παρακαλώ περιμένετε...

help

  • CAON @ 07.10.2007 13:03
    Φίλη danai καλημέρα ! Λόγω του ότι έχω το Ζώδιό σου για ωροσκόπο μου (IIμι είμαι κι εγώ κατά το ήμισύ μου), θα σε συμβούλευα, καλύτερα να ΜΗΝ συνεχίσεις, γιατί, και όπως λες, σου προκαλεί αποσυντονισμό (and that`s bad!) -εκτός βέβαια και ταιριάζετε πραγματικά. Το κυριότερο είναι να υπάρχει πρωτίστως αλληλοκατανόηση πάντως (..καράτσεκαρισμένο αυτό!) και -κατά δεύτερον- να υπάρχει ελευθερία κινήσεων, αλλά.... ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ όμως! Τότε όλα εντάξει. Όλα βαίνουν καλώς και ανθηρώς δλδ. ..Εγώ προσωπικά, θέλω σε μία σχέση μου -οποιαδήποτε σχέση μου δλδ (ερωτική, φιλική κτλ κτλ), να υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ κινήσεων πάντως, και, ως κατ΄επέκταση αυτής μου της άποψης εδώ : θα σε συμβούλευα, σαν φίλος, ότι... παρά το αν είναι -πχ- καλός, ωραίος, ξηγημένος -κτλ (αυτό κάτι είναι αλλά.. δεν "λέει" κάτι σημαντικό κιόλας), αν δεις ότι σε περιορίζει και σν κάνει να αισθάνεσαι σαν "φυλακισμένη" στην σχέση σας, χωρίς να σου αφήνει περιθώρια για ελευθερία κινήσεων και πρωτίστως χωρίς να δείχνει να καταλαβαίνει /αντιλαμβάνεται την -πρώτιστη και αποδεδειγμένα αναζωογονητική- ανάγκη σου για εέυθερία κινήσεων +αποφάσεων σου για το οτιδήποτε κι αν είναι (θα πρόσθετα εγώ..), τότε θα σου έλεγα να ΜΗΝ συνεχίσεις μαζί του πάντως. Είναι καθαρά επιλογή σου αυτό πάντως *. Μόνο αυτό μπορώ να σου πω από πλευράς μου. ....
  • CAON @ 07.10.2007 13:08
    *Ώπα! Απλώς μία άποψή μου δλδ σου είπα εδώ. ΜΗΝ "πιαστείς" κι από αυτήν πάντως! Δεν αποκλείεται να είναι και λάθος τελικά -αν και δεν νομίζω δλδ. Πάντως, το ξαναλέω, σκέψου το αυτό που σου λέω (χωρίς να το "μετρήσεις" κιόλας) και, πρώτιστα, ΜΗΝ "πιαστείς" κιόλας από αυτό που σου είπα: απλώς, διατύπωσα εδώ το σκεπτικό μου σε τέτοιες περιπτώσεις. Και τίποτα παραπάνω πέραν αυτού. Φίλη danai, σου εύχομαι το καλύτερο πάντως. Καλά να περνάς! Φιλιά !
  • bestgirl @ 07.10.2007 14:16
    Aυτός σε αποσυντονίζει ή εσύ τον αποσυντονίζεις ? Για σκέψου το λίγο ... Είναι ένας άντρας που θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα και πάντα. Και θέλει να τον επιβάλλει από την αρχή κιόλας (φαντάζομαι διακριτικά το πάει ... γι΄αυτό λες "με αποσυντονίζει" και δε λες "με εκνευρίζει"). Δώσε λίγο χρόνο να γνωριστείτε καλύτερα (οι Αιγόκεροι δεν ανοίγονται αμέσως, προς το παρόν σε "διαβάζει" ακόμα) και αν δεις ότι εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει αλλά εξακολουθεί ο ... αποσυντονισμός (που διαισθάνομαι ότι είναι αμφίπλευρος) μια καθαρή ΕΞΗΓΗΣΗ από την πλευρά σου για τα όριά σου, την ελευθερία σου κι όλα αυτά τα διδυμίσια σας είναι η καλύτερη λύση. Αν μη τί άλλο θα σ΄ακούσει (πάντα ακούμε), θα τα λάβει υπόψη του και θα εκτιμήσει την ειλικρινή σου στάση. Καλή τύχη!
  • sfa4302 @ 08.10.2007 11:44
    Ως κλασσικό διδυμάκι νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς σε αποσυντονίζει. Εννοείς μάλλον ότι σε βγάζει από τα νερά σου, ή ίσως ότι....δεν πάει με τα νερά σοΥ! Γιατί όταν μας συμβαίνει αυτό προβληματιζόμαστε ιδιαίτερα (γιατί μας συμβαίνει σπάνια) [κι εγώ το έπαθα προσφάτως...όχι όμως με αιγόκερω] Θα σου έλεγα να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Ως εγκεφαλικά ζώδια θα έλεγα ότι σπάνια κάποιοι άνθρωποι μας κάνουν πραγματικά αυτό το.... Αν νιώθεις ότι στο κάνει...αφέσου, και θα δείξει η ιστορία πως θα κυλήσει. Όμως μην διστάσεις να παίξεις και να χάσεις (ξέρω είναι δύσκολο,εκ πείρας τα λέω κι εγώ).
  • sfa4302 @ 08.10.2007 11:46
    *αυτό το ΚΛΙΚ έγραψα, δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίστηκε.

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...