παρακαλώ περιμένετε...

ΑΓΑΠΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΝΟΣ

  • catnik @ 22.01.2009 10:21
    Όοοοχι, όχι, διαφωνώ.
    Ακόμα και αν θεωρείς πως έδωσες και δεν πήρες, αγάπησες και δεν αγαπήθηκες. Νομίζω πως η αγάπη είναι κάτι που σου επιστρέφεται έτσι κ' αλλιώς. Σαν μια δύναμη που θα κάνει την "βόλτα" της και θα ξανάρθει σε εσένα...
    Απλά να μην σκορπίζεσαι, να ξέρεις που την δίνεις και γιατί. Και να μην μετανιώνεις!
  • ssdd32 @ 22.01.2009 10:29
    κι ομως δεν ειναι τοσο απλο, τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση. ποσες φορεσ εχεις αγαπήσει πραγματικα, με ολη σου την ψυχη αλλα τον λαθος ανθρωπο, εκεινο που ξερεις πως ποτε δεν θα μπορεις να εχεις σε αυτην την ζωη (ισως σε μια αλλη).

    τοτε σιγουρα ο αγωνας της αγαπης ΕΙΝΑΙ αγονος.
  • catnik @ 22.01.2009 10:53
    Μια σίγουρα.... και έδωσα τα ΠΑΝΤΑ! και δεν κατάλαβε τίποτα, δεν εκτίμησε, ήθελε άλλα πράγματα... Έγινα μικρά - μικρά κομμάτια! Νομίζω πως κάπως έτσι νιώθεις;;;

    Το μόνο που κατάλαβα και το μόνο που είπα σε μένα είναι πως εγώ δεν θα χάσω την πίστη μου. ΣΕ ΜΕΝΑ! Θα αγαπήσω πάλι, και θα δώσω πάλι και θα ξαναπροσπαθήσω. Και κάποια στιγμή θα βρώ την ευτυχία. Και θα την αξίζω! Και η προσωπική μου γνώμη είναι πως αξίζεις την ευτυχία μόνο όταν μπορείς να την δώσεις κιόλας!

    Μάζεψε τα κομμάτια σου! Αν θεωρείς ότι αξίζει προσπάθησε! Αν πάλι θεωρείς πως έχεις εξαντλήσει όλα σου τα περιθώρια, φύγε, φρόντισε τον εαυτό σου σαν να είναι ένα παιδάκι που έχει χτυπήσει και θέλει φροντίδα, αγάπησε τον εαυτό σου και όταν νιώσεις ξανά δυνατή, ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ!
  • gb488 @ 22.01.2009 11:06
    είναι γνωστό ότι οι λέοντες κλαιγόμαστε συνεχώς, αλλά δε νομίζω ότι τα πάμε και τόσο άσχημα στην αγάπη....δεν μπορώ να πω, είχα αυτό το αίσθημα στο παρελθόν συχνά, αλλά μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις πως ό,τι δίνεις , το δίνεις γιατί εσύ το θες, το κάνεις περισσότερο για σένα, οπότε και παύεις να περιμένεις "αντάλλαγμα" και είσαι ευχαριστημένος...
    μοιραία έρχεται και ο σωστός άνθρωπος, ίσως και περισσότεροι, εεε, τα ξεπερνάς σιγά - σιγά....
  • catnik @ 22.01.2009 11:14
    gb488 ακριβώς αυτό...! Να δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Έτσι δεν σε τρώει και το άγχος και ό,τι έρθει..
  • ssdd32 @ 22.01.2009 11:53
    πολλα μπορει να ειπωθουν γι'αυτο και να γραφτουν επισης. το θεμα ειναι πολυ πιο συνθετο, puedo decir, οταν εμπλεκονται αλλοι παραγοντες όπως .... η φιλια...ας πουμε.. οταν μαλλον εσυ τα ακνεις θαλασσα γιατι προσπαθεις να διαχωρισεις αυτα τα δυο χωρις ομως αποτελεσμα.

    τελικα πολυ σοφος αυτος ο Σεξπιρ.
  • catnik @ 22.01.2009 12:11
    μικρή, ταπεινή μου άποψη: όταν δύο άνθρωποι πραγματικά θέλουν να είναι μαζί ΟΛΑ τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν. Μπορεί να ακούγεται ουτοπικό και ρομαντικό, αλλά έτσι είναι. Οτιδήποτε άλλο είναι δικαιολογία είτε για τον ένα είτε για τον άλλο.
  • peri08 @ 22.01.2009 12:26
    Δεν είμαι σίγουρη αν πιστεύω στην καθαρή φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκα... κάποιες φορές υποβόσκει και ο έρωτας... το σχόλιο μου ίσως είναι και άκυρο γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι έχω καταλάβει ακριβώς για τι πράγμα μιλάς ssdd32..
    Όπως και να έχει όμως συμφωνώ με την catnik... Ποτέ δεν πάει χαμένη η αγάπη που δίνεις.. αρχικά γιατί το να αγαπάς κάνει εσένα να νιώθεις καλά και έπειτα γιατί αργά η γρήγορα το καταλαβαίνει και αυτός που δέχεται την αγάπη σου... το αν θα είναι αμοιβαία είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο... και πολύωρων συζητήσεων ....
    Να μην στεναχωριέσαι αν αγαπάς και δεν βρίσκεις ανταπόκριση ... αλλά όταν δεν μπορείς πια να αγαπήσεις... (ακούγομαι κομματάκι θεωρητικούρα ε

    http://www.youtube.com/watch?v=Qsk8QQj5Nrc
    P.S "Love is to share...."
  • ssdd32 @ 22.01.2009 12:46
    " μα πως να χωρεσει ο χρονος σε μια ευχη/ παραξενο παιχνιδι ειν'η ζωη/την κλεψυδρα να γυρνουσα κιοτι βγει/ αρκει να ξαναρχιζαν ολα απ'την αρχη"

    Σευχαριστω peri, θα προσπαθησω για αλλη μια φορα να ξεπερασω το αξεπεραστο. Ειμαι ΛΕΩΝ και αυτο φτανει
  • ssdd32 @ 22.01.2009 12:59
    και κατι ακομα ετσι για να μου ληθει η απορια. οταν εχεις σε συναστρια με το ατομο που σε ενδιαφερει 31 αρνητικες οψεις (18 τετραγωνα και 13 αντιθεσεις) ειναι πραγματι σκουρα τα πραγματα εως ζοφερα ή εξαρταται και απο τη θεση των πλανητων στους οικους? Προσεξτε τι θα απαντησετε, i'm in serious trouble
  • penthesilia @ 22.01.2009 16:09
    δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ζώδιο, την τύχη ή την ηλικία, που νοιώθεις έτσι. και καλά νοιώθεις γιατί αυτή είναι η δική σου πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. είμαι 37 και μόλις πριν δυο χρόνια γνώρισα τον άνθρωπο που είδα στα μάτια του πραγματική αγάπη για μένα. Και τη βλέπω κάθε στιγμή. Αλλά ήρθε και τη στιγμή που εγώ πλέον είχα πάψει να αναζητώ στα βλέμματα την αγάπη. Ήρθε και φώλιασε στην καρδιά μας γιατί ένοιωσε ελεύθερη. δεν περίμενε τίποτα, δεν έλπιζε σε τίποτα. Νομίζω πρέπει να χαλαρώσεις, αφού θρηνήσεις για κανά δυο μέρες(όχι παραπάνω, δεν αξίζει για κανέναν που είναι ζωντανός και ενώ μπορεί δεν είναι δίπλα σου) και να ευχαριστηθείς το φλερτ, την παρέα με τους φίλους, το σεξ δίχως αύριο...νομίζω εγώ...
  • penthesilia @ 22.01.2009 16:17
    ααα! και μην ψάχνεις στα άστρα τις απαντήσεις για το αν σου κάνει. την απάντηση την έχεις ήδη. και κατά τη γνώμη μου το να δίνεις αγάπη σε ερωτικό σύντροφο, χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα είναι το ποιο χαζό πράγμα. Ο έρωτας δεν έχει κανένα αλτρουϊστικό χαρακτήρα, έχει να κάνει με την επιλογή, το ξεχώρισμα και την κατάκτηση του ερωτικού συντρόφου και είναι στα γονίδιά μας, από τότε που κατοικούσαμε σε σπηλιές και βγάζαμε άναρθρες κραυγές! να κοιτάς αν παίρνεις. τι είσαι η Μητέρα Τερέζα;
  • Silmarwen @ 22.01.2009 16:23
    Άραγε, ο χριστιανός κι η μουσουλμάνα που, στην προσπάθειά τους να το σκάσουν και να ζήσουν κάπου μακριά από τον πόλεμο, εκτελέστηκαν εν ψυχρώ πάνω σε ένα από τα γεφύρια του Σαράγεβο, πόσους πλανήτες να είχαν ανάδρομους; Τί ζώδια ήταν; Πόσα τετράγωνα είχε ο composite χάρτης τους;

    ....κι ακόμα παραπέρα, ήταν καλών οικογενειών; του ιδίου μορφωτικού επιπέδου; μπας κι αυτή ήταν "λαϊκιά"; η πεθερά, τί έλεγε; κι αν του ενός δεν του άρεσε το σωμόν σαλόνι;

    Αυτό που ξέρω, είναι ότι, στα λίγα λεπτά της ώρας που έτρεξαν πάνω σε κείνο το γεφύρι, και εν αντιθέσει με τους περισσότερους από μας, εκείνοι έζησαν.

    Δεν υπάρχουν εμπόδια - μόνο Οδοδείκτες.
  • lahmacun @ 22.01.2009 16:27
    Silma
  • penthesilia @ 22.01.2009 16:36
    μόνο που απευθύνεσαι σε ένα πληγωμένο θηρίο, αυτή τη στιγμή αγαπητέ-ή silma. τα λιοντάρια αρέσκονται στο να φαντασιώνονται ότι είναι πρωταγωνιστές σε ένα σαιξπηρικό δράμα, αλλά στο τέλος προτιμούν τη θέση του Σίμπα... του βασιλιά των λιονταριών! happy end.
    το γιοφύρι θα κτιστεί με αλλουνού τη θυσία...το να ζεις δεν είναι μόνο να θυσιάζεσαι αγαπητέ σκορπιέ.
  • Silmarwen @ 22.01.2009 16:47
    Penthesilia, σέβομαι κι εκτιμώ τους Λέοντες κι αυτό είναι για έναν λόγο που τον κατάλαβα πολύ μικρή, την πρώτη και τελευταία φορά που με πήγαν σε τσίρκο. Κι ύστερα από τους πήδους μέσα από στεφάνια και τα λοιπά καραγκιοζιλίκια, που διόλου δεν με είχαν διασκεδάσει παρά λυπήσει αφάνταστα, είδα το βλέμμα του πλάσματος, και κατάλαβα γιατί όλοι όσοι χειροκροτούσαν ήταν ηλίθιοι. Πίστευαν πως μπορούσε να δαμαστεί η μόνη αληθινή αξιοπρέπεια που υπάρχει, αυτή της άγριας φύσης.

    Αυτό που εννοούσα με το σχόλιό μου είναι πως ένας Λέοντας (όπως τους ξέρω και τους θαυμάζω εγώ) οφείλει να ζει ΕΤΣΙ. Με σιαξπηρική ένταση και πάθος, με μεγαλείο, με, με....για τα παιδιά που εκτελέστηκαν στη γέφυρα δεν ήταν αυτό η θυσία. Θυσία θα ήταν να ΕΠΙΖΟΥΣΑΝ, αλλά να μη ζούσαν.

    Τα ίδια λέμε, θεωρώ. Λέμε πως θέλετε, και σαφώς αξίζετε, το "όλα". Όχι τη μιζέρια του "πήρα, δεν πήρα, έδωσα, ναι αλλά δε μου 'δωσες, ποιός είναι ο αρχηγός" και λοιπά ευτράπελα. Με το μεγαλείο ενός βασιλιά, οσονδήποτε πληγωμένου (βλ. τσίρκο).

    Κατά τα άλλα, επιτρέψτε μου ως εκδικητικό και νυκτόβιο μοχθηρό πλάσμα του Κάτω Κόσμου, να περιμένω με σαρδόνια χαμόγελο να δω τί θα απογίνει ο δύσμοιρος που τόλμησε να πιστέψει ότι δάμασε ένα λιοντάρι...καθείς με τα βίτσια του, εμένα μου αρέσουνε τα θρίλερ, τί να κάνουμε τώρα!

  • penthesilia @ 22.01.2009 16:57
    ask my ex! ήταν σκορπιός κι έτσι νόμιζε...τη δική σου αντίληψη δεν την είχε πάντως. ίσως επειδή είσαι γυναίκα.
    ο άνθρωπος γενικότερα έχει πολλές θυσίες και αγώνες να κάνει καθημερινά. χάνουμε ευκαιρίες, όνειρα, αγαπημένα μας πρόσωπα... και πάλι στέκεται όρθιος για όσο αντέχει. και πολλοί δεν αντέχουν. όμως αν υπάρχει κάτι που μπορείς πραγματικά να ευχαριστηθείς σε αυτή τη ζωή είναι η συνεύρεση με τον άνθρωπο που είσαι ερωτευμένος. και να στηριχθείς πάνω σε αυτό. αυτή είναι η μεγαλύτερη περηφάνεια για όλους μας. ότι αγαπηθήκαμε. γιατί όταν δεν αγαπιέσαι, όλα τα επιτεύγματά σου είναι ανούσια. το έχω νοιώσει που στο λέω. αυτό δεν θα έπρεπε να είναι αρκετός λόγος για να μην χαραμίζεις τα αισθήματά σου για κάποιον που δεν τα εκτιμά; δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά!
  • ssdd32 @ 22.01.2009 17:04
    κουλαρετε ρε παιδια. ειπαμε οι Λεοντες ΕΙΝΑΙ βασιλιαδες (στην ζουγκλα)ναι. εκεινοι ομως που κυριαρχουν στον κοσμο αυτο ειναι τα κριαρια. ο Αρης τουσ δινει τετοια ενεργεια, αρνητικη και θετικη που δεν λογαριαζουν τιποτα. ενας ΚΡΙΟΣ με εκανε και αισθανθηκα ετσι( και οχι δεν ειχα σχεση) δεν μπορουσα αλλωστε (ειναι συναδελφος+παντρεμενος+17 χρονια μεγαλυτερος).
    το πιασατε το υπονουμενο τωρα??
    αυτο ενοουσα οταν ελεγα οτι η ΑΓΑΠΗ ειναι ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΝΟΣ.
  • boa @ 22.01.2009 17:08
    sd μάλλον ΚΑΝΕΝΑΣ (κριός ή εκπρόσωπος άλλου ζωδίου) δεν σου έκανε τίποτα... το έκανες όλο μονάχη σου στον εαυτό σου

    (ειναι συναδελφος+παντρεμενος+17 χρονια μεγαλυτερος) ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΛΕ????
  • ssdd32 @ 22.01.2009 17:20
    αυτο λεω και γω....
  • penthesilia @ 22.01.2009 17:34
    καλή μου οι Κριοί κάνουν για ορντέβρ! δεν ξέρω το χάρτη σου μα μάλλον δε γουστάρεις να δεσμευτείς για αυτό ο εξ αποστάσεως πλατωνικός έρως... να τον δοκίμαζες γαι κανα μήνα και σού' λεγα εγώ ο Κριός...χα!χα!χα! μια μύγα μου κρύβει τον ήλιο!χα!χα!
  • boa @ 22.01.2009 17:38
    σίγουρα! είναι που δεν θέλει να δεσμευτεί ....

  • penthesilia @ 22.01.2009 17:46
    οι Κριοί είναι σαν τους βροντάκηδες και τους φουρτουνάκηδες...πολύ κακό για το τίποτα. είναι εντυπωσιακοί στην αρχή, αλλά στην πράξη είναι λίγοι. σαν εραστές, φίλοι, συνεργάτες...σαν τις φούσκες του χρηματιστηρίου...τι άλλο; α!και ως εραστές βαρετοί!

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...