παρακαλώ περιμένετε...

Ginetai kai pio xalia?

  • KaMiKaZe @ 27.06.2008 14:47
    Kai de xairesai? An de ftiaxname ti zwi mas ap tin arxi, 8a zousame mes tin apolyti varemara.Mia xara se vriskw (para ta paketwmata pou exeis faei. Kai poios den ta pernaei ayta dil...)
  • Stardhomme @ 27.06.2008 15:12
    zuzu, με τον Κρόνο να είναι στην ακμή του 3ου σου οίκου τα πάντα φαντάζουν μαύρα στο μυαλό σου. Βλέπεις έχεις και γενέθλιο Κρόνο στην ακμή του 2ου οίκου στο Λέοντα, οπότε η ζωή είναι βάσανο, έχει δυσκολία για να βρεις τι αξίζει και τι όχι και ενίοτε πρέπει να το λες δυνατά για να το ακούσουν και οι άλλοι για να σε λυπηθούν. Δε διαφωνώ πως μπορεί να βιώνεις μία δύσκολη περίοδο, αλλά ας δούμε και τι πάει καλα. α) Ο Δίας έστω και αναδρομος στον 7ο οίκο σου δεν παύει να φέρνει γύρω σου άτομα που θα μπορούσαν να είναι οι μελλοντικοί σύντροφοι. Αν βέβαια κρίνεις πολύ αυστηρά και με τη λογική σε πρώτη σειρά προτεραιοτήτων, θα σου έλεγα να περιμένεις το Νοέμβριο που ο Δίας θα περνά σε ορθή πορεία για τρίτη φορά από την ακμή του 7ου οίκου σου και ταυτόχρονα ο Κρόνος θα τετραγωνίζει τον Ήλιο σου. Τότε όλο το θέμα θα ξεκαθαρίσει, μήπως μία σχέση φτάσει σε ένα τέλος ή μήπως μία σχέση ριζώνει; Την ίδια εποχή ο Β. Δεσμός στην ακμή του 8ου σου, ο Άρης στον Ποσειδώνα σου και η Αφροδίτη στον 7ο λένε για μία ευκαιρία σχέσης ή δουλειάς. Αυτό που θα αποφασίσεις να ξέρεις πως θα έχει ευθύνες και βάρος, δε θα είναι κάτι με ελαφρότητα. β) Το Φεβρουάριο του 2009 με Δία και Άρη στον 8ο σου και Ουρανό να τριγωνίζει τον ωροσκόπο σου, μία ευκαιρία για δουλειά με καλά λεφτά ή μία ευκαιρία για τη σχέση σου είναι εξαιρετικά πιθανή. Νομίζω πως είναι η εποχή που η εικόνα σου στην κοινωνία βελτιώνεται. Όσο για πιο βραχυπρόθεσμα. Με την Αφροδίτη στον ωροσκόπο σου αρχές Ιουλίου και τον Άρη στον 3ο σου, ίσως να προγραμματίζεις κάποιο ταξίδι που φτιάχνει τη διάθεσή σου, ίσως να βελτιώνεις την εικόνα σου, ίσως να περνάς κάποιες ώρες με φίλους. Γενικότερα, από το Σεπτέμβριο οι ευκαιρίες είναι και πάλι μπροστά σου.
  • blueview @ 27.06.2008 16:27
    Γινεται γινεται ..... κι εγω ΙΙ ειμαι .... αλλα δεν το βαζω κατω. Το ριχνω στο σεξ (οποτε!!) να ξεχναω ....@#$!$%^&*^%$# ..(.σταδιαλα Ζηκου κι Ζηκου) . Ειμαστε ανταλακτικο ζωδιο ..... "ψοφαει" ο Καστορας ... τσουπ συνεχιζει ο Πολυδευκης ... μεγαλεια δλδ
  • blueview @ 27.06.2008 16:30
    ...αααα και που σαι zuzu ..... εγω παω "γι αλλα" για 3η φορα ε !
  • piccola @ 28.06.2008 19:27
    κι εγώ μια από τα ίδια...κάτι γίνεται φέτος με τους Διδύμους...ελπίζω να καταλήξει ευχάριστα...:-/

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...