παρακαλώ περιμένετε...

HELP PLEASE!

  • abaza09 @ 01.07.2007 23:45
    Διδυμίνα είσαι δεν θα πεθάνεις κιόλας. Οι Δίδυμοι και αντοχές έχουν και στην επόμενη γωνία συνήθως βρίσκουν κάτι άλλο. Όσο για το αν είναι καρμική η σχέση σας άσε το χρόνο να το δείξει, άλλωστε όταν αγαπάμε όλοι λίγο πολύ το λέμε- η το ελπίζουμε αυτό. Αιγόκερως είναι, δυνατός, άστον να σου δείξει ότι σε θέλει. Τους παραευνουχίσαμε τους άντρες και ξέχασαν να διεκδικούν. Αν σε θέλει και νιώσει ότι σε χάνει θα αντιδράσει. Το θέμα είναι αν τον θέλεις εσύ κι αν πιστεύεις ότι με αυτον τον άνδρα μπορείς να είσαι ευτυχισμένη. Όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Τον θέλεις; Μπορείς να ζήσεις μαζί του; Γιατί και να τον θέλεις και να ζεις σε μια Κόλαση δεν λέει. Αν τον θες όμως και τον αντέχεις, δείξτου ότι τον αγαπάς και άστον να αποφασίσει. Μίλησε του. Δεν είναι κακό να ξέρει πως νιώθεις. Αν όμως σκέφτεσαι ότι θέλεις να ξεφύγεις μάλλον έχεις ήδη φύγει καλή μου. Τότε τι το κουράζεις; Σκέψου, πράξε και καλή τύχη. Φιλικά αbaza09
  • KaMiKaZe @ 02.07.2007 00:29
    Vasika mphka na pw oti psipsi fwnazw ton gato mou, alla eida kai thn apanthsh ths Tavrinas apo katw kai 8a pw epishs oti symfwnw. Kala sou leei. Ki an den einai karmiko, ti exei na leei? 8a vreis allon. B)
  • archive @ 02.07.2007 12:21
    kamikaze! ego leo ton gato mou psoupsou
  • ElefantaS @ 02.07.2007 18:17
    exoume ena kati emeis ta II me ta aigokerakia..to xw ksanapei. alla meta variomaste. min anysyxeis..oti einai na r8ei 8e na r8ei,k ama de r8ei magia tou!
  • iulieta @ 02.07.2007 18:35
    Ναι ξερω τι σημαινει διδυμος με αιγοκερω!Ψυχραιμια οχι πολλα λογια και στις δυσκολες στιγμες τρυφεροτητα και φροντιδα.ΕΛΠΙΖΩ να εχει καλο ορ/πο γιατι ειναι σιγουρο οτι οι ανασφαλειες του θα σου βγαλουν το λαδι...αν δεν εχει γινει!!!
  • psipsi @ 02.07.2007 22:39
    παιδακια ευχαριστω παρα πολυ που μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε. καταρχην να πω στον KaMiKaZe οτι το psipsi ειναι επειδη τρελαινομαι για τις γατες. κατα δευτερον iulieta μου η συμβουλη σου ειναι τελεια, προσπαθω να το κανω εδω και λιγο αλλα μου ειναι τοσο δυσκολο καποιες φορες να ελεγξω τα νευρα μου. 2 χρονια με εναν τοξικομανη δεν ειναι και ο,τι πιο ευκολο. και οσο για τη συμβουλη σου ταυρινα μου ειναι ολα οσα σκεφτομαι αλλα που οταν τα εφαρμοζω η αντιδρασεις του ειναι καταστροφικες.και νιωθω πολλες τυψεις για οσα εχει παθει οσες φορες τον εχω αφησει πιστευοντας οτι ετσι θα ταρακουνηθει. αλλα ρε παιδια δεν την παλευω. δεν ξερω τι αλλο να κανω και φυσικα δεν θελω να πεθανει. το ξερω οτι ακουγεται τρομερα γελοιο αλλα εχω σκεφτει να του κανω μεχρι και μαγια.ξερει κανεις κανενα καλο?
  • blueview @ 02.07.2007 22:56
    ......συμφωνω...αλλον αλλον!!!! 13 χρονια με Αιγοκαιρω γυναικα.....ειδα τις μπανανες να φυτρωνουν αναποδα......(λεμε τωρα). Σφαξτον στο γονατο και μετα στον ΚΑΙΑΔΑ σουμπιτος............stadiala!!!!! (οποιδηποτε ομοιοτης με προσωπα και καταστασεις που εχουν να κανουν με ατομα απο εδω μεσα ειναι τυχαια )
  • Koukaki @ 02.07.2007 23:00
    ναι την αγαπη... και μερικες φορες αγαπη ειναι και να φευγεις απο κατι αρρωστο.. για σκεψου το. Καλη τυχη κουκλα μου και υπομονη!!!!!

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...