παρακαλώ περιμένετε...

Λέων με..Δίδυμο??

  • blueview @ 21.01.2009 18:42
    Αχα ! Φατε εκει τις σαρκες σας οσο μπορειτε κ μετα δωστου "ποδι" .....! του Διδυμου μπας κ κατασπαραξει τιποτε αλλο .
  • PARANOID @ 21.01.2009 20:18
    ΣΕΡΕΝΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ: ΕΙΜΑΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ, ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΛΕΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΛΕΩΝ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.... ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ: ΑΠΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ Ε Σ Υ !!!!!
  • catnik @ 22.01.2009 13:57
    Εγώ αστρολογικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, καθ'ότι άσχετη. Αλλά από ζευγάρι πολύ κοντινό μου, η κοπέλα Λέων, το παλικάρι Δίδυμος, μια χαρά μπορούν να συνυπάρξουν. Εγώ εκεί που τους βλέπω να σφάζονται και τρέχω να μαζέψω τα αίματα.... εκεί τα βρίσκουν και έχω μείνει με την σφουγγαρίστρα στο χέρι. Έχουν βρεί τα κουμπιά ο ένας του άλλου, έχουν φτιάξει τους κώδικές τους και όλα καλά.
  • serena21 @ 23.01.2009 01:27
    PARANOID εγω εξαφανισμένη είμαι, άλλος ψάχνει ή καλύτερα ψάχνεται, για να δει τι θέλει (γιατι εννοείται ότι δεν ξέρει!)...

    catnik όταν ειμαστε καλά, είμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

    aries81 έχω ένα σωρό διδύμους στο περιβάλλον μου (άντρες), ολων των ηλικιων..αν σου πω οτι τους καταλαβαίνω, ψέματα θα είναι!Έναν καταλαβαίνω και κατάφερα να "αποκρυπτογραφήσω" και αυτός την έκανε...και τώρα ξαναγυρνάει...

    το ζήτημα είναι ότι δεν έχω πλέον τις αντοχέσ που είχα παλιότερα..αυτό το σκωτσέζικο ντουζ έχει αρχίσει να μου δημιουργεί προβλήματα... τι να κάνω λοιπόν?να ξαναγυρίσω?μήπως το κάνει γιατί περνάει δύσκολα (κι εγώ ήμουν πάντα το στήριγμά του)?δεν χρειάζεται νομίζω να σας πω πως αν ήξερα ότι δεν είναι μία ακόμα δοκιμασία του, θα είχα γυρίσει τρεχοντας πίσω του κι ότι αυτό που με κρατάει σε (μεγάλη οφείλω να ομολογήσω) απόσταση είναι ο λιονταρίσιος μου εγωισμός...!!!!!!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...