παρακαλώ περιμένετε...

SOS!!!!!! SAS PARAKALO VOITHIA!!!!!!

  • NovemberRain @ 17.11.2008 16:04
    Απλά τα πράγματα...εφόσον το μετάνιωσες, πάρτον ένα τηλέφωνο και διάβασέ του όλα αυτά που έγραψες εδώ...
  • peri08 @ 17.11.2008 16:04
    Αν μετάνιωσες τόσο πολύ όσο λες μήπως θα έπρεπε να τον πάρεις ένα τηλέφωνο και να μιλήσετε υπό συνθήκες άνευ πίεσης; Και μήπως ήσουν λιγάκι απόλυτη; Είναι κάπως άκομψο να βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό του άλλου και να του λες ή αυτό ή τίποτα.. Όσο και να θέλει να γίνει "συναισθηματικά διαθέσιμος" απέναντί σου εκείνη τη στιγμή η διάθεσή του πάει περίπατο..

    P.S. Την ελπίδα μπορείς να την δημιουργήσεις εσύ
  • NovemberRain @ 17.11.2008 16:17
    Πολύ σωστά peri08!!! Κ γω συμπληρώνω: Τα θαύματα δεν τα περιμένουμε από τους άλλους, αλλά τα δημιουργούμε εμείς
  • annako @ 17.11.2008 16:55
    EUXARISTO POLY GIA TIN DIATHESI SAS NA VOITHISETE, APLA DIEROTOME AN PREPEI NA AFEISO NA PERASOUN LIGES MERES, NA FYGOUN KAI OI GONEIS TOU APO TO SPITI TOU, NA IREMISEI KAI O IDIOS KAI NA SKEFTEI KALYTERA TI EGINE KAI META NA TON PARO TEL 'H APLA NA MIN PERIMENO ALLO KAI NA TON PARO TORA. KSEXASA NA SAS PO OTI OTAN ME PIRE TEL THN PERASMENI PEMPI META TO TELESIGRAFO POU TO EDOSA DYO MERES PRIN, MOU EIPE NA SYNANTHITOUME NA MILISOUME GIA TOUS LOGOUS POU PIRE TIN SYGKEKRIMENI APOFASI KAI EGO TOU EIPA OTI DEN THELO AFOU APOFASISE NA TELEIOSOUME NA TELOISOUME XORIS MIZERIA TOY TYPOU KATHOMASTE APENANTI LEME TI KANAME LATHOS TI SOSTA KAI OTI MPOROUME NA MEINOUME FILOI!!!!!!!!!!!! KLAPS LYGM KAI OLES OI PROVLEPSEIS GIA TOUS DIDYMOUS EINAI ASTA NA PANE!!!
  • peri08 @ 17.11.2008 17:12
    Αυτό το να μείνουμε φίλοι μου κλωνίζει το νευρικό μου σύστημα lol .. Άσχετο αλλά και ο δικός μου ψάρις 23/02 έχει γενέθλια... (το μου πλέον δεν ισχύει αλλά τεσπά)... Από τη μια στη "βράση κολλάει το σίδερο" από την άλλη "η υπομονή αμοίβεται" και καμμιά φορά είναι καλό να δίνεις στον άλλον το χώρο και τον χρόνο του να ηρεμήσει.. Εμμμμ.. εσύ πως νιώθεις.. τι σου λέει η φωνούλα μέσα σου να κάνεις; Να πάρεις ή να περιμένεις;
  • blueview @ 17.11.2008 17:14
    Μπαααααα .... Διδυμι ...σαν δυσκολο το βλεπω ...
    Αλλα και παλι ... Διδυμι εισαι , κανε μια προσπαθεια χωρις συναισθηματικους εκβιασμους αυτη τη φορα ! (οκ ? )
    Εαν δεν ..... προχωρα παρακατω .
  • annako @ 17.11.2008 17:29
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ...ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΠΕΙΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ...ΟΠΟΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΩ ΩΡΕΣ ΛΕΠΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!!!!!!!!!!! Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ SECRET ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
  • flamescreen73 @ 17.11.2008 17:38
    'Oντως θα συμφωνησω με NovemberRain.
    Παρε ενα τηλεφωνακι. Αφου ειναι και Ιχθυς, ισως καταλαβει.
    Πιθανο και να σου ριξει μια στα μουτρα και αυτος αρχικα ομως, αν πληγωθηκε απο το φερσιμο σου.

    Αφου ομως τον θες, και αυτο να γινει, ασε μερικες μερες, μηπως παρει μονος του και μετα αν δεν ξαναπαρε.
  • flamescreen73 @ 17.11.2008 17:41
    Η μεθοδος του Secret εαν εφαρμοζεται(και σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις εφαρμοζεται) απαιτει να φτασεις τελειως στα ορια σου και να κρεμεσαι απο μια κλωστη σε καποιες περιπτωσεις. Μπορει και να αποβει σε βαρος σου στο τελος.

    Συν το οτι απαιτει χρονο.
    Καλες σκεψεις και αυτοπεποιθηση σε λογικα πλαισια δεν βλαπτουν παντως.
  • xoxo9 @ 18.11.2008 11:58
    λοιπον annako επειδη απο τα λεγομενα σου μου θυμιζεις πααααρα πολυ μια φιλη μου αποφασισα να σου γραψω και εγω το δικο μου σχολιακι...
    οσον αφορα το secret και αυτο που λες οτι αμα πιστευεις σε κατι παρα πολυ τελικα θα γινει λυπαμαι αλλα δεν αρκει μονο η σκεψη σε τετοια θεματα αλλα η πραξη...
    και επισης αν πας να του μιλησεις με την προδιαθεση οτι θα σπειρεις την καταστροφη τοτε θα τη σπειρεις την καταστροφη.
    και γιατι τοσο πιεση και αγχος?....σκοπος μιας σχεσης δεν ειναι να μεταφερουμε πιεση και ασχημα συναισθηματα ο ενας στον αλλον..σκοπος ειναι η αγαπη,ο ερωτας και η ευτυχια ισως?ξερεις, ολα αυτα τα ωραια και χαλαρα πραγματακια που μπορουν να κατακτησουν δυο ανθρωποι οταν αγαπιουνται.
    και εσυ εισαι σε ολη αυτη την κατασταση και φρικαρεις, τον θελεις και τον αγαπας και ο δικος σου δεν πρεπει να εχει ιδεα τη περνας!εκτος αν ειναι τηλεπαθητικος-διαισθητικος....
    γι'αυτο λοιπον αντι να μοιραζεσαι ολες αυτες τις σκεψεις με εμας παρε τηλεφωνακι αυτον που αφορα αμεσα αυτη η κατασταση!χωρις πιεσεις,τελεσιγραφα,προθεσμιες και αλλα παρομοια.
    και τελος ασχετα με τις συμβουλες που εχουμε γραψει εδω περα αυτος που ξερει τι πρεπει να κανεις εδω περα ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος..και οχι ο εαυτος που εχει την ταση να σπερνει την καταστροφη!ο αλλος σου ο εαυτος..ο κανονικος!το μονο που αρκει ειναι να τον ακουσεις!
  • xoxo9 @ 18.11.2008 12:03
    α ναι!και το συναισθημα ποτε δεν ερχεται με το ζορι...απο μονο του ερχεται!
    ναι γεια σας μια παραγγελια θα ηθελα να κανω..θα ηθελα μια μεριδα συναισθημα και δυο μεριδες θετικη ενεργεια παρακαλω!μπαααα...δυστυχως δεν γινεται ετσι!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...