παρακαλώ περιμένετε...

Ερμής (όχι ανάδρομος)

  • blueview @ 22.02.2009 14:49
    Τι αλλο ? Να σε στειλει στο διαααααααολο για κάμπσοσο και να γυρισεις με εγκαυματα @!@#$%$#@! .... τη ν-τύχη μου μεσα
  • ether12 @ 22.02.2009 15:12
    gb488, θεωρώ ότι οι όψεις Ερμή-Ποσειδώνα είναι σε γενικές γραμμές δυσαρμονικές διότι πρόκειται για πολύ διαφορετικούς πλανήτες (η λογική μας ικανότητα (δηλαδή ο Ερμής μας) παραμορφώνεται από το συναίσθημα, τις επιθυμίες και φοβίες του Ποσειδώνα).

    Ο κίνδυνος αυτής της αντίθεσης είναι το άτομο να παρερμηνεύει πληροφορίες και μηνύματα με τρόπο φθοροποιό για το ίδιο. Καχυποψία, μυστικοπάθεια, έλλειψη εμπιστοσύνης και φερεγγυότητας προς τον κόσμο που ζει, έναν κόσμο που πλέον ερμηνεύεται ως πλήρης ψεύδους, απάτης και που τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Και όταν το άτομο πείθεται πως όλοι γύρω του ψεύδονται τότε αρχίζει να κάνει το ίδιο.

    Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μία αντίθεση των δύο πλανητών φέρνει μόνο κακά. Φαντάσου κάποιον που μπορεί να συνδυάσει αρμονικά την παρατήρηση με τη διαίσθηση, την αναλυτική με τη συναισθηματική ευφυία, πόσο προχωρημένη αντίληψη έχει του κόσμου μας!

    Άρα όπως κάθε περίεργη όψη έτσι και η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα έχει κάποια καλά να μας δώσει. Και μπορεί κάλλιστα να φέρει και κάποιες "άνωθεν"-αποκαλυπτικές διοράσεις! Ο Ποσειδώνας δεν είναι κάποιος κακός γέρος που μας τυφλώνει, μας συγχύζει το νου και μας κάνει μισανθρώπους. Ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο αυτό...Δίνει και φώτιση, υπερβολικά μεγάλη φώτιση και ενσυναίσθηση!!

    Αλλά άντε βγάλε άκρη πότε σε τυφλώνει και πότε σε φωτίζει ο Νεπτούνος...εκεί είναι όλη η δυσκολία....ειδικά οι Ιχθείς αυτό το πράμα είναι το μεγάλο βάσανό τους...μπορούν να διαισθανθούν αυτό που κανείς άλλος δεν μπορεί να δει...αλλά παράλληλα εξαπατώνται και πλανεύονται τόσο εύκολα και αστεία που είναι να απορείς μαζί τους....
  • gb488 @ 23.02.2009 09:24
    παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια! δεν πρόλαβα χθές να απαντήσω, με πέταξω έξω...
    έχω δεί στο παρελθόν να συμβαίνει αυτό που γράφει ο Αιθέρ, να παραμορφώνεται η λογική ικανότητα από το συναίσθημα και τις φοβίες...κι έχω δεί και ανθρώπους να το έχουν εκ γεννετής αλλά ποσειδωνοχτυπημένους να μη τους λες (αν βέβαια βλέπω το χάρτη καλά....)...
    κι ο άντρας μου με Ερμή στους Ιχθύες...ν'αρχίσω να ψάχνω για νόθα παιδιά...; η αφηρημάδα γνωστή ιστορία, ευτυχώς κάπως την έχουμε συμμαδέψει τελευταίως...ούτε που θα το σκεφτόμουν να το αποδώσω εκεί αλλά όλα τελικά έχουν την εξήγησή τους!
  • gb488 @ 23.02.2009 09:37
    ααα, αίθερ είχα και μια άλλη ερώτηση για σένα...κάπου είχες γράψει σε ένα μέλος εδώ ότι με τέσσερις - πέντε πλανήτες στον Υδροχόο είναι λογικό το άτομο να είναι παρορμητικό...αυτό είναι όντως έτσι ή μήπως ήθελες να γράψεις κάτι άλλο και έκανες λάθος; γιατί, πώς είναι δυνατόν με τόσους πλανήτες σε σταθερό ζώδιο το άτομο να είναι παρορμητικό; από την άλλη, έχω και δείγμα από τον κύκλο μου, με τα Φώτα και τρείς πλανήτες στον Υδροχόο (Ερμή, Αφροδίτη και Δία), και να'ναι άστα να πάνε...εκτός από την παρόρμηση (που δε το συζητώ!), τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου σα να'ναι διαστρεβλωμένα...δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό καθόλου...
  • gb488 @ 23.02.2009 09:53
    το παιδί - ερώτηση ξαναχτυπά (έχω μια όψη που το εξηγεί αυτό, αλλά δε θυμάμαι ποιά...η σύνοδος δία - κρόνου στο ζυγό; τέλος πάντων...)
    λοιπόν, μιας και το πιάσαμε το θεματάκι, κι αφού καλό είναι να μαθαίνει κανείς, τρίγωνο (ευνοϊκή όψη) Ποσειδώνα - Ερμή στο γενέθλιο μας δίνει διαίσθηση, ενσυναίσθηση, προχωρημένη αντίληψη κτλ; Οκ ξέρω, αρκεί να μην υπάρχει άλλη πιο ισχυρή όψη...Με ταυτόχρονο τετράγωνο Ερμή - Ουρανού;
  • ether12 @ 24.02.2009 00:05
    gb488, όχι, μην ψάχνεις για νόθα παιδιά...καμία σχέση...η μικροανάλυση που έκανα παρουσίασε επίτηδες την πιο αρνητική πλευρά της όψης.

    Και ένας Ερμής στους Ιχθείς δεν λέει πάρα πολύ λίγα πράγματα (άσε που παίζει ρόλο και ο οίκος).

    Πάντως πουθενά δεν έγραψα για πολλούς πλανήτες στον Υδροχόο και παρορμητισμό!! Με μπέρδεψες με άλλον!
  • ether12 @ 24.02.2009 00:06
    από μόνος του εννοώ ο Ερμής στους Ιχθείς δεν λέει και πάρα πολλά...εξαρτάται και από πολλά άλλα πράγματα
  • ether12 @ 24.02.2009 00:08
    gb488, μην δίνεις τόση βάση στη γνωστή θεωρία...γενικά ναι, μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για όψεις και διαφορετικούς συνδυασμούς όψεων...στην πράξη, όμως, σε δύο διαφορετικούς χάρτες οι ίδιες όψεις σπάνια λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο
  • lahmacun @ 24.02.2009 00:18
    εθερ .. αν λες αυτο για τον ερμη στα ψαρια αναρωτιεμαι τι θα λες για τον ερμη στον τοξοτη ? (που ειναι ολοδικος μου )

    σε ποιες συνθηκες μπορει ενας πλανητης να εξεταστει απο μονος του .. ?
    - σε καμια υποθετω - ..
    και υπαρχει αμιγες καλο ή κακο ? θετικο ή αρνητικο ?
  • gb488 @ 24.02.2009 00:43
    αιθερ, συγγνώμη, δεν ήσουν εσύ που μίλησες για Υδροχόο και παρόρμηση , ήταν ο fldown και ήθελε να πει άλλο από αυτό που κατάλαβα...ότι ο Δίας από τον Υδροχόο μπορεί να δώσει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση σε κάποιον με αρκετούς πλανήτες στον Υδροχόο..

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...