύνονται όλα αυτά. Μακάρι όλα να ήταν πιο ξεκάθαρα, αυτό το απευθύνω και σε εμένα σαν ευχή, μιας και μπήκε ο Ήλιος στον Κριό.
  • gpano @ 20.03.2009 17:11
    to make a long story short αυτό που προσπάθησα να πω έντονα είναι ότι δεν έχει ενδιαφέρον ένα αυτιστικό site που ανακυκλώνει συνεχώς την ίδια πόζα...βεβαίως και δεν είμαστε περιοδεύων θίασος που πρέπει να παίζει κάποιους ρόλους για να ευχαριστήσει ένα αόρατο κοινό...φυσικά και το stardome δεν μπορεί να είναι πάνω στα τραπέζια όλη την ώρα για να υποδυθεί κέφι, χορό, μπρίο και επίπλαστη ευτυχία...φυσικά υπάρχουν μέρες που σηκωνόμαστε από το κρεβάτι γκαντεμιασμένοι και η ζωή φαίνεται αφόρητη..όμως υπάρχουν και μέρες που λες "είμαι ευτυχισμένος" γιατί έτσι, χωρίς λόγο, μόνο και μόνο γιατί είμαι ζωντανός... Δεν είμαι ούτε αστυνομία αισθητικής ούτε συναισθηματικό βαρόμετρο που ρίχνει αυτόματα το γενικό μόλις δείξει χαμηλό βαρομετρικό...Ούτε θέλω να στεναχωρήσω κάποιους, ούτε να κουνήσω το δάκτυλο μπροστά στο πρόσωπο οποιουδήποτε...Από την άλλη δεν μπορεί κανείς να μου επιβάλλει τη μονοχρωμία στη ζωή όταν έχω φτύσει αίμα για να βλέπω έγχρωμα.
  • johnnyG @ 20.03.2009 17:36
    Tώρα έγινε περισσότερο κατανοητό. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η ενασχόληση με την αστρολογία σε ρίχνει σε βαθιά νερά, δυστυχώς περισσότερο ίσως έχουμε την ανάγκη να εκφραστούμε σε πιο δύσκολες περιστάσεις και να ζητήσουμε ένα αόρατο χέρι βοήθειας. Ένα πέπλο μαυρίλας βέβαια, δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύει όλα αυτά. Απλά με παραξενεύει το γεγονός ότι μιλάς για μονοχρωμία, τη στιγμή που δεν υπάρχει τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, σε σχέση με παλιότερες φάσεις του σταρντομ. Αλλά αυτό είναι δική μου, υποκειμενική οπτική, οκ...

    Υπάρχει και η άλλη πλευρά, ωραίο να βλέπεις ευτυχισμένους ανθρώπους ακόμα και χωρίς λόγο - για λίγο - και θα με έκανε κι εμένα να χαρώ πολύ.

    Μάλλον η ανανέωση του σάιτ θα βοηθήσει στην πολυχρωμία που θέλεις. το εύχομαι...
  • bitesFOOdies @ 20.03.2009 17:51
    ... το site μπορεί να αποτελέσει ένα εφαλτηριο ευτυχιας, ένα μερος που έχω δει πως όλοι είναι ευπροσδεκτοι και ενθαρύνονται να εκθέσουν τον εαυτό τους και να έχουν μάλιστα πολλές πιθανότητες να βρούν την ανταπόκριση ή τους ανθρώπους που θα επιθυμούσαν. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω βιώσει και μάλιστα προσωπικά αποτέλεσε στήριξη, βήμα στο οποίο μπορεσα να εκτεθώ (ως τον βαθμό που κι ο ίδιος ξεπερνώ τους περιορισμούς του χώρου, των τύπων και του εαυτού μου) καμιόνι που μπορεσα να δέσω στον κοτσαδόρο μου και να βάλω μεσα του όνειρα, αναμνήσεις, μια ζωή που θα θελα να ζω και αυτό να σέρνεται για όσο θέλω πίσω απο το ελαφρώς τρακαρισμένο ή παλιό αυτοκίνητο της ζωής μου. Με πολλά απο τα πρόσωπα που συνδιαλέχθηκα είχαμε διανύσει παντελώς ασχετους δρόμους, με άλλα πάλι πολύ συναφείς και θα μπορούσαμε κάλλιστα να συμπλεύσουμε ευτυχισμένα, με κάποια άλλα φάνηκε πως αποτελούσαμε λύση ο ένας για τον άλλον κλπ. Οπως και να χει, δύσκολα θα είχα την ευκαιρία να συναντήσω ή να επικοινωνήσω με αυτους που επικοινώνησα και με τον τρόπο που το έκανα αν δεν συμμετείχα στην κοινότητα αυτή και το ίδιο νομίζω ισχύει και για τους υπολοιπους...Το στοίχημα αν και όποτε χάνεται πιστεύω δεν είναι δικό σου θέμα, είναι περισσότερο θέμα εξέλιξης, χρήσης και πίστης στο μέσο ως μέσο και του οποιουδήποτε συμμετέχει εδώ να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο τόπο συνάντησης για να πάρει και να δώσει, να αντλήσει γνώσεις και εμπειρίες και να συναντήσει ανθρώπους που τον οδηγούν πιο κοντά στον εαυτό του, του ομορφαίνουν ουσιαστικά την προσωπική του ζωή. Εγώ έχω βρεθέι πολύ κοντά να μου συμβεί αυτό. Ενας λόγος που δεν πετάει απόλυτα η ομάδα είναι οι προσωπικοί μας περιορισμοί που χρειάζονται χρόνο και δουλειά. Ο άλλος είναι οτι, όπως και να το κάνεις, η αστρολογική ομπρέλα θέτει έναν περιορισμό στο θεματικό πλαίσιο υπο του οποίου συνδιαλέγεται ο καθένας μας, που πολλές φορές αποβαίνει αχρηστος, δύσχρηστος ή αλλοιωτικός της πραγματικής επικοινωνίας και που συνήθως δεν παρακάμπτεται από τα μέλη για λόγους σεβασμού στο χώρο και το υποτιθέμενο ή υποφαινόμενο θεματικό πλάισιο. Βαθύτερα, αυτό φρενάρει την ουσιαστική έκφραση για τυπολογικούς λόγους και μόνο και είναι πολύ κρίμα... ίσως για αυτό να μπορούσες να κάνεις κάποια βελτιωτική παρέμβαση... Παντως το να γίνει το ντομ ένα δημιουργικό και ευχάριστο στέκι που κάνει τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους, επιμένω οτι επαφύεται στην δυναμη και την θέληση όλων να υπερβούν τα όποια obstacles του μέσου (internet) του χώρου και πάνω απόλα της έκθεσης και διάθεσης του εαυτού τους...
  • gpano @ 20.03.2009 17:59
    bites σε ευχαριστώ από καρδιάς..έγραψες ό,τι καλύτερο έχει γραφτεί για αυτό το site...περιγράφεις υπέροχα ό,τι ευχόμουν... Επι- κοινωνία με αφορμή την Αστρολογία.. εδώ χωράνε τα πάντα και οι πάντες.. δεν με ενδιαφέρει ο "κύκλος των χαμένων αστρολόγων" όπου πενήντα εκατό χίλιοι άνθρωποι θα ομφαλοσκοπούν και θα αλληλοθαυμάζονται θεωρώντας τους εαυτούς τους κάτι ιδιαίτερο, ενώ η ζωή έξω θα εξελίσσεται ερήμην. Με ενδιαφέρουν εκατό χιλιάδες που θα εκτιμούν την αστρολογία, που θα μαθαίνουν για αυτήν και θα μιλάνε για τα πάντα- εντός κι εκτός αστρολογίας... Ποτέ δεν σταμάτησα κανέναν από το να μιλήσει για οποιοδήποτε θέμα, ίσα ίσα το ενθάρρυνα όσο μπορούσα...Δεν θέλω να δημιουργήσω ένα site δύο ταχυτήτων που στο ένα κομμάτι του θα μιλάμε για αστρολογία και στο άλλο για όλα τα υπόλοιπα γιατί έτσι αμέσως γκετοποιώ την αστρολογία- το μόνο που θα κάνω στο καινούργιο site είναι η δημιουργικότητα όσων γράφουν να βρίσκεται συγκεντρωμένη σε ένα χώρο ώστε να μην χάνεται και να διαβάζεται ανά πάσα στιγμή χωρίς ψάξιμο... Κατά τα άλλα εδώ ΟΛΟΙ τα ΠΑΝΤΑ...
  • bitesFOOdies @ 20.03.2009 18:12
    το καλυτερο που ειχατε γράψει εσείς είναι΄κρατώ το ζουμί της αστρολογίας και παρακάμπτω το μεταφυσικό μέρος της' ... για τους χρήστες του ντόμ ιδανικά θα πρέπει να ισχύει 'κρατώ το ζουμί της επικοινωνίας, της ζωής και των ανθρώπων, εκτίθεμαι, μαθαίνω, συνδιαλέγομαι και ξεπερνώ την ετεροτοπική ιδιότητα του νετ'!
  • ETOIL @ 20.03.2009 18:18
    Θα συμφωνησω με ολα τα παραπανω, δεν ειναι ωραιο να τα βλεπουμε ολα μαυρα, το βλεπω και γυρω, το βλεπω και εδω. οταν καποιος παει να με κανει να τα δω μαυρα κανω επανασταση. Με λενε ανωριμη απο καιρο σε καιρο, αλλα μ' αρεσει να ειμαι μεσα μου ενα παιδακι, και να κανω και τις δουλειες της καθημερινοτητας μου παραλληλα ως υπευθυνος ενηλικας. Η κοινωνια μας γενιλοτερα πασχει απο σοβαροφανεια, δηθεν και γρινια.
  • bitesFOOdies @ 20.03.2009 18:29
    βρε ντρημ : η αστρολογία ως ΔΟΓΜΑ ή η αστρολογία ως μουσική, ως πίνακας, ως χιούμορ, ως μια γλώσσα με παιχνίδι και αφού γλώσσα -> έκφραση... Η αστρολογία ως οδηγός στη ζωή? ή η αστρολογία ως ένα παιχνιδιάρικο κομμάτι και μέσω έκφρασης της ίδιας της ζωής?
  • fldown @ 20.03.2009 18:31
    Εγώ το μόνο που έχω να καταθέσω είναι ότι το stardome έγινε η αφορμή για να γνωρίσω μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους που ξέρω και που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έρχονταν ποτέ στη ζωή μου. Η αστρολογία ερχόταν σε δεύτερη μοίρα για εμένα όταν εμφανίστηκα για πρώτη φορά και να' μαι εδώ, 2 χρόνια μετά, μεταμορφωμένος μέσα από την επικοινωνία μου με τους ανθρώπους που προανέφερα. Έμαθα και με έμαθαν, συγκρούστηκα, συζήτησα, στήριξα και με στήριξαν και όλα αυτά πότε με το αστρολογικό στοιχείο έντονα παρών και άλλοτε σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που θέλω να πω τελικά είναι πως η δυναμική του site είναι πολύ μεγάλη για να αναλώνεται και να καταναλώνεται ασκόπως. Αν ένας άνθρωπος κατάφερε να αλλάξει και να μάθει τόσα, σίγουρα υπάρχουν και άλλοι. Θα υπάρξουν και άλλοι πιστεύω. Σύντομα...
  • bitesFOOdies @ 20.03.2009 18:35
    αποποιηθείτε -όσοι γνωρίζετε- των ιδιοτήτων σας ως 'άστρολόγοι' ιατροί-σύμβουλοι... νομίζω είναι σφάλμα να παιρνετε στα σοβαρά την ιδιότητα χώρια που κάνει κακό... είναι μια γλώσσα που μπορεί να αναπαριστά με πολύ πλάκα την ίδια την ζωή παρά να την ερμηνεύει 'η να την προβλέπει και εκεί ειναι το θέμα...
  • bitesFOOdies @ 20.03.2009 18:44
    τελος πάντων , δεν εχω να προσθέσω κάτι άλλο εγώ και δεν θέλω να μπώ σε συζητήσεις επι των κακώς κειμένων της εποχής ή επι των αστρολογικών τάσεων που δεν έχω ιδέα που παν τα 4... όταν θα έχω όρεξη ή έμπνευση κάτι να πώ ή να γράψω, θα το κάνω και θα είμαι ευτυχισμένος που υπάρχει ο χώρος για να το κάνω... καλο απογευμα!
  • ETOIL @ 20.03.2009 18:59
    Να το αποκηρυξω δεν μπορω, ζω μια ζωη που το εχει μεσα, να το μειωσουμε μπορουμε ομως. Ειμαι ατομο με κινητικα προβληματα,που ομως δουλευει και προσφερει και μια ζωη πολυ γεματη. Αλλα απο αυτα που βλεπω γυρω μου, ειμαι πιο αισιοδοξη απο τους αλλους. Οταν προσπερασα το προβλημα, το οποιο εχει περιορισει πραγματα στην καθημερινοτητα, αυτο που καταλαβα ειναι αυτο που λετε, οτι πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι.
  • reggina @ 20.03.2009 20:06
    Ειναι τοσο ενθαρρυντικο οταν βλεπεις ανθρωπους περηφανους και αξιοπρεπεις. που δεν περιφερουν τον εαυτο τους ως επιταφιο, που διδαχτηκαν μεσα απο τα μαθηματα της ζωης και τελικα αλλαξαν μεσα τους.
    Αυτοι οι ανθρωποι ειναι αξιοι θαυμασμου και φωτεινο παραδειγμα.
    Η ζωη εχει κατι να μας πει ας σιωπησουμε λιγο κι ας αφουγκραστουμε.
    Ας μην παει χαμενο τιποτα .
  • lahmacun @ 21.03.2009 18:39
    εγραψα χτες ενα μεγαλο θυμωμενο κειμενο αλλα το εσβησα .. ειναι κατι που σπανιως κανω , δεν μετανιωνω ουτε για το ενα ουτε για το αλλο .
    Θελω να πω μερικα πραγματα μιας και μιλαμε για το σαιτ ..
    Στα 2 χρονια που ειμαι στη γειτονια το μεγαλο ποσοστο των ποστ μου ηταν αδιαφορα καποια με ενοχλησαν (πολυ λιγα) και τα υπολοιπα τα λατρεψα ..
    Υπηρξαν ανθρωποι που συστηματικα δεν τους διαβαζα- ω γιατι ειχω καταληξει πως μου ειναι κυριως βαρετοι οποτε δεν ασχολουμαι μαζι τους .
    Υπαρχει ενα πραγμα ομως που ειναι συστηματικο και με ενοχλει σταθερα πολυ ..

    Να παρατηρω ανθρωπους που ποτε δεν καταθετουν τιποτα προσωπικο να την πεφτουν απο δω κι απο κει για να λοιδωρουν να πληγωνουν και να κοροιδευουν . Να ζουν για να κανουν τον αλλον να νιωσει χειροτερα .
    Ειναι ο μονος τροπος για να νιωθουν αυτοι καλυτερα αναρωτιεμαι ?

    Εχω την παγια αποψη πως η ζωη ειναι πολυ μικρη για να την σπαταλαμε με τα πραγματα και τους ανθρωπους που δεν μας αρεσουν .. και πως το νετ δινει μια απεριοριστη δυνατοτητα να μην εμπλεκομαστε με αυτους και αυτα που δεν μας φτιαχνουν αλλα με αυτους και αυτα που μας φτιαχνουν .
    Το αλλο απλα μου φαινεται βαρετο και ηλιθιο .

    Δεν ζηταω απο τους αλλους να γραψουν κατι που μου αρεσει , γραφω εγω και ειμαι ετοιμη να αντιμετωπισω πως οτι γραφω μπορει και να μην αφορα κανεναν .Δεν νιωθω πως ειμαι πανω στη σκηνη και ζω ΜΟΝΟ για το χειροκροτημα . Να μοιραστω θελω και αυτο σε ενα σημαντικο βαθμο το εχω επιτυχει .

    Δεν μου αρεσουν τα "θεια βρεφη" ουτε οι αγελες . Ειμαστε ισοι, οχι ιδιοι , και ισοι σημαινει πως δεν εχω την ψευδαισθηση πως η δικια μου *&*&*&* ειναι πιο εξυπνη και πιο κουλ απο την οποια π*&*&ρα του αλλου .
    Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λεμε . Και αμα το λεμε να το τηρουμε.

    Ειμαι ευτυχης στον βαθμο που μου δινεται το βημα να λεω αυτα που εχω να πω και αυτο μεχρις στιγμης δεν μου το εχει απαγορεψει κανενας .
    Ακριβως επειδη μου συμβαινει αυτο , δεν με ενοχλει οτιδηποτε γραφει ο οποισδηποτε αρκει να μην θιγει βασικα αξιακα μου θεματα .
    Το θεμα της αισθητικης το ξεπερνω και δεν διαπληκτιζομαι επ' αυτου - δεν με ενδιαφερει να επιβαλλω την αισθητικη μου οπως δεν μου αρεσει να μου επιβαλλουν οι αλλοι την δικια τους .

    Καταλαβαινω πως πολλοι ανθρωποι μπορει να αντιμετωπιζουν το θεμα διαφορετικα αυτο σημαινει πως διαφωνουμε και πως ενδεχομενα θα ξανα- συγκρουστουμε επ' αυτου .

    Δεν ειμαι ολιστικη στις συγκρουσεις . Μπορω να διαφωνω σημειακα.

    Υ.Σ Συγνωμη για το μονολογο, ολα αυτα τα σκεφτομαι πολυ καιρο και με αυτο το ποστ μου δοθηκε η ευκαιρια να τα καταθεσω.
  • kokopuff @ 21.03.2009 18:50
    Πες τα ωρε Λαχ...

    Εμένα αυτό το απρόσωπο δεν μου αρέσει καθόλου που έχουν μερικοί..
    Εντάξει , δεν είπαμε να κάνεις και κατάθεση ψυχής (που πολύ μαρέσει ωσάν καρκίνος) αλλά τουλάχιστον μην ξινίζεις την μούρη με όποιους το κάνουν ! (ΜΗΝ νομίζεις ότι δεν φαίνεται, γιατι ΦΑΙΝΕΤΑΙ )

    Εεε ντάξει μπορεί να έχεις την καταθλιψάρα σου ,να είσαι χάλια ψυχολογικά να έχεις νεύρα , αλλά τουλάχιστον μην κατακρίνεις τον (χαζο)χαρούμενο η αυτόν που ΜΠΟΡΕΙ να εκφραστεί. Εχει το δικαίωμα στο κάτω κάτω...

    Εγώ ποτέ δεν ενοχλήθηκα απο αυτά τα άτομα μιας και δεν δίνω ΚΑΘΟΛΟΥ σημασία.. Να φανταστείς ούτε να nicknames τους δεν θυμάμαι..

    Αλλά είναι πολύ γκρίζο και εκνευριστικό ρε ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    Παλιά υπήρχε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΧΙΟΥΜΟΡ , ΝΕΥΡΑ τα παντααααααααααα !
    Τώρα? Τώρα είστε όλοι σκατιάρηδες (που λέει ο λόγος , μην μου πληγωθείτε )

    Δεν θυμάστε που υπήρχε μια οικιότητα μεταξύ μας? Που δεν κατακρίναμε ο ένας τον άλλο? Εγώ το θυμάμαι!

    Τώρα μπαίνουν τα νεα μελη κανουν μια ερώτηση και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ. Και καλά κάνουν θα μου πείς , δεν θέλουν όλοι συζητήσεις και μπλα μπλα και όλα τα σχετικά..
  • lahmacun @ 21.03.2009 18:52
    Ντριμ ο περισσοτερος κοσμος κανει μια περατζαδα απο δω μια οποτε και καταθετει οτι εχει , δεν ειναι εδω οπως εγω κι εσυ τοσο συχνα για να ξερει .. ουτε διαβαζει οτι λεει ο κ. Πανοπουλος .. για να ενημερωνεται ..
    εχει τυχει ποσες φορες να ανεβαινουν ποστ την ιδια ημερα με ακριβως την ιδια ερωτηση .
    Ποσοι ειναι εγεγγραμμενοι και ποσοι συμμετεχουν ?
  • lahmacun @ 21.03.2009 18:56
    η οικειοτητα ερχεται δια της τριβης κοκο - θελει εργατοωρες , δεν εχει ο καθενας τα ιδια αιτηματα οταν κανει εγγραφη σε ενα σαιτ .
  • kokopuff @ 21.03.2009 18:57
    Πολλές φορές είναι σαν να είμαστε μια παρέα σε ένα πεζόδρομο και
    να συζητάμε.

    Και ξαφνικά να περνάνε αυτοκίνητα απο μπροστά μας
    και να σταματάνε για να μας κάνουν ερωτήσεις για το που είναι το ψιλικατζιδικο της κυρίας Αλέκας ή κατα που είναι το πάρτυ. Σε πόσους να απαντήσεις? Απαντας ομως σε όσους μπορείς . Συνεχίζουν όμως
    να περνάνε ! Διακόπτουν την συζήτηση ,μας ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ , ξεχνάμε τι θέλαμε να πούμε και ξεχνάμε και αυτούς/αυτά που ξέραμε..

    Μα δεν λέω να μην περνάνε , αλλά κάτσε λίγο! Μην αφήνεις μόνο
    το καυσαέριο ή ένα " φχαριστώωωωω" , πες και μια κουβέντα,

    ΡΟΜΠΟΤ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?????
  • lahmacun @ 21.03.2009 19:04
    Ναι δεν ειναι κατι που δεν καταλαβαινω αυτο ..
    αλλα οπως λεει και ο κοκο ειμαστε σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ και οχι στο σπιτι μας ..
    Δηλαδη απο το πεζοδρομο μπορει να περασει ενα ωραιο γκομενακι και να μεινει και στην παρεα .. και ενας οποιοσδηποτε .. να μας πεταξει πετρες ή να μας πυροβολησει ..
    Αυτο ειναι το ρισκο του δημοσιου διαλογου . και το θετικο και το αρνητικο .
    ετσι παιζεται αυτο το παιχνιδι. αλλιως θα ειμαστε σε κανενα σπιτι να μιλαμε με οσους ξερουμε και αυτους εμπιστευομαστε ..
  • kokopuff @ 21.03.2009 19:05
    Τι εργατοώρες μου λες βρε λαχ?? Οταν έρχεσαι και μου μιλάς με υφάκι
    και με την ξινισμένη σκατόφατσά σου, τι να την κάνω την ώρα που περνάμε μαζί?

    ΔΙΑΘΕΣΗ πρέπει να υπάρχει !

    Εβλεπες παλιά , έμπαινε κάποιος μέσα , που εκτώς απο αστρολογικό ρομποτ σε εβλεπε (και) σαν άνθρωπο (ΔΕΝ μιλάω για μένα) και συζήταγες 5 λεπτά μαζί του (!) και δενώσουν..

    Εγώ ΤΟ ΞΕΡΩ ότι υπαρχουν μερικά άτομα που και μέχρι αύριο να μιλας μαζί τους δεν θα σου δώσουν τίποτα. Και ΦΥΣΙΚΑ θα πάρουν και αυτοί με την σειρά τους τα @@ μου. Και της dream μαζι .
  • lahmacun @ 21.03.2009 19:07
    φυσικα υπαρχουν και τετοιοι , οπως υπαρχουν και αλλοι ...
    αν δεν μιλησεις πως θα το καταλαβεις ?
    εγω με την ενασχοληση με καποιους καταλαβα αν μου κανουν ή δεν μου κανουν εκτος απο τις εξαιρετικες περιπτωσεις που η κακη και η καλη μερα φανηκε απο το πρωι...
  • lahmacun @ 21.03.2009 19:08
    οι εξαιρετικες περιπτωσεις ειναι οι ανθρωποι που ποσταρουν ..
    και εκτιθενεται γιατι με τους λοιπους .. χρειαστηκε πολυς χρονος ..
    ειμαι και κρονος εγω - δηλαδη αργοσυρτο καραβι
  • lahmacun @ 21.03.2009 19:10
    ναι φυσικα εχεις καθε δικαιωμα να λες αυτα που δεν σου αρεσουν ..
    εσυ και εχεις καταθεσει και εχεις εκτεθει ...

    εχεις επιτρεψει δηλαδη να σου πουν οι αλλοι να τους αρεσεις ή δεν τους αρεσεις ..
    και στην δικια μου ατζεντα αυτο κανει μια σημαντικη διαφορα ..
  • lahmacun @ 21.03.2009 19:10
    ασχετα αν συμφωνω ή αν θα εκανα το ιδιο επι του πρακτεου ..
    που και αυτο εχει σημασια ..
  • newflame @ 21.03.2009 19:21
    Καλησπέρα σε όλους παιδιά...
    έχω διαβάσει τα σχόλια όλων και ...ομολογουμένως θίγετε τόσα πολλά σημεία που δυσκολεύομαι να δώσω ένα σύντομο σχόλιο...
    Συγχρόνως τυγχάνει να είμαι μια από τους περιστασιακούς επισκέπτες του site, για να καταθέσω την άποψή μου εν συνόλο..
    Μπήκα όμως στον πειρασμό να καταθέσω ένα και μοναδικό σχόλιο:
    Τη φράση ενός εκ των ηρώων στην ταινία για τον Καβάφη-Πεσσόα (Η Λαχ γνωρίζει περί τινος γράφω.. ).
    "Δεν μπορούσα να καταλάβω πως αυτοί οι δύο άνθρωποι, που έλεγαν τόσο ωραία πράγματα..την ίδια στιγμή μπορούσαν να κάνουν τόσο χαζά πράγματα...να είναι τόσο λοξοί"
    Ίσως να μην είναι αυτή ακριβώς η φράση, εκείνο που θα ήθελα απλά να καταθέσω είναι ότι ίσως ακόμη και εάν στα 10 σχόλια κάποιου, τα 9 είναι χαζά,εάν το 1 προσφέρει κάτι στην κουβέντα και μόνο αυτό είναι κέρδος...

  • lahmacun @ 21.03.2009 19:25
    Να πω και κατι αλλο που μαλλον δεν αφορα κανεναν και ειναι ισως λιγο παιδικο - Για μενα το stardome ηταν η πρωτη μου αληθινη βουτια στην ελληνικη κοινωνια , και ισως παρακολουθω σε φασεις διαφορα με περιεργεια παιδιου . Ομολογω πως παρ' οτι ειμαι αρκετα μεγαλη σε ηλικια , η πραγματικη μου ζωη εχει υπαρξει και ακομα ειναι εξαιρετικα περιορισμενη με την εννοια της κοινωνικης διευρυνσης . Εχω συναναστρεφει και συνομιλησει με ενα δεδομενο κυκλο ανθρωπων - οχι μικρο - που μερικα πραγματα επι του θεωρητικου και πολιτισμικου ηταν και ειναι δεδομενα δηλ. μη διαπραγματευσιμα και αυτονοητα ..
    Θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που μου δοθηκε αυτη η ευκαιρια μεσα απο δω να παρω χαμπαρι τι συμβαινει εξω απο τον μικροκοσμο μου . Εχω νιωσει εντυπωσιασμενη και θετικα και αρνητικα πολλες φορες .
  • lahmacun @ 21.03.2009 19:35
    θεωρεις πως αυτο που περιγραφεις .. συμβαινει τωρα μονο ?
    οσο θυμαμαι στο σαιτ παντα επαιζε και αυτο..
    και μπορω να θυμηθω και νικς και περιστατικα και ατομα που στα τσατ ηταν και μην τον ειδατε τον παναη αμα πηρανε αυτο που θελαν και κλπ κλπ

    επισης οσο ο αριθμος των χρηστων ανεβαινει .. τοσο ανεβαινει η κρισιμη μαζα σε ολες τις κατυθυνσεις .. το θεμα ειναι οσοι γουσταρουμε και το αλλο το οποιο αλλο να το καταθετουμε για να μην μας πνιγει οτι θεωρουμε μετροτητα ..

    Να ειμαστε θετικοι δηλαδη και οχι αρνητικοι - ετσι το βλεπω εγω.

    Επισης κι εσυ εχεις αραιωσει σε φασεις οπως και εγω οπως και αλλοι ...
    και ξανα προς την δοξα τραβα.

    Δεν ειμαι σιγουρη για το τι εννοεις "καλα" ονοματα .. εννοεις ανθρωπους που ανεβαζαν ενδιαφεροντα ποστς και γινοντουσαν κουβεντες ?
    Και τωρα δεν εχει παψει να συμβαινει αυτο κατα την γνωμη μου - ειναι περιοδος που γινεται περισσοτερο και αλλες που γινεται λιγοτερο ..


    Μου χει λειψει απο δω μεσα αυτο να μιλαμε και λιγο αφαιρετικα αστρολογικα - αλλα κυριως εσυ και ο πετ το κανατε ..
    και καποιοι αλλοι σπαραδικα ..

    περιμενω ενδιαφεροντα ποστ σου .
  • lahmacun @ 21.03.2009 19:36
    χαιρομαι που σου αρεσε η ταινια φλειμ - εγω δεν την ειδα ακομα δυστυχως..
    αλλα που θα μου παει ..
  • lahmacun @ 21.03.2009 19:39
    και ξεχαστηκα το ποσο δοτικη εισαι εγω τουλαχιστον το εχω απολαυσει φουλ - το γνωριζω πολυ καλα .
  • newflame @ 21.03.2009 19:44
    Λαχ μου και εγώ απολαμβάνω τα σχόλιά σου...
    Δεν είναι τυχαίο που συνήθως συνδιαλέγομαι με 5-6 μέλη από το site...
    Ίσως είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι έχω τις πολλές και έντονα αρνητικές εντυπώσεις από το φόρουμ...
  • lahmacun @ 21.03.2009 19:47
    Νιωθω με καποιο τροπο , πως κλεινει ενας κυκλος για το σαιτ .. και μας επιασε μια αναγκη να τα λεμε ολα αυτα .. ανοιγει σιγουρα ενας καινουργιος .. δεν ξερω προς τα που και τι .. ξερω πως αν με ενδιαφερει να δω το αλλο θα πρεπει να τραβηξω και κουπι .. ετσι σκεφτομαι για τα παντα στη ζωη και οχι μονο για το εδω ..

    Και μενα μου συνεβησαν ολα αυτα μεσα εδω ανελπιστα και απρογραμματιστα
    οταν εκανα εγγραφη ομολογω πως το μονο που σκεφτομουν ηταν να παρω μια δυο απαντησεις και να την κανω με ελαφρα ή μονο να διαβαζω τις προβλεψεις για φαν - η ζωη ειχε αλλα στο μυαλο της ομως .. ...
    Αν ειχα αλλους σκοπους θα χα διαλεξει πιο ευχο νικ
    Πλακα εχει τελικα
  • lahmacun @ 21.03.2009 19:50
    φλειμ τωρα ειδα οτι εισαι πολυ παλιος θαμωνας εδω .. δεν το ειχα προσεξει πιο πριν .
  • newflame @ 21.03.2009 19:55
    Μη κρίνεις από την ημερομηνία εγγραφής Λαχ!
    Δεν είμαι και από τα πολυγραφότατα μέλη του site.. Και το χειρότερο...εξακολουθώ να δηλώνω αδαής στην αστρολογία...

  • lahmacun @ 21.03.2009 20:01
    φλειμ ,καιρος για διαβασμα
    δεν εχει σημασια να γραφει κανεις πολυ - η λιγο ..
    οσο σε εχω παρατηρησει εισαι διακριτικη και ευγενικη . Αυτο εμενα μου μετραει .. επισης μου αρεσουν και οι φωτο σου .. (ακομα δεν εχω καταφερει να ανεβαζω γκρρρρρρρρ )
  • newflame @ 21.03.2009 20:03
    Τι εννοείς δεν έχεις καταφέρει???? Δεν σου εμφανίζεται το κουμπάκι για την εισαγωγή εικόνας, όταν πας να καταχωρήσεις νέο post?
  • lahmacun @ 21.03.2009 20:05
    θα σου στειλω πμ καποια στιγμη - που θα εχω ορεξη για τεχνικη μαθηση να μου κανεις ιδιαιτερο - ειναι το μυαλο μου λιγο σουπα τωρα και ουτε καν καταλαβαινω τι λες .
  • newflame @ 21.03.2009 20:09
    ok Lah... όποτε θες!!!.
    Βάζω τις γνώσεις για Η/Υ... Βάζεις εσύ για τα αστρολογικά θέματα??
  • malama1972 @ 21.03.2009 20:12
    λαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
  • lahmacun @ 21.03.2009 20:18
    οι ανθρωποι που ενδιαφερονται δεν ειναι αναγκη να εχουν 10 μαστερς στην αστρολογια, ούτε οι τροποι ειναι προνόμιο μιας ελίτ"

    Συμφωνουμε - και το δικαιωμα στη σιωπη ειναι σεβαστο . Υπαρχουν και τωρα ανθρωποι στη γειτονια που οταν γραφουν - γραφουν και τωρα κατα τη δικη μου γνωμη ..
    νομιζω πως σε ολους μας συμβαινει οι σκεψεις μας να ειναι και η αληθεια μας - αν γινονται και πραξη ακομα καλυτερα και δεν το βρισκω αμαρτημα ..

    Φλειμ δεν εχω αστρολογικες γνωσεις - θα σε πιασω κωτσο θα σε εκμεταλευτω ! το ντιλ δεν ειναι δικαιο .

    Τι ουρλιαζεις εσυ ?
  • malama1972 @ 21.03.2009 20:20
    ειπα να θυμιθω τα παλια ..........κακο ειναι;
  • newflame @ 21.03.2009 20:29
    και όμως το nick που έχεις επιλέξει dream παραπέμπει σε ονειροπόλο άνθρωπο...δεν μπορεί μια παιδικότητα κάπου την έχεις καταπιέσει...
  • lahmacun @ 21.03.2009 20:30
    οχι παιδι μου δεν ειναι κακο .. εισαι καλα ? ησουν λιγο βαρεμενη ψες ε ?

    Ντριμ αν καποιος θελει παιδικη χαρα για να παιζει - παντα βρισκει παιδια
    κι εσυ εισαι καλη στο "λαστιχακι "
    απλα μερικα απογευματα μπορει να ναι η παιδικη χαρα αδεια γιατι ετσι ετυχε
  • serenissima @ 21.03.2009 20:31
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ(ΝΥΧΤΑ)ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ";
  • lahmacun @ 21.03.2009 20:32
    αν και αυτο που ρωτας ειναι ασχετο με την κουβεντα
    Καλως ηρθες και ναι πηγα εγω .
  • lahmacun @ 21.03.2009 20:34
    και πρεπει να σου πω serenissima πως δεν περιμενα να συζητησω γι αυτη την εκθεση εδω - εκπληξη
  • lahmacun @ 21.03.2009 20:40
    εννοειται πως επαιζα - ετσι μου ρθε λες ?? οχι πως με βαραει ποσειδωνας βεβαια -
    σαν τρελη και αμα δεν ειχα αλλα παιδια εβαζα τον αδερφο να μου κραταει απο τη μια μια καρεκλα απο την αλλη , στο πιο ψηλο σταδιο .. υπηρχε παταγωδης αποτυχια με αυτο το πειραματικο προτζεκτ .. πεφταμε ολοι κατω .. και μετα τις τρωγαμε ολοι εκτος απο την καρεκλα ...

    Μακραν αγαπημενο μου παιχνιδι ηταν τα κεραμυδακια σε περιπτωση που το ξερει κανεις - με αντιπαθω καμια φορα που δεν κρατησα σημειωσεις για ολα τα παιδικα παιχνιδια που επαιξα - ξεχναω τους κανονες σιγα ..
    ου γαρ ερχεται μονο του
  • lahmacun @ 21.03.2009 20:40
    μαλαμα την εκανες χωρις ενα γεια ? γκρρρρρρρρρρρρ
  • serenissima @ 21.03.2009 20:41
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ LAHMACUN.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΛΙΓΟ ΣΦΗΝΑ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕΣ;
  • lahmacun @ 21.03.2009 20:41
    serenissima θα μου πεις για την εκθεση ? Πως σου φανηκε ?
  • lahmacun @ 21.03.2009 20:43
    το τρομαχτικο ανθρωπο στ κεντρο του δευτερου οροφου - ειχα φαει φλασια πως ειναι αληθινος και κρυφοκοιταγα για το ποτε θα κουνηθει και θα μου ορμηξει ..
    και 2 με ενα ψαρι της ρενας δεν θυμαμαι το επιθετο και δυστυχως πηγα αργα και δεν πηρα καταλογο .
    καποια τα βρηκα αδιαφορα καποια αλλα συμπαθητικα - ο ανθρωπος με τρομαξε παντως
  • malama1972 @ 21.03.2009 20:44
    μονο ψες καθε μερα.......κοριτσια πριν ενα χρονο αρχισα να γραφω στο σαιτ μετα απο αρκετο καιρο 'παρακολουθησης ' θα λεγα ....αυτα που λεγατε μου προκαλουσαν τοσο ενδιαφερων αλλα ενιωθα και ασχημα γιατι δεν ηξερα τιποτα απο αυτα που λεγατε ,παρολα αυτα καποια ατομα ηταν αρκετα φιλικα και σε βαζαν στο παιχνιδι ΄σε παιζαν ΄'στο τελος ομως βαρεθηκα να διαβαζω να βριζει οενας τον αλλον, να κατακρινουν τα ποστ που ανεβαινουν γιατι ετσι τους γκ$%^^&& απλα δεν μπορω να επικοινωνησω καποιες στιγμες που εγω επιλεγω(γιατι οελευθερος χρονος που εχω ειναι ελαχιστος ) με ανθρωπους που αποφευγω΄΄ εξω΄΄ .........
  • lahmacun @ 21.03.2009 20:47
    χα χα χα μαλαμα εισαι ο πρωτος ανθρωπος που ομολογει τον καιρο παρακολουθησης Αναρωτιεμαι καμια φορα ποσοι σταθερα παρακολουθουν αλλα δεν γραφουν ...
  • malama1972 @ 21.03.2009 20:47
    εδω ειμαι απλα πηγαινοερχομαι .......
  • malama1972 @ 21.03.2009 20:48
    καλησπερα σε ολες-ολους (ντρημ........)
  • serenissima @ 21.03.2009 20:49
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΤΩ!ΤΟ ΨΑΡΙ ΔΕ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΘΑ ΤΟ ΔΩ.
  • malama1972 @ 21.03.2009 20:50
    να ξερες ποσα εχω ομολογησει τον τελευταιο καιρο ........
  • newflame @ 21.03.2009 20:50
    malama μπορείς να ποστάρεις αυτό που θέλεις να επικοινωνήσεις... και βέβαια όσοι θέλουμε να συμμετάσχουμε...μην ανησυχείς καθόλου...θα σε βρούμε
  • malama1972 @ 21.03.2009 20:51
    φλειμ επικοινωνια εννοω ολο αυτο το αλισβερισι που γινεται τωρα.
  • newflame @ 21.03.2009 20:57
    αλισβερίσι??????? :0 :0 :0
    ποιό αλισβερίσι? ήλπιζα σε κάποιο ξεστράβωμα στα αστρολογικά ...αλλά έμεινα με τη χαρά..
  • malama1972 @ 21.03.2009 21:00
    γιατι εμεινες με την χαρα;
  • lahmacun @ 21.03.2009 21:02
    φλειμ ξερεις πως οσο μπορω και αν μπορω μπορεις να ρωτησεις οτι θες ..
    φοβαμαι πως αυτα που μπορω ειναι λιγα ..
    Μαλαμα μηπως ηρθε ο καιρος γι αυτο ? -
    σερενισιμα - στο δευτερο οροφο ηταν το ψαρι ..
    μου αρεσαν και οι στηλοι στον πρωτο οροφο- που ηταν κατι σαν παρμυθενιες παιδικιες ζωγραφιες στον κεντρο - πω πω καποιος ακουμπησε αυτο τον ανθρωπο τρεμω και μονο που το σκεφτομαι ..
  • serenissima @ 21.03.2009 21:04
    NEWFLAME ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΩΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ΄ΧΩ;
  • lahmacun @ 21.03.2009 21:06
    εγω σε παρεξηγω ειμαι παρεξηγιαρα - !!!!!
  • newflame @ 21.03.2009 21:07
    Σε ποιόν να απαντήσω τώρα??? Καλά Λαχ με έχεις εντυπωσιάσει...
    Ή που θα γίνεσαι χείμαρρος, ή που θα απαντάς με μια φράση σε 5-6 ταυτόχρονα!
  • lahmacun @ 21.03.2009 21:08
    Να ξερεις πως αμα πολυλογω ακαταπαυστα μαλλον τα εχω τζουξει - χανω καθε εγκρατεια .. που ετσι κι αλλιως δεν εχω ..
    οπως χανω και αλλα
  • labtec @ 21.03.2009 21:09
    ...καλησπέρα στις κυρίες..του πόστ...!!!
  • lahmacun @ 21.03.2009 21:11
    γεια σου λαμπ
  • malama1972 @ 21.03.2009 21:12
    παλια ναι ντρημ τωρα οχι.
  • newflame @ 21.03.2009 21:12
    malama διανύω μια περίοδο που πραγματικά θα ήθελα να μην πρέπει να "σκάψω" και να "ψάξω" για απαντήσεις...
    Για μια φορά θα ήθελα απλά εγώ να κάνω τις ερωτήσεις και οι άλλοι να μου δίνουν έτοιμες τις απαντήσεις.... Ίσως αργότερα να ξαναβρώ τον παλιό καλό μου εαυτό...
  • newflame @ 21.03.2009 21:13
    Καλώστον!
  • malama1972 @ 21.03.2009 21:15
    μακαρι να μπορουσα να σεβοηθησω φλειμ..........γεια σου λαμπ!!!!!!
  • labtec @ 21.03.2009 21:15
    ...πολύ προβληματισμό "διακρίνω" ως προς το ποστ του gpano...
  • serenissima @ 21.03.2009 21:15
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...
  • lahmacun @ 21.03.2009 21:16
    μηπως να ξεκουβαλησουμε σε αλλο ποστ γιατι το σκισαμε- αργησα παλι ..
  • lahmacun @ 21.03.2009 21:17
    θα βρυκολακιασεις κατσ κατω ..
  • newflame @ 21.03.2009 21:17
    εμ, όπως και να το κάνεις Lab... κάποιους/ες μας ταρακούνησε.. : )
  • lahmacun @ 21.03.2009 21:19
    παμε στης ντριμ να κανουμε κριαρισιο παρτυ ? Πασχα ερχεται
    ακυρο στου τζο μιλαει κοσμος ..
  • labtec @ 21.03.2009 21:19
    ...τώρα με την άνοιξη θα "σπείρουμε" νέα ιδέες και θα "θερίσουμε" καινούργια παραγωγή απόψεων...
  • newflame @ 21.03.2009 21:22
    Dream να "μπούμε"?????????
  • serenissima @ 21.03.2009 21:30
    ...ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
  • milele @ 22.03.2009 00:02
    δεν θέλω να γράψω στο ποστ spring της dream γιατί θα χαλάσω δίχως να ..το θέλω την συνοχή της κουβέντας που γίνεται αυτή την στιγμή..

    κι εγώ πριν λιγες μέρες αυτό σκεφτόμουν πως δηλαδή μπαινοντας κάποιος στο dome,θα διαβάσει αστρολογικές εβδομαδιαιές προβλεψεις...δακρυβρεχτες ερωτικες ιστοριες,συνταγες μαγειρικής...αποριες...ποιηματα...νουβελες...αλλά θα ήθελα να ρωτησω
    τον υπερβολικό όπως αυτοχαρακτιρίζεται gp τι έχει κάνει εκείνος για δώσει μια νότα νεωτερισμού στο dome για να ξεσκουριάζει και το δικό μας μυαλό ρε αδερφε...να μην βαριομαστε όπως κι εσύ...
    θελω να πω πως μήπως να βάλει το stardome τα καλά του να βάλει χρωμα να αλλάξει lay outή πως λεγεται αυτό το γύρω...γυρω,να ρετουσάρει λίγο τις φυλες λίγο τα μαθήματα(οι ερωτικες προβλέψεις του καλοκαιριου ήταν εδω ως τα χριστούγεννα)
    GP...το site αποτελει παράθυρο για να μην πω ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ για όλους εμάς που αντεχουμε την δουλειά τον έρωτα την ζωή αλλά ...
    όχι την βλακεια...ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ που έχει ποτισει παντού τα πάντα...
    μπαινουμε στο site για να διαβάσουμε αυτά που θα θελαμε κι εμεις να πουμε αλλα΄για τον έναν΄ή τον άλλο λόγο αδυνατούμε...
    μπαινουμε στο site γιατί θα βρούμε κι άλλους που πιστεύουν πως αναλογα με την θέση του Ηλιου ή του Πλουτωνα οι οποιοι απεχουν τοσα εκατομυρια χλμ απο την Γη,επιρεάζεται η καθημερινότητα μας...
    που να το πεις αυτό και να σε καταλάβουν...

    και στο κάτω κάτω της γραφής για να σου αρεσει το dome κάνε κάτι κι εσυ...ανελαβε της ευθύνες σου...
    Υ.Γ...τι σοι λιοντάρι είσαι...
    αστειεύομαι!!!!
    ΚΑΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΙΗΣΗ...
  • milele @ 22.03.2009 00:41
    1. μεγαλη μου τιμή που μου απαντατε...
    2. στα τσιρκο gp εχει ζωα αιχμαλωτα ..στο dome βρισκω ελευθερους
    ανθρώπους με Α κεφαλαιο...
    3. ποιο σπιτι καλε; κάτι ο ουρανος κάτι ο κρονος κάτι το συμπαν ειμαστε homeless...

    Υ.Γ ..αφου γραψατε ότι θα το αλλάξετε τον Απριλη...γιατι γκρινιάζετε;
    την καληνύχτα μου παω να διαβάσω τον Μεγαλο Ανατολικο...ημερα
    ποιησης γαρ...
  • fotoula @ 22.03.2009 00:42
    sugnwmi gia to sxolio sfina...alla den mporw na mi sxoliasw - exei xefugei teleiws o kosmos breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....exei apo8rasun8ei teleiws - bre GP min akous - kane douleia sou ki osoi s agapoun kai s akolou8oun, autoi sou axizoun kai profanws, se katalabainoun
  • milele @ 22.03.2009 00:42
    dream στην φυλη του θα βρεις κάτι για ένα ζεκετακι διπλης όψης που γράφει ΠΑΟΚ....
  • fotoula @ 22.03.2009 00:45
    kala mas krasia
  • fotoula @ 22.03.2009 00:50
    mi masas - na sou pw...eilikrina kai oxi mono gia sena - eilikrina to pisteuw..i poiotita simera (mporei kai panta) einai duspepti, ase pou den tin katalabainoun kai oi perissoteroi - akougetai elitistiko, xerw - alla etsi pisteuw - makari na mporousame na allaxoume pollous kai polles alla den ginetai - se upostirizw ston agwna sou , giati auto pou kaneis einai agwnas me antixoes sun8ikes - o dromos den strwnetai me rodopetala - eilikrina! osoi agwnizontai xeroun!
  • fotoula @ 22.03.2009 00:54
    se stratopedo sugkentrwsis Isws?
  • milele @ 22.03.2009 00:54
    ...γιατι πρωτα το έγραψα και μετά το είδα στο ποστ που βρισκόσασταν...και όχι σε αυτό που βρισκομαστε τωρα...
    Μπα όχι ο Μεγάλος Ανατολικος δεν με σώνει σημερα...αλλά ούτε ο Μικρός Βοριάς...
    τι παπάρια τι γαργάρες...τι γίνεται ...μια κουβεντα εγραψα..
  • fotoula @ 22.03.2009 00:57
    eimai sigouri GP oti den 8es na allaxeis kanenan ki eimai sigouri oti eisai poli brosta apo tin epoxi sou...kai ti xwra sou! eilikrina ki apo kardias! fainetai apo ta pragmata pou kaneis ki apo ton tropo pou ermineueis tin astrologia! min trela8oume! apo kardias ki eilikrina!
  • milele @ 22.03.2009 01:01
    ...καληνυχτα και σε σένα selo...
    ...
  • fotoula @ 22.03.2009 01:06
    den uperballw na sou pw ... kati poio uperboliko apo tote pou metakomisa sto exwteriko...peripou ta teleutaia 5 xronia - enw ta xw dei ola - ap oles tis pleures -- auto pou exw kerdisei kuriws: einai oti ema8a na axiologw kapoia 'pragmata'...duseureta suni8ws...kai na skeftomai 'epixeirimatika' - me ton tropo pou leitourgoun edw...
  • fotoula @ 22.03.2009 01:08
    Kai to pio simantiko: Edw to Pan einai to MOTIVATION - koinws KINITRO gia na petuxeis kai na se 'proslaboun' fusika... ki exeis Yperarketo! KEEP ON!
  • fotoula @ 22.03.2009 01:11
    Dream, steile kati se 'bouzouki' tairiazei kalitera - o Empeirikos peftei stin upsili dianoisi
  • fotoula @ 22.03.2009 01:18
    o pixis anebainei... eisai kala dream? genika...
  • fotoula @ 22.03.2009 01:21
    oxi bre, apo endiaferon rwtisa...me tin kali ennoia
  • fotoula @ 22.03.2009 01:23
    sunnenoi8ikame
  • fotoula @ 22.03.2009 01:25
    kalo bradu sweet dreams
  • fotoula @ 22.03.2009 01:26
    Kalinuxta kai se sena GP - Warm kisses from the Cold Island to both
  • asxse @ 22.03.2009 14:27
    Gp de sas katalavaino , apo tin mia lete oti sas aresei pou grafei o kathenas oti thelei kai apo tin alli sas tin spaei....
    Iparxei kati pio sigkekrimeno pou tha thelate na peristrefetai i thematologia oson grafoun?
    Kai ennoeitai den ginetai na mas aresoun ola, me kapoia tha simfonoume kai me kapoia oxi
    simfono apolita pantos me tin filosofia sas OLOI OLA (pou grapsate kapou) ta kalitera omos
  • johnnyG @ 22.03.2009 14:35
    απαράδεκτο το πέσιμο στο ζακετάκι... τς τς τς... έχω χάσει πάσα ιδέα τζεμ.
  • asxse @ 22.03.2009 14:38
    telika to zaketaki egrapse istoria xa xa....
  • johnnyG @ 22.03.2009 14:56
    παω να πιω καφε. μέχρι να γυρίσω, θέλω να έχει γίνει κάτι να σχολιάσω. οκ; χαχαχαχχχ
  • johnnyG @ 22.03.2009 19:41
    στοχάστηκα...και αυτό που έχω να πω είναι τι εξής: Έχετε δίκιο, ας μην παραβαρύνουμε εδώ. Η χαρά είναι ανάλαφρη, και τη χρειαζόμαστε. Και λίγο γλύκα.
    φιλιά... :*********
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:04
    ένα έργο του τζεμ, από τα τελευταία. νταμπλ-φας νομιζω... χαχαχαχ
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:10
    το εβαλα και σε δικο μου ποστ, αλλά ακούστε το απο δω. σημερα το χρειαζομουν πολυ.
    αφιερωμένο: http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:12
    αστο διαλο(με το μπαρδον), αναστεναζω απο το πρωί σημερα, και με εχει πιασει και συχνοουρία!!!
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:13
    οχι τζεμακο, δυστυχως. 25η θα ερθω... μετα την παρελαση.
  • kokopuff @ 22.03.2009 20:15
    heeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEeeeEeEeEyyyYyY
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:16
    ...kai o happy koko...
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:21
    γεια βασούλα...
    ομοιοπαθής στη συχνοουρία τζεμ;
  • kokopuff @ 22.03.2009 20:22
    emena mou aresei o Marti giati ine aprovleptos
  • kokopuff @ 22.03.2009 20:22
    an kai g@mi8ike x8es na vrexei kai simera pou i8ela na paw
    sto parko tritsi dn piga giati 8a ixes laspes... pffff

    APESIE MARTI!
  • kokopuff @ 22.03.2009 20:24
    Poia ine i vasoula? 8a paijw ginekeio rolo tipou arxaio 8eatro?
    hmmm,,, gia posa?
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:25
    http://www.youtube.com/watch?v=9nf34U3d-Aw


    Κανείς δεν είναι τής γης το αλάτι
    κι όμως όλοι μας μες στη ζωή
    κρύβουμε αυτό το ανεκτίμητο κάτι
    που είναι το αλάτι τής για μια στιγμή...

    ...Τίποτα δεν χτίζεται πάνω στην πέτρα
    όλα πάνω στην άμμο χτίζονται
    μα εγώ θα χτίζω πάνω στην άμμο
    σαν να ήταν η άμμος πέτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:26
    οχι ρε συ ο κοκο τη βασουλα! χαααχαχ
  • kokopuff @ 22.03.2009 20:26
    Ποιο Αιδείο του Πάρεος? Στο πάρκο τρίτση ήθελα να πάω με τον σκύλο μου και κάτι φίλους γιατι ήθελα να είμαι close to nature σήμερα.
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:28
    it was ment to be, auto skeftomoun molis twra...(to teleutaio distixo)

    "Ρίξε τα μαργαριτάρια στ' αγρίμια
    δώσ' την καρδιά σου εκεί στα σκυλιά
    όσοι αγαπάνε τη ζωή ξοδεύονται
    δίνονται, δίνονται κι είναι αυτό που μετράει"
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:28
    xaxaxaxa koko... mas sokares...
  • kokopuff @ 22.03.2009 20:29
    τζεμ , στο κομμάτια να πας.
  • kokopuff @ 22.03.2009 20:29
    Σε σοκαρα τζόχνι? μμμμ μας έπεισες.
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:31
    καρκινολιόνταρο, αστα αυτα.....
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:31
  • kokopuff @ 22.03.2009 20:33
    εξαφανίσουυυυυυυυυ φιδιιιιιιιιιιι

    ποιος είναι ο πικωλος?

    ασε τα χαμόγελα τζόχνι... μουαχαχαχαχ
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:35
    ο πίκωλός σου, θέλει ξυλιές μου φαίνεται... θα φωνάξω τη θεια-λαχ, προσοχη! χαχαχαχαχχ
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:35
    ντρημ; χαχαχ
  • kokopuff @ 22.03.2009 20:38
    Den sas pianw simera.
  • johnnyG @ 22.03.2009 20:40
    ti den pianeis akrivws? rwta...
  • kokopuff @ 22.03.2009 20:44
    Dream , posi wra ekanes kouklara kaliplokami dreamara?
  • kokopuff @ 22.03.2009 20:52
    mia kouvenda ipa.. mono ti sampouan xrisimopiis dn mas ipes.
  • kokopuff @ 22.03.2009 21:00
    dn nomizw.

    na sas pw. simfwneite me to oti opoios paei me ton stauro sto xeri , kataligei me ton stauro ston k@lo?
  • kokopuff @ 22.03.2009 21:04
    k egw katelija na simfwnw pleon.
  • kokopuff @ 22.03.2009 21:13
    na akolou8isw ton pragmatiko mou eauto ! tin kakia dld .
    auto vevea ospou na energopii8ei o 12os mou (na pa8w megalo dirliggagga apo kati dld , 8anatos,xwrismos dn jerw k gw ti ) k meta aidiasmenos na girisw sto " kalos kai aga8os " .
  • gpano @ 22.03.2009 23:56
    επιτέλους κι ένας αληθινά ευφυής...

    ave kokopuff...
  • kokopuff @ 23.03.2009 00:01
    egw ime o efiis

    hahahah
  • gpano @ 23.03.2009 00:09
    απολύτως....
  • lahmacun @ 23.03.2009 01:56
    ναι ο κακος που το δηλωνει - αρα δεν θα ναι ποτε ..
    κοκο**(μη σε πιασω στα χερακια μου ξερεις εσυ **)
    θα συγκρατηθω οσο μπορω σημερα...

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...