παρακαλώ περιμένετε...

"WE LIVE IN A BROKEN WORLD...."

  • YangYang @ 11.02.2009 13:49
    "....να ζει σαν αριθμος μεσα στο συνολο, χωρις να εχει δικαιωμα να ειναι ο εαυτος της, ουτε να χρησιμοποιει το ονομα της....." Αυτό θα το χρησιμοποιήσω ......!!!
  • ssdd32 @ 11.02.2009 13:58
    καλα ενταξει...Λευτερη..εσυ τουλαχιστον κανένα σχολιο? ξερω, δεν ειμαστε σε φορμα σημερα...ενεκα της επικειμενης εορτης των.."ερωτευμενων"
  • ssdd32 @ 11.02.2009 13:59
    poly soureal eee?
  • flamescreen73 @ 11.02.2009 14:04
    Broken τι εννοεις? Οτο ο κοσμος εχει προβλημα δεν ειναι δυσκολο να το διαπιστωσει κανεις. Δεν ξερω και αν ηταν ποτε Complete στη γνωστη ιστορια.

    Προκειται για τη δουλεια που εκανε γνωστη την αλμπα και εδωσε ωθηση στην καριερα της. Ειναι πολυ παλια σειρα.
  • ssdd32 @ 11.02.2009 14:07
    ego tora tin anakalipsa (tin seira). broken simaini broken. apo axies, idanika, you name it. pantos den einai o kosmos pou xerame, etsi kai allios...
  • ssdd32 @ 11.02.2009 14:39
    kai to antistrofo...i poli parafrosini gena thlipsi...
  • flamescreen73 @ 11.02.2009 14:41
    Χμ, οτιδηποτε εχει πορεια μεσα στο χρονο, φθειρεται. Ειναι λογικο να υπαρχει φθορα. Η φθορα οσο ειναι καιρος, διορθωνεται μα την συντηρηση, που ειναι ουσιαστικα η εγχυση νεου υλικου μεσα η πανω απο το φθαρμενο.

    Εφοσον αυτη δε γινεται και να ξαναολοκληρωσεις την εικονα καποιου πραγματος που εσπασε, θα φαινονται οι ρωγμες και δε θα εχει τη φρεσκαδα καινουριου.

    Μερικες φορες πρεπει να το παρεις αποφαση και να αγορασεις κατι αλλο, ισως πιο ανθεκτικο στην αδιαφορια συντηρησης.

    Και αυτο ισχυει για ολα τα πραγματα, οχι μονο για τον κοσμο.
    Ο κοσμος μπορεις να θεωρησεις οτι εχει σπασει απο τοτε που ανθρωπος τα εβαλλε με αλλον ανθρωπο και τον κακοποιησε με οποιοδηποτε τροπο(βαζοντας και τη δολοφονια μεσα).

    Οπως ο χρονος ειναι ενας, ετσι ενας ειναι και ο ανθρωπος μοιρασμενος σε τρισεκαττομυρια ψυχες ανα τους αιωνες. Εφοσον ο ανθρωπος δεν το συνειδητοποιει και δεν το κανει βιωμα, ο κοσμος δεν μπορει ποτε να ολοκληρωθει πληρως.

    Γνωμη μου.
  • ssdd32 @ 11.02.2009 14:55
    thanks flame pou mbikes ston kopo na grapsis tosa polla
    nai kai go to pistevo afto...ap'tin fthora stin aftharsia ena pragma; nai...broken....alla panta me tin elpida tis epanasingolisis...as long as there are Humans..
  • androm3da2 @ 11.02.2009 19:34
    ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΡΚΕΙ ΕΛΕΓΕ Ο Κ.ΠΑΛΑΜΑΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ SSDD32 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΘΕΤΙΚΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑ ΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΑΠΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ - Ω ΠΟΣΟ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΥΤΟ - ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ. ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ.ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...