παρακαλώ περιμένετε...

Zeitgeist

  • THRAKAS @ 08.11.2008 19:20
    σ ευχαριστω
  • DARKPHOENIX2008 @ 08.11.2008 19:56
    το έχω δει...τέλειο...αναθεωρείς πολλά πράγματα...
  • Psy @ 08.11.2008 22:53
    Καmi μου είρθε την κατάλληλη στιγμή. Ευχαριστώ, και μου θυμίζει ένα από τα πιό αγαπημένα και πολύ έξυπνο, το Tρούμαν σόου.
  • flamescreen73 @ 08.11.2008 23:31
    δεν το εχω δει, κατεβαινε τρομερα αργα την τελευταια φορα που επιχειρησα. Απο οτι εχω διαβασει, δεν λεει και κατι το τρομερο παντως. Για τους ψαγμενους και τακτικους αναγνωστες των περιοδικων που κυκλοφορουν με αντιστοιχη θεματολογια, τα περισσοτερα γνωστα, εστω και σαν θεωριες(που ουτε και εδω τα αποδεικνυει περαν πασης αμφιβολιας).
  • flamescreen73 @ 08.11.2008 23:33
    Psy, το 13ο πατωμα, Existenz τα εχεις δει? Μαζι με το πρωτο Matrix και κανα δυο αλλα που μου διαφευγουν συμπληρωνουν εναν κυκλο με αντιστοιχα ερωτηματα.
  • andreas_zepos @ 09.11.2008 03:27
    το εχω δει εδω και κανα χρονο. για το πρωτο,τη θρησκεια, θα μπορουσα ανετα να συμφωνησω. για τα αλλα δυο μερη...το σκεφτομαι.
  • andreas_zepos @ 09.11.2008 03:42
    για το addendum δεν ηξερα..το κατεβαζω να το δω και μιλαμε!
  • andreas_zepos @ 09.11.2008 07:00
    κατεβασα και το addendum και μεχρι αυτη τη στιγμη που γραφω, εχω δει 95 απο τα 123 λεπτα του ντοκυμαντερ. ειναι ολα αυτα που σκεφτομασταν και συζητουσαμε στα πηγαδακια μας για πανω απο δεκα χρονια, και ειναι κατι που μας απασχολει ακομα. ειναι αυτο που εχω σπασει το στομαχι μου και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου τοσα χρονια να λεω. οτι η διχονια, η κοντοφθαλμια, μας κραταει δεσμιους στο παρελθον , και κατα βαση μας παει πισω. οχι μπροστα. οτι εμεις καλουμαστε να παρουμε αποφασεις ο καθενας μονος του και ολοι μαζι για να κανουμε αυτο το πραμα που κληρονομησαμε, αυτο το εκτρωμα, να λειτουργησει. εχουμε δυναμη, και αφου ζουμε στη δυτικη κοινωνια, εχουμε ΚΑΙ αγοραστικη δυναμη. μπορει να ηρθανε εδω και να μας ξεγελασαν με καθρεφτακια, χαντρες και νερο της φωτιας, αλλα αμα δεν τους ταισουμε θα ξεκουμπιστουν να φυγουν. θα κλεισουν.τουλαχιστον μεχρι να σκαρφιστουν κατι αλλο. καμια δικτατορια ισως ξανα... και περα απ αυτο οτι ναι.....οτι υπαρχουν εναλλακτικες. υπαρχουν εναλλακτικες πηγες ενεργειας. εναλλακτικες μορφες ζωης. προχωρημενες. και το τονισα και στο ποστ που ανεβασα προσφατα, δινοντας καποιες προχειρες απαντησεις στο ποστ του gp για την κοινωνια του μηδενος η κατι τετοιο..δε θυμαμαι ακριβως την επικεφαλιδα αυτη τη στιγμη. εχω ομως μεινει στο σημειο του ντοκυμαντερ οπου ο μεσηλικας κυριος, λεει οτι ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ να προβαλλουμε σαν αντεπιχειρημα στην καταργηση του χρηματος, την οκνηρια που θα ερθει και θα αγκαλιασει τον καθενα, αφου δε θα εχει πλεον κανενα κινητρο για να δουλεψει. προσωπικα διαφωνουσα παντα με αυτο(γιατι ναι μεν η δουλια ειναι η δουλεία με τον τονο σε αλλη συλλαβη,αλλα οταν και μονο οταν δεν περιεχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ εννοια ευχαριστησης, την παραμικρη εννοια προσφορας, ικανοποιησης. ομως, ολο και σε καποιον αρεσει να ειναι γεωργος. κτηνοτροφος. γιατρος.κηπουρος. δασκαλος. συντηρητης εργων τεχνης. χημικος. φυσικος. αστρολογος. γεωπονος. φουρναρης. τσαγκαρης. ποιητης. ζωγραφος. αστροφυσικος. μαθηματικος. δημοσιογραφος. και ολοι, μα ολοι, καποια στιγμη θα ΚΑΝΑΜΕ τις μικρες ή μεγαλες χαμαλοδουλιες μας, γιατι πολυ απλα, δε θα υπαρχει ο εν αναγκη φτωχος να τον πλερωσουμε πενταροδεκαρες...ασε που θα μαθαινε ο κοσμος να χρησιμοποιει και αλλη μια λεξη. τη λεξη βοηθεια. αλληλοβοηθεια. συμπαρασταση. συνοχη.) αλλα φευγω τωρα να δω τι λεει κι αυτος πανω στο θεμα.....
  • Psy @ 09.11.2008 09:28
    Εχει τη δικιά του δύναμη το internet, ας την εκμεταλευτούμαι. KaMi δεν ήξερα για αυτά τα ντοκιμανταίρ μόνο τις ταινίες του Μούρ, θα τα στείλω σε όσους περισσότερους μπορώ, σε ευχαριστώ και καλήν ημέρα να έχουμε.
  • flamescreen73 @ 09.11.2008 12:10
    Ανδρεα ζεπο, νομιζω οτι εχεις δικιο. ενα μεγαλο προβλημα ειναι οτι κανουμε παρα πολλες απο τις επιλογες μας για το χρημα(και οχι μονο την δουλεια μας, προσθεσε πχ. σχεσεις και γαμους μονο απο συμφερον) και οχι επειδη θελαμε παντα να τις κανουμε. Μας ωθει η δομηση της κοινωνιας εκει και το ανταλλακτικο συστημα της εργασιας.

    Λεμε εργασια και εννοουμε παροχη εργου, υπηρεσιας πολυτιμης, αλλα δεν ειναι παντα ετσι. Αξιολογουμε μονο το οτι κανουμε κατι που μπορει να χρησιμοποιηθει απο την κοινωνια και οχι αν μας αρεσει και πορωνομαστε που το κανουμε.

    Νομιζω οτι εχεις δικιο μεχρι ενος σημειου, γιατι σε ολους αρεσει να κανουν κατι και εαν εχουν πραγματικο ζηλο για αυτο και θα τους αρεσει, οποτε θα το κανουν καλυτερα και με την καρδια τους και θα διδουν σωστο παραδειγμα, αλλα θα παιρνουν και την αναγνωριση που τους αξιζει.

    Οπως εχουν τα πραγματα πολλοι λιγοι ανθρωποι το κανουν πραγματικα αυτο(ποσοι παρατανε την δουλεια τους στο τελος της βαρδιας για παραδειγμα). Υπαρχουν και πιθανα προβληματα, οπως ο ανταγωνισμος και η ιεραρχια. Αρα μαλλον μιλαμε για συνολικη βελτιωση της κοινωνιας αλλα και καθε ανθρωπου ατομικα, πριν γινει κατι τετοιο.

    Φανταζομαι οτι επειδη υπαρχει παρα πολυς πληθυσμος, μπορει να δουμε και καποια στιγμη στον αιωνα μας μια τετοια σχετικα ουτοπικη κοινωνια(για τα σημερινα δεδομενα) να δημιουργειται απο πρωτοπουρους οπου ολοι θα σκεφτονται ετσι και θα εχουν ανωτερο επιπεδο. Η ισως ειναι και ευσεβης μου ποθος. Θα ηταν ενδιαφερον παντως.
  • Psy @ 09.11.2008 15:35
    όχι απλώς ενδιαφέρον, σωτήριο!
  • KaMiKaZe @ 09.11.2008 15:50
    -----Φανταζομαι οτι επειδη υπαρχει παρα πολυς πληθυσμος, μπορει να δουμε και καποια στιγμη στον αιωνα μας μια τετοια σχετικα ουτοπικη κοινωνια(για τα σημερινα δεδομενα) να δημιουργειται απο πρωτοπουρους οπου ολοι θα σκεφτονται ετσι και θα εχουν ανωτερο επιπεδο. Η ισως ειναι και ευσεβης μου ποθος. Θα ηταν ενδιαφερον παντως------

    ayto pou egrapses to vriskw ratsistiko k fasistiko. Ti paei na pei "apo prwtoporous, apo anwtero epipedo"?
    Mipws eisai tis lesxis Bilderberg?
    Yper tis neas ta3is pragmatwn?
    Omologw oti o tropos pou skeftesai me kanei na aidiazw.

    Kalispera k kali synexeia
  • DARKPHOENIX2008 @ 09.11.2008 15:52
    ''sing my sisters siiiiiing...let your voice be heard..''www.youtube.com/watch?v=0K2Q59eT2Us
  • andreas_zepos @ 09.11.2008 19:48
    κανονιικα δε θα επρεπε να τσιμπησω, κανονικα δε θα επρεπε να ασχοληθω καθολου, και να αφησω τον οποιονδηποτε διαβαζει αυτα εδω, να κρινει απο μονος του υποκειμενικα παντα. αλλα kamikaze, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ειναι πρωτοπορος αυτος που τραβαει μπροστα για να αλλαξει αυτη εδω η κολαση στην οποια ζουμε, και η οποια (μας) αργοπεθαινει. και δευτερον, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ θα ειναι ανθρωποι ανωτερου επιπεδου απ αυτους που αντιμετωπιζουμε σημερα, με τις συγκεκριμενες αντιληψεις, προκαταληψεις, δοσοληψιες, αξιες, αρχες. ευχομαι αυτη τη φορα να καταλαβεις..
  • KaMiKaZe @ 09.11.2008 19:59
    k o Hitler tote, 8a mas peis oti eixe prwtoporiakes idees.
    Dioti i8ele na epikratisei mia anwteri fyli.
    Kane mou ti xari. Katalavainw, xazi akomi den egina.
    Apla diafwnw.
  • flamescreen73 @ 09.11.2008 20:59
    Kamikaze, μαλλον δεν καταλαβες η δεν θες να καταλαβεις καποια απλα πραγματα που δεν θεωρουσα απαραιτητο να εξηγησω, η παρεξηγεις πολυ ευκολα και ερμηνευεις οπως σου κατεβει, η εχεις εφιαλτες με το Χιτλερ και το ρατσισμο για καποιο λογο. Και προσωπικα ο τροπος που πας να ερμηνευσεις αυτα που γραφω εγω, τα φοβικα σου συνδρομα και η ερμηνεια σου, κανει εμενα να αηδιαζω ακομη περισσοτερο.

    Εξηγω λοιπον:
    Γραφω
    -----Φανταζομαι οτι επειδη υπαρχει παρα πολυς πληθυσμος, μπορει να δουμε και καποια στιγμη στον αιωνα μας μια τετοια σχετικα ουτοπικη κοινωνια(για τα σημερινα δεδομενα) να δημιουργειται απο πρωτοπορους οπου ολοι θα σκεφτονται ετσι και θα εχουν ανωτερο επιπεδο. Η ισως ειναι και ευσεβης μου ποθος. Θα ηταν ενδιαφερον παντως------
    οπως αποκοπτεις απο το κειμενο μου.

    Υπαρχει παρα πολυς πληθυσμος, και συνεπως αν εχεις 6 ενθρωπους και ο ενας πιστευει κατι, στα 6 δισ. πιθανοτατα θα βρεις τουλαχιστο κοντα στο ενα εκατομμυριο που θα πιστευουν οτιδηποτε. Προφανως πιστευεις οτι υπαινισσομαι οτι τους υπολοιπους θα πρεπει αυτοι να τους στειλουν στα κρεματορια η να τους εξοντωσουν με Γ Παγκοσμιο Πολεμο η κατι παρομοιο (που δεν το λεω πουθενα και επειδη οι εν λογω οργανωσεις/τασεις λεγεται οτι σκοπευουν να κανουν φανταζομαι οτι εκει καταληγεις).

    Η κοινωνια αυτη, πιθανως να δημιουργηθει απο 10,000 η περισσοτερους ανθρωπους, ισως στο διαδικτυο ως εικονικη κοινωνια, η/και σε πραγματικη τοποθεσια που θα αγορασουν για να μην ενοχλουνται αλλα και να μην ενοχλουν τον υπολοιπο κοσμο εν ειδη πειραματος για το πως θα λειτουργουσε.

    Ανωτεροι και πρωτοποροι θα ειναι γιατι θα το κανουν και θα το σκεφτουν πρωτοι αυτοι και γιατι, δεν θα σκεφτονται με αρνητικους ορους, οπως "ο χρηστος εχει αξιολογα προσοντα και μαλλον θα παρει την προαγωγη. Ας τον υπονομευσω λοιπον για να παρω την θεση και τον μισθο, και ισως παρω και για γραμματεα την Σουλα, μπας και μου φεξει μαζι της"(αν θες αλλαζεις το φυλλο), η "αν με βαλλουν σε αυτη τη θεση θα πλουτισω απο τις μιζες και τις κλεψιες, κατσε λοιπον να γλειψω τον προισταμενο μου, να βαλλω λυτους και δεμενους να του πουν τα καλυτερα για μενα και να του κανω συχνα δωρα για να πιασω την καλη, αφου με τα προσοντα που εχω κανονικα δεν την παιρνω τη θεση και μετα τον γραφω και στα παλια μου τα παπουτσια, εξαλου αχρειαστος θα μου ειναι πια" η οτι αλλο κακως κειμενο υπαρχει στις εργασιακες μας σχεσεις σημερα.

    Για να ειναι θετικοι ομως και να μην σκεφτονται ετσι, δεν θα σκεφτονται πουθενα ετσι, για παραδειγμα δεν θα κλεβουν το κρατος τους με τιποτα γιατι το συστημα τους θα ειναι φτιαγμενο με τροπο ακριβοδικαιο και μπορει να μην χρειαζεται και πολυ κρατικος παρεμβατισμος, αφου ολοι θα κανουν απο μονοι τους τις κινησεις που πρεπει. Επισης δεν θα υπαρχουν τοσα πολλα η και καθολου φαινομενα κοινωνικης παθογενειας, και γενικοτερα περισσοτερη αρμονια χωρις να τους επιβαλλεται αλλα απο δικη τους βουληση καθαρα.

    Εγω αυτους σιγουρα τους βλεπω σαν καλυτερους ανθρωπους απο εμας και συνεπως, ανωτερους. Αμα σε πειραζει ο ορος να τους πουμε, ΙΧ ανθρωπους, η οπως αλλιως θελεις.

    Αλλα οσους συγχρονους μου(δθστυχως παρα πολλοι ειναι αυτοι), που παρακαμπτουν και αλλοτριωνουν δομες, με το φακελλακι, με την ψευτια, με το κλεψιμο η την κατασπαταληση περιουσιας που συνηθως δεν ειναι δικη τους, με το κουτσομπολιο και το "θαψιμο" οσων κανουν κατι διαφορετικα απο τους ιδιους με το μυαλο τους στο πως θα κερδισουν ακομη και εις βαρος του πλανητη και των παιδιων, δικων τους η ξενων δεν εχει σημασια, επετρεψε μου να μην τους παω καθολου και οσους αποβαλλουν τετοια χαρακτηριστικα να τους θεωρω ανωτερους, η ΙΧ, η ΛΚΕ4.
  • flamescreen73 @ 09.11.2008 21:03
    Η με ανωτερο επιπεδο αν οχι ανωτερους, που περιγραφει καλυτερα και τη σκεψη μου εξαλου. γιατι ανωτερο επιπεδο ειναι αυτο που εγω εγραψα.

    Αλλα λογικο αν διαβαζεις παντου για Μπιλντεμπεργκ και τριμερη Επιτροπη και Skull n Bones και Illuminati κλπ κλπ. και σου δημιουργουν φοβικα συνδρομα τα περιοδικα και οι αρθρογραφοι που στο κατω κατω δουλεια τους ειναι να πουλησουν τα εντυπα τους.

    εμεις θα επρεπε να διυλιζουμε τι διαβαζουμε και να μην βλεπουμε εχθρους παντου. Θα σου θυμισω μαλιστα οτι τετοια ηταν η πρακτικη του Γκεμπελς, αρχιπροπαγανδιστη του ΧΙΤΛΕΡ, μιας και τον ανεφερες.

    Καληνυχτα και καλη συνεχεια.
  • KaMiKaZe @ 09.11.2008 21:35
    Μάλιστα.
    Δεκτά όλα αυτά, δεκτό κ το κατεβατό σου -το οποίο κ με κούρασε, αλλά το διάβασα ελπίζοντας πως θα γράφεις κάτι διαφορετικό απ' αυτό που είχες γράψει πριν κ το οποίο είχα κάνει copy paste, αλλά μπα. Τα ίδια λες, μόνο που έγραψες έπος αυτή τη φορά- (πρέπει σίγουρα να σου έχει μείνει αποθημένο για μια συγγραφή βιβλίου εσένα κ βρήκες ευκαιρία να το βγάλεις εδώ μέσα)

    Και τώρα ας πω τη γνώμη μου και πάλι:
    Διαφωνώ.
    Εξακολουθώ να νιώθω ένα είδος φασισμού να βγαίνει απ' τις ιδέες σου, κάτι με χαλάει στον τρόπο που γράφεις, κάτι με ενοχλεί αφάνταστα στον τρόπο που σκέπτεσαι και εκφράζεσαι γενικότερα.
    Με λίγα λόγια εξακολουθώ να σε θεωρώ ρατσιστή.

    Καληνύχτα κ καλή συνέχεια φωτεινέ παντογνώστη.
  • flamescreen73 @ 09.11.2008 21:36
    Και επειδη σκεφτομενος λιγο ακομη, ανθρωποι με φοβικα συνδρομα, ψαχνουν να παρερμηνευσουν το οτιδηποτε να προσθεσω και αυτο, μηπως και θελησεις να διαβασεις παλι αλλα αντι αλλων στη δηλωση μου:
    Δεν παω ουτε το Χιτλερ, ουτε το ρατσισμο, ουτε τη Λεσχη Μπιλντεμπεργκ, Trilateral Committee, NWO, Ιλλουμινατι, Αμεριμανικη Κυβερνηση σε συνθηκες κρισης, κλπ και οποιον αλλο μηχανευεται να επιβαλει στον κοσμο οτι του κατεβει.

    Αυτο δεν σημαινει οτι θα ψαχνω τις δηλωσεις των αλλων για μπουρδες αυτου του τυπου και θα βλεπω αντρες με τα μαυρα στις σκιες του τοιχου.
    Γιατι τοτε αυτοι νικανε, εχουν ηδη κυριευσει το πνευμα μου και τους φοβαμαι.

    Εννοειται οτι εκει δεν θελουμε να ξαναπαμε, αλλα οχι και να φοβομαστε τοσο πολυ που εφευρισκουμε κινδυνους η δηλωσεις απο το τιποτα.
    Απο εκει και περα, νομιζε οτι καταλαβαινεις βεβαια, δημοκρατικη(παροτι οχι γνησια δημοκρατια) και οχι φασιστορατσιστικη ειναι η κοινωνια μας.

    Συνταγματικο σου δικαιωμα ειναι να σκεφτεσαι και να εκφραζεις τις αποψεις σου, ακομη και εαν αυτες με τον τροπο που τις εκφραζεις με προσβαλουν παρα πολυ.
  • KaMiKaZe @ 09.11.2008 21:39
    (αμ καλά το είπα εγώ...Πρόκειται περί ΤΡΕΛΟΥ αποθημένου μα τον Ερμή κ μα τον Πλούτωνα. Παραληρεί......)
    Καληνύχτα κ πάρε πιο χαλαρά τα όσα σου λένε όσοι διαφωνούν με τις απόψεις σου, γιατί σε βλέπω να κάνεις παρέα στους Ελοχίμ....(στο ίδρυμα)
  • adreass @ 09.11.2008 21:43
    flamescreen73 asto kalitera..
    de vgazeis akri me to sourgelo..
    einai gnosto edo mesa...
  • flamescreen73 @ 09.11.2008 21:44
    Βλεπω εγραψες ηδη. Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις.
    Το τι γνωριζω ,πιστευω και πως ερμηνευομαι σιγουρα δεν θα μου το υπαγορευσεις εσυ παντως και ας μην ειμαι ο φωτεινος παντογνωστης οπως περιπεκτικα με προσφωνεις.

    Αν θελεις να ανκαλυψεις πραγματα που δεν ειπα επειδη δεν σου κολλαει το υφος που το ειπα και παλι δικαιωμα σου. Αν σε κουρασα ζητω συγνωμη, αλλα ειναι αποτελεσμα του να μην παρερμηνευομαι, οποτε λογικο το να αναλυω καλυτερα αυτο που ειπα.

    Γνωριζω οτι οπουδηποτε δεν θα συναντησεις ανθρωπους που συμφωνουν με αυτα που λες και θα σου μιλησουν με μειωτικο υφος. Μαλλον εσυ πιστευεις οτι εισαι ανωτερη απο τους αλλους απο οτι φαινεται και κανεις προβολη, αν κρινω απο το υποτιμητικο σου υφος.

    Δεν θα χαλαστω κιολας επειδη διαφωνουμε, ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα εισαι. Ισως και θετικο για μενα μπας και περιεχουν τα λεγομενα οσων δεν συμφωνουν μαζι μου καποιες φορες. Εξαλου και απολυτα σωστα πραγματα να ελεγα(που δεν το διεκδικω και δεν το ξερω) παλι καποιοι θα βρισκονταν να διαφωνουν μαζι μου.

    Και παλι καληνυχτα, για τα καλα αυτη τη φορα. Σου ευχομαι καλο βραδυ.
  • KaMiKaZe @ 09.11.2008 21:44
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
  • KaMiKaZe @ 09.11.2008 21:45
    kalo vrady flame (ta gelia den itan gia esena)
  • flamescreen73 @ 09.11.2008 21:47
    Andrea, ισως εχεισ δικιο αλλα εκανα εξτρα σχολιο γιατι εγραψε η kamikaze κατι οσο εγραφα το αλλο σχολιο, οποτε επρεπε να διευκρινησω γιατι το εγραψα(τωρα που το ειδε το παραληρημα...τελος παντων you can't win them all)
  • andreas_zepos @ 10.11.2008 02:37
    kamikaze....στο χωριο μου ,λενε μια παροιμια...ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Η ΘΕΙΆ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝ Τ'ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ!...κοινως...εμεις αλλα σου λεμε και συ αλλα καταλαβαινεις. και οχι μονο αυτο, βαζεις στο στομα μας, λογια που ουτε καν εχουμε σκεφτει, ποσο μαλλον να εχουμε πει!
    και ετσι, μου ερχονται στο μυαλο δυο ερωτησεις.
    1)γιατι ανεβασες αυτο το ποστ, αφου ΔΕΝ ξερεις να κανεις διαλογο? και
    2)ηθελα να ξερα τι καταλαβες εσυ οταν ειδες το zeitgeist και το addendum.
    αλλα πραγματικα, κατα βαθος ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ τις εχω τις απαντησεις σου. δε βγαζει κανεις ακρη μαζι σου. εχουμε δει κι αλλες κλινικες περιπτωσεις , οπου το ατομο αυθυποβαλλεται και προσπαθει να υποβαλλει και τους αλλους στο παραμυθι του, στην παρανοια του, αλλα please, οχι αλλο καρβουνο...η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα...
  • KaMiKaZe @ 10.11.2008 12:16
    zeppo, sou eipe kaneis oti me endiaferei ti pisteveis k pou akrivws exeis grammenes tis apantiseis mou?
    Sou eipe kaneis oti me endiaferei to gegonos oti kaneis de vgazei akri mazi mou?
    Sou eipe kaneis oti eimai ypoxrewmeni na symfwnisw me tis apopseis sas?
    Eipate ti gnwmi sas, eipa ti diki mou. Grammenous sas exw, grammeni me exete. Egw den exw provlima me ayto. Elpizw oute k eseis.
    Kali evdomada.
  • Psy @ 10.11.2008 12:28
    Εμένα,να με συγχωρείτε κιόλας, ερμή στον Ταύρο έχω, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς τα καταφέρατε να τσακωθείτε.
  • KaMiKaZe @ 10.11.2008 12:42
    a Psy den einai tipota. To 8ema 3ekinise otan eipa ti gnwmi mou gia kati pou egrapse o flame, eipa ayto pou pistevw, oti ayti i apopsi me aidiazei, dioti ti 8ewrw ratsistiki. E anamenomeno itan na arxisei to panigyri.
    Einai poly syxno to fainomeno, an8rwpoi pou de dexontai diaforetikes apopseis ap tis dikes tous na prosvallontai k na prospa8oun me katevata na se peisoun oti katalaves la8os k oti exoun dikio. Kai einai akomi pio syxno to fainomeno, an8rwpoi pou vlepoun oti de mporoun na epivalloun tin apopsi tous se allous an8rwpous, i na tous vgazoun ili8ious, i trellous, i genika re paidi mou na arxizoun na petane kati tetrimenes atakes tou style "i epistimi sikwnei ta xeria psila, eisai sourgelo, kaneis de vgazei akri mazi sou, giati anevases to post afou den 3ereis na kaneis dialogo"- les k eipa egw pou8ena oti to anevazw dioti exw ore3i na symmetexw stis analyseis tous. To anevasa gia na to dei opoios den to exei dei. Den imoun ypoxrewmeni na piasw to pitsi pitsi edw mesa-" ktl.
    Ap ayta na fan k oi kotes.
    Einai pragmatika poly aplo to 8ema tou sfa3imatos. Egw vare8ika, lew na tous afisw na gavgizoun monoi tous edw mesa.
  • KELLY79 @ 10.11.2008 12:46
    μη μας το κανεις αυτο... oxi..
  • KaMiKaZe @ 10.11.2008 12:47
    FTD
  • Psy @ 10.11.2008 13:04
    KaMi,
    1. Σήμερα αργεί πολύ το dome αυτό σημαίνει οτι μπορεί και να μή με ξαναδείς άμεσα.
    2. Τα διάβασα, εξακολουθώ να μή καταλαβαίνω σε ποιό σημείο έγινε προσωπικό το θέμα, συμφωνούν ή διαφωνούν με τα θέματα των video?
    Περιμένω απάντηση όποτε και άν θέλουν.
    3. Είναι παράνοια αντί να κάνουμε κάτι προς τους κάθε μορφής εξουσιαστές μας να πλακωνόμαστε μεταξύ μας.
    4. Take it easy.
  • KELLY79 @ 10.11.2008 14:09
    thymise mou na pw sti diaforetikotita na pigainei toixo toixo min tin petyxeis>>>
  • KaMiKaZe @ 10.11.2008 14:25
    katse na sto grapsw k sta ellinika ligo
    ΓΤΠ
  • Psy @ 10.11.2008 14:52
    Dream, ουφ!
  • KELLY79 @ 10.11.2008 15:16
    τώρα κατάλαβα, αγνοούσα τη σημασία των αρχικών, παρεξήγηση
  • silia81 @ 10.11.2008 15:16
    Όσο αγνοείτε τα στοιχε?α ενός γόνιμου διαλόγου άλλο τόσο αποφεύγετε να μπείτε στη φάση της ''αλλαγής'' με όποιο τρόπο κια αν την εννοεί κανείς. Οι μεταρρυθμίσεις του Σόλωνα αγαπητή Kami όσο συντηρητικε΄ς κι αν υπήρξαν , στάθηκαν η βάση της δημοκρατίας του Περικλή. Με τη μόνη διαφορά, πως άνθρωποι που αρνούνται να σκεφτούν λίγο παραπέρα με το όπλο της υπομονής και της φρόνησης στο χέρι τους-όπως εσύ στην προκειμένη περίπτωση( προσωπική μου γνώμη δίχως να φταις), στέκονται και δοξάζουν τον αιώνα του Περικλή ως τη δημοκρατικότερη των εποχών κι ας ξέρουν πως οδήγησε σε έναν Πελλοπονησιακό πόλεμο και στην ασυδοσία. Κι όλα αυτά για να μην φανούνε άσχετα, ως απόδειξη των όσων αρχικά προβλήθηκαν με απαξίωση απο σένα. Καλή μου, μήπως βιαζεσαι λόγω του νεαρού της ηλικίας σου να κρίνεις;;;Η ριζοσπαστική σκέψη είναι ανάγκη σε κάθε εποχή, η ξοφλημένη σκέψη αντίθετα είναι η ασφάλεια που σού παρέχουν τα στεγανά που χτίζουν τριγύρω σου χ΄ρονια. Φασισμός-δημοκρατία κλπ κλπ... Ανοίξτε το μυαλουδάκι σας και λίγο διαβασματάκι παραπάνω δεν βλάπτει... Σού προτείνω να αρχίσεις απο κάτι σκληροπυρινικό...Νίτσε! Και μετά στα πιο ελαφριά...
    Φιλί με καμμία διάθεση προς τσακωμό.

    υ.γ Αυτό που βλέπεις γύρω σου, χρόνια τώρα, δεν λέγεται δημοκρατία. Η δημοκρατική Αθήνα υπήρξε φασιστικότερη της Λακωνικής Σπάρτης.
  • gpano @ 10.11.2008 15:31
    Καλά είναι όλα αυτά...για τη λέσχη Bilderberg έχει κανείς άκρη?
  • KaMiKaZe @ 10.11.2008 15:31
    Mou aresei o kosmos pou diafimizei tis gnwseis tou, pou grafei epi tou ti exei diavasei k mou aresei o kosmos pou provallei tis apopseis tou krinontas oti o allos den exei diavasei tipota ap ola ayta k proteinei kiolas (xaxaxa) erga megalwn...
    Ki ola ayta, dioti TOLMHSE na diafwnisei.
    Aytos o kosmos mou aresei, dioti me kanei na gelaw. (opws egw kanw tous ypoloipous na gelane, epeidi pistevoun pws exw agnoia. Dikaiwma tous fysika )
    Mporeite na mou aradiasete tomous twn gnwsewn sas, mporeite na mou proteinete na anoi3w to myalo mou, mporeite na mou proteinete na diavasw k ligo, alla dystyxws ola ayta pou grafete, pane sto vronto. Dioti den eimai an8rwpos pou 8a katsei na pei ti exei diavasei, oute na aradiasei katevata analysewn. Einai teleiws e3w ap tin ideologia mou tetoiou eidous antidraseis silia. Lew ti gnwmi mou k telos. Sas kanei? Kalws. De sas kanei? Kalws episis.
    Oso yparxete eseis agapimeni mou silia, oso yparxei kosmos san k esas, ena einai sigouro: E3eli3i den 8a ypar3ei. Einai adynato na ypar3ei e3eli3i apo an8rwpous pou tous einai adynato na dextoun anti8etes gnwmes k kavatzwnontai pisw apo diafimiseis.
    No offence.
  • KaMiKaZe @ 10.11.2008 15:33
    na sas poun ta paidia gp.
    Egw menw ektos. Eimai katwtero on
  • andreas_zepos @ 10.11.2008 15:50
    ευγε κελλυ! ***
  • flamescreen73 @ 10.11.2008 16:36
    Για να μεινω στο αρχικο θεμα, psy, δεν τα ελεγξα ακομη, αλλα αν κατεβει πταν το κανω(γιατι παλαιοτερα ειχα προβλημα), σιγουρα η θεματολογια με ενδιαφερει και με αφορα, οποτε επαινω την KaMiKaZe που τα ανεβασε. Οτι μοιραζεσαι με τους αλλους με καλη καρδια, κανει και εσενα και τους αλλους καλυτερους.

    Κυριε Πανοπουλε, δυστυχως δεν εχω ακρη για την Bilderberg. Αλλα τι να την κανετε ετσι και αλλιως? Ξεπερασμενη ειναι. Μυστικη οργανωση που σεβεται τον ευατο της δεν την ξερει ολος ο κοσμος.
  • silia81 @ 10.11.2008 17:08
    Χαμογελάω, δίχως να έχω ανάγκη να ποστάρω φατσούλες....Αν θεωρείς διαφήμιση γλυκό μου παιδί ( ξερεις υπάρχουν και εκφράσεις τρυφερότητας(!) για να μην τα εκλαμβάνεις όλα ως επιθέσεις ) τις προτάσεις, κι αν ακόμη περισσότερο θεωρείς όσα σού είπα ερμηνευτικά λάθη ή αν άκομα τα βλέπεις ως μέσον να προβάλλω τον εαυτό μου, τότε το μόνο πυο έχω να σού πω είναι πως είμαστε στο i n t e r n e t. Κ ι αυτό που κάνουμε λέγεται ανώνυμος διάλογος, πράγμα που σημαίνει πως και οι 2 μας κρυβόμαστε πίσω απο 2 φανταστικά ονόματα. That's net! Αν ?θελα να με προβάλλω πόσταρα αριθμό ταυτότητας, αλλά στην ηλικία μου είναι μάλλον κουραστικό και περιττό. Δεν υποτίμησα όσα λες, διαφώνησα καλή μου, ίσως γιατί κάθησα μια φόρα στη ζωή μου ν? ακούσω ένα δάσκαλο, ένα σπουδαίο δάσκαλο. Και όχι, τις οργανώσεις και τις θρησκείες τις γνωρίζουν οι σκοταδιστές του γένους, άνθρωποι που ακόμη δεν ξέρουν το πραγματικό νόημα της δημοκρατίας και που κανείς δεν τους έμαθε, πως ηδημοκρατία απαιτεί κι έναν στοιχειώδη σεβασμό. Το να διαβάζεις στη ζωή σου δεν υποδεικνύεται , ούτε επιβάλλεται με ΄τείνουσα την χείραν'' , λέγεται όμως με αγάπη. Όποιος αρνείται τη γνώση, απλά και σταθερά υποσκάπτει την εξέλιψη και λατρεύει το σκοτάδι. Δικαίωμά σου. Τρόπος σου. Μεγαλείο σου. Αν η σκέψη σου είχε έστω για λίγο ανοίξει τα πορτόφυλλά της θα εννοούσες όσα είπα και δεν θα έκανες άσχετους συνειρμούς, περί φασιστικών σχεδίων.
    Η ανάγνωση θέλει υπομονή. Και μην αρχίσεις πάλι περί δικήσ σου αμάθειας και δικής μου προβολής και γνώσης , είναι α΄τοπο. Κοιμάμαι καλή μου με τη σκέψη, πως δε γνωρίζω τίποτα και το ''εν οίδα ..'' το ασπάζομαι μαχόμενη. Καλησπέρα.

    υ.γ Καλησπέρα GP
  • Lamantarini @ 10.11.2008 17:15
    jesus!

    guess the world isnt a free place after all...

    thanx gia ta link...

    kai aposa eida ta kalytera erxontai...
  • KaMiKaZe @ 10.11.2008 17:20
    oxi mantarini den einai. Alla enta3ei...eipame....ap ayta exoume dei para polla.
    O ka8enas prospa8ei na pei ta dika tou. Ok.


    Kai...flame mou....Pws ginetai na sxoliazeis panw se kati to opoio den exeis kan dei akomi?? Anyway.
    Egw 8a dwsw allo ena link k opoios 8elei as to dei.

    http://video.google.com/videoplay?docid=-387184764550286718

    kai silia.....as to kalytera.....as to koritsi mou....
  • Lamantarini @ 10.11.2008 17:24
    tha to dw argotera giati twra prepei na fygw...pantws ta link milane gia themata pou panw katw ypopsiazomastan apla ta dinei mesa sta moutra mas na ta doume...

    filia for now...
  • silia81 @ 10.11.2008 17:25
  • flamescreen73 @ 10.11.2008 17:33
    εχω διαβασει για αυτο ολα οσα λεει. Εχω δει ενα πολυ μικρο τμημα πριν απο τα link. Το ειχα βρει σε περιοδικο.
  • loco @ 10.11.2008 22:53
    http://www.youtube.com/watch?v=prMjUfuGY4U
  • piccola @ 13.11.2008 10:30
    kami, στο http://video.google.com/videoplay?docid=-387184764550286718 μήπως ξέρεις γιατί δεν ακούγεται τίποτα;

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...