παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
KNOCKING ON A HEAVENS DOOR........
  Αυτο το τραγουδι του Μπομπ Ντυλαν το αφιερωνω στην Stardome* με πολλη αγαπη, για την απαντηση που μου εδωσε αλλα και για τον χρονο που μου διεθεσε!
  Τhats right stardome*....thats right...
  Kατι που ποτε δεν εκρυψα...αντιθετα το φωναζα και θα το φωναζω ειναι η μεγαλη μου αγαπη για δυο ψυχες που δεν ειναι μαζι μου, διπλα μου. Που δεν θα ανδρωθουν μαζι μου ! Απο την πρωτη στιγμη τους λατρεψα οπως μονο εγω ξερω...που εκλαψα τοσο απο χαρα και εξακολουθω να το κανω, αλλα τωρα εχει γινει χαρμολυπη.
  Αυτην την χαρμολυπη πρεπει να ισοροπησω λοιπον. Ξερεις κατι stardome; Τα ειχα καταφερει αλλα καποια στιγμη καταρεει η ισοροπια...σπαει και το σχοινι και πριν πεσεις να τσακιστεις σε χτυπαει η ακρη του.  Ποσες αντοχες μπορει να εχει ενας ανθρωπος; Πολλες , αλλα καποια στιγμη "γονατιζεις" και περναει καποιο διαστημα μεχρι να σταθεις ξανα. Τωρα .....σηκωνομαι !!!!
  Ευτυχως δηλαδη διοτι βλεπω συχνα ανθρωπους γυρω μου να ναι ακομη "στα γονατα". Να εχουν εγκαταληψει....... Ειναι αδικο για τους ιδιους.
  Και ναι...περιμενω και θα περιμενω για τα προσωπικα μου. Απο υπομονη ειμαι αστειρευτος. Οπως επισης εχω και τεραστια αποθεματα αιματος, κι ας το φτυνω με τα λιτρα τα τελευταια δυο χρονια.
  Να μην σε κουρασω αλλο λοιπον. Οποτε θελεις το τηλ. μου ειναι μεσα στα στοιχεια εγγραφης μου. Καπως πρεπει να σε ευχαριστησω κι εγω και να ξερεις πως θα το κανω με ολη μου την ψυχη.
                             
                                                      Ευχαριστω - blueview

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...