παρακαλώ περιμένετε...

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΣ ΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

  • astropeleki @ 28.08.2008 23:56
    σε καθετι μπορει να βρει κανεις και τη θετικη πλευρα τελικα...ΙΙ παλαβο,εσυ βρισκεις φως στον Πλουτωνα...?κι εγω που νομιζα οτι ηταν το ιδιο το σκοτος...δε ξερω...εχεις στον 8 Δια και Πλουτωνα?
  • labtec @ 28.08.2008 23:59
    σαφώς αγαπητή νονά...
  • fldown @ 29.08.2008 02:32
    Από την άλλη θα ήταν κρίμα να μην αναφέρουμε πως όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στο οίκο που κυβερνά τότε μιλάμε συχνά για ανθρώπους που παρασύρονται από τα υποσυνείδητα ψυχολογικά συμπλέγματα. Κάποιοι αστρολόγοι έχουν συνδέσει τη θέση αυτή με εξάρσεις βίας και έντονη σεξουαλικότητα που κυβερνάται από τα προαναφερθέντα συμπλέγματα. Ο Πλούτωνας στον φυσικό του οίκο δείχνει έντονες τάσεις ελέγχου των άλλων και ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται έντονη δύναμη και αντοχή σε δύσκολες περιστάσεις. Έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται ψυχολογικά μέσα από περιόδους έντονης κρίσης αλλά μπορούν με την ίδια ευκολία να μεταμορφώσουν τους γύρω τους. Φυσικά αυτό μπορεί να γίνει με μια σειρά από μεθόδους και τρόπους κάποιοι από τους οποίους δεν είναι και ιδιαίτερα...δημοκρατικοί. Φυσικά όλα επιφύονται στο πόσο ώριμο είναι το άτομο με αυτή τη θέση και στο μοτίβο όλου του υπόλοιπου χάρτη...
  • Evangelique @ 29.08.2008 09:53
    εεεε μέσα στο σκοτάδι του Πλούτο Παθος μου, υπάρχει μερικές φορές ένα φωτάκι... στο βάθος, το οποίο σου δίνει κουράγιο να προχωράς όλο και πιο βαθιά στο τούνελ για να το προσεγγίσεις..

    Αυτο που πρέπει να ελπίζουμε είναι να μην έχει βάλει το χεράκι του, ή μάλλον την τριαινούλα του ο Πόσει και το φώς είναι ουτοπία!!!
  • NATASAKI @ 29.08.2008 09:59
    καλημερα τι κανετε?
    να στε παντα καλααααααααααααα
  • astropeleki @ 29.08.2008 10:40
    ααααα καλα ρε παθος....εσυ στον Πλουτο...με κλειστα ματια βλεπεις ολολαμπρο Ηλιο...τι να λεμε τωρα????ααχαχαχαα
  • astropeleki @ 29.08.2008 10:41
    ΚΑΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...,που εισαι καλεεεεεε???τη Κυριακη πεφτει η θερμοκρασια 4-5 βαθμους και θα βρεχει!!!....οι προσευχες θα αποδωσουν!!!...θα βγω στη βροχη να χορεψω!!!
  • Silmarwen @ 29.08.2008 11:29
    Hey, labtec, με το υπέροχα Διδυμίσιο nickname....σαν διπλή Σκορπίνα (ζώδιο και ωροσκόπος) μάλλον είμαι αρκετά Πλουτώνια. Ωστόσο, ο Πλούτωνας μου αυτός καθ' εαυτός, φιγουράρει στον 11ο οίκο μου και στο ζώδιο του Ζυγού, αγκαλιά με την Αφροδίτη μου από το τέλος της Παρθένου και επίσης στον 11ο οίκο. Σύνοδος Πλούτωνα - Αφροδίτης δηλαδή, και ο 8ος οίκος μου είναι στα Διδύμια, όπου και καμαρώνει ανάδρομος ο Κρόνος μου. Χάρμα οφθαλμών;

    Παρ' όλο που έχω στρώσει κάτω τα κιτάπια μου σαν τον Χαλδαίο μάγο, άκρη δεν βγάζω και φοβάμαι να οδηγηθώ σε αποφθέγματα/συμπεράσματα. Έτσι, εκτός από την τσαχπινιά μου, έχω να δηλώσω και την πλήρη μου άγνοια. Πάσα βοήθεια δεκτή με ευγνωμοσύνη!

    Υ.Γ.: Μην είναι λιγάκι ξυνή η Αφροδίτη μου στην Παρθένο; Λέω εγώ τώρα; Η μας σώζει ο εναγκαλισμός της με τον μπαμπά Πλούτωνα;

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...