παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Απορίες με θέα το φεγγάρι..

καλησπέρα σε όλους!!!

Αρχικά θέλω να μοιραστώ μαζι σας την υπέροχη θέα του φεγγαριού που έχω απο το σπίτι μου, μία ημέρα πριν την Πανσέληνο!!!
όχι δεν σκέφτομαι οτι με επιρεάζει και αυτό αρνητικά... απολαμβάνω απλά τη θέα και τσακίζω άλλη μία σοκολάτα!!!

έριξα ξανά πριν λίγο μια ματιά στα αστρομαθήματα. έχω προσέξει  οτι δεν ανανεώνονται συχνά - δεν προσθέτονται νέα στοιχεία.  Κάνω  μήπως λάθος?  Πχ. Θεωρώ οτι θα έπρεπε να υπήρχε πολύ περισσότερο υλικό για τις συναστρίες και για τους οίκους.  Ψάχνω να βρω σχετικά στο internet, αλλά βρίσκω πληροφορίες  μόνο σε αμερικανικα sites. Δεν βολεύει και ιδιαίτερα να διαβάζω με λεξικό. Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιο άλλο ελληνικο αξιόπιστο site? 

Επίσης, θα βοηθούσε αν υπήρχε στα αστρομαθήματα ημερομηνία καταχώρησης και update ώστε να βλέπουμε αμέσως ένα νέο ή ένα  ανανεωμένο topic.

Άλλη επιθυμία μου είναι να μπορούσαμε να βρίσκαμε στο stardome ανάλυση ερωτικής συναστρίας βάζοντας απλά τα στοιχεία  τα δικά μας και του συντρόφου μας. Ζητάω δύσκολα? Βλέπω οτι σε ξένα sites υπάρχει αυτή η υπηρεσία.

Θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει τι σημαίνει να έχεις τον 9ο οίκο στους Διδύμους.  έμαθα από κάποιο comment ενός μέλους ότι χαρακτηρίζει τον δεύτερο γάμο.
Και τελευταία ερώτηση πριν κλείσω: Mε ήλιο στον λέοντα, ωροσκόπο- αφροδίτη-άρη-πλούτωνα στο ζυγό, και Κρόνο στην Παρθένο, πότε είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκινήσω δίαιτα και γυμναστήριο?

Προς το παρον, ξεχνάω τα 5 παραπανίσια κιλά μου και ανοίγω τη δεύτερη σοκολάτα.... (δεν θέλω γέλια και υπονοούμενα για υποκατάστατα)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...