παρακαλώ περιμένετε...

διδυμοι σκοπριος

  • roularoulaki2010 @ 09.07.2020 11:22
    Ο Ήλιος μου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα του συντρόφου μου:
    Αυτή είναι μία χρήσιμη όψη διότι η ευαισθησία, η συναισθηματική αρμονία και το διαισθητικό δέσιμο συνδέονται με αυτήν την αντιστοίχιση των πλανητών. Εσύ ενισχύεις την συναισθηματική αυτοπεποίθηση στο ταίρι σου και του εξιτάρεις τη φαντασία. Ο σύντροφός σου από την πλευρά του είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος που θα σε παρακινεί να του εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου! Είναι πιθανό να έχετε κοινές κοινωνικές ή πνευματικές φιλοδοξίες.
     
    Η Σελήνη μου σε αντίθεση με τη Σελήνη του συντρόφου μου:
    Η αμοιβαία αυτή όψη μπορεί να δημιουργήσει ορισμένες δυσκολίες, επειδή έχετε την τάση να αντικαθρεφτίζετε και να ανταποδίδετε τα αισθήματα και τις διαθέσεις του άλλου. Υπάρχει μια ανάγκη να αποδεχτείτε και να κατανοήσετε τις συναισθηματικές διαφορές μεταξύ σας, προκειμένου να αποφεύγετε τις συναισθηματικές και εσωτερικές συγκρούσεις. Κάποια προβλήματα που σχετίζονται με διαφορές στο οικογενειακό σας υπόβαθρο μπορεί να είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα.
     
    Η Σελήνη μου σε τετράγωνο με τον Ερμή του συντρόφου μου:
    Αυτή δεν είναι και τόσο καλή όψη, ειδικά για στενές σχέσεις. Αυτό που ενδείκνυται είναι ένας πικρός ανταγωνισμός μεταξύ συναισθήματος και νόησης. Η δική σου συναισθηματική και ενστικτώδης προσέγγιση στην καθημερινή ζωή και στα οικογενειακά θέματα είναι πιθανό να έρθουν σε αντίφαση με την λογική, πρακτική συμπεριφορά του συντρόφου σου, που θα ακολουθεί πάντα τα "πρέπει" της ζωής! Ακόμα χειρότερα, σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε ο ένας την άποψη του άλλου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονες διαφωνίες που καταλήγουν σε πληγωμένα συναισθήματα, μία γενική εσωτερική απογοήτευση και ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση. Νοιώθεις ότι το ταίρι σου παραείναι σχολαστικό μαζί σου και κριτικάρει τα πάντα. Από την άλλη πλευρά ο σύντροφός σου δείχνει υπερευαισθησία, έλλειψη κοινής λογικής και κάποιες φορές δεν λειτουργεί όσο έξυπνα θα ήθελε.
    Η Σελήνη μου σε τρίγωνο με τον Άρη του συντρόφου μου:
    Αυτή η όψη βοηθάει να ενεργοποιήσει και να τονώσει συναισθηματικά τη σχέση σας. Η ισχυρή σεξουαλική έλξη θα ωριμάσει σε μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή αμοιβαίας εκπλήρωσης. Το υψηλό επίπεδο συμβατότητάς σας δείχνει ότι τα πάτε καλά στο σπίτι και συνεργάζεστε αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε εσωτερική, κοινωνική, αθλητική και οικονομικη δραστηριοτητα.
     
    Η Σελήνη μου σε τρίγωνο με τον Δία του συντρόφου μου:
    Αυτή η όψη θεωρείται εξαιρετική για μακροχρόνιες στενές σχέσεις. Η κοινή συνεργασία και η τρυφερή κατανόηση αποτελούν τους δυναμικούς παράγοντες αυτής της σχέσης. Ο σύντροφός σου είναι ένα άτομο που σου εκδηλώνει ευγένεια, ειλικρίνεια, σοβαρότητα και γενναιοδωρία και κάνει τα πάντα για να διασκεδάζετε και να περνάτε ευχάριστα μαζί! Εσύ με τη σειρά σου νιώθεις άνετα μέσα σε αυτή τη σχέση, δέχεσαι συναισθηματική στήριξη, τρυφερότητα και αγάπη. Απολαμβάνετε ο ένας την συντροφιά του άλλου και πιθανόν να μοιράζεστε τις ίδιες πολιτιστικές αξίες. Τα κοινά σας ενδιαφέροντα μπορεί να περιλαμβάνουν φιλοσοφικά ή θρησκευτικά θέματα. Μακροπρόθεσμα και οι δύο θα επωφεληθείτε μέσω των διευρυμένων σας ενδιαφερόντων αφού υποστηρίζετε τις κοινωνικές προσδοκίες και την προσπάθεια του άλλου για βελτίωση. Αυτή η όψη βοηθάει σε περίπτωση γάμου γιατί δημιουργεί μια στερεή βάση για διαρκή σχέση. Η τύχη και το καλό πεπρωμένο μπορεί να αποτελούν ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της σχέσης.
    Ο Ερμής μου σε τρίγωνο με τον Ουρανό του συντρόφου μου:
    Αυτή η κοινή όψη είναι πιθανό να ανοίξει το μυαλό σας σε νέες και εμπνευσμένες διαστάσεις της σκέψης. Θα έρθεις σε επαφή με τις ασυνήθιστες, πρωτότυπες και συναρπαστικές έννοιες της ζωής που τονώνουν και επιδρούν βαθιά στη νοημοσύνη. 'Εχετε κοινές σκέψεις και αξίες για τη ζωή και σας αρέσει να μοιράζεστε τις θεωρίες σας και να μαθαίνετε νέα πράγματα. Το ταίρι σου θα γοητευτεί από την ικανότητα σου να διατυπώνεις και να οργανώνεις τις ιδέες σου! Αυτό το υψηλό επίπεδο διέγερσης στην σχέση είναι άριστο για μακροχρόνιες σχέσεις. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι το διαισθητικό ή τηλεπαθητικό δέσιμο.
    Η Αφροδίτη μου σε σύνοδο με τον Κρόνο του συντρόφου μου:
    Είναι πιθανό το ταίρι σου να είναι αρκετά μεγαλύτερο από εσένα, ή ένα πιο σοβαρό και υπεύθυνο άτομο. Η σύνοδος της Αφροδίτης σου με τον Κρόνο του συντρόφου σου μπορεί να λειτουργήσει υπέρ ή κατά της σχέσης. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει σταθερότητα, ανθεκτικότητα και φιλία. Θα σου δώσει τη φροντίδα που ζητάς, πιστή αγάπη και θα δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για την ευημερία σου. Αντίθετα, ο έντονος, κεφάτος και κοινωνικός χαρακτήρας σου θα ενισχύσει και θα μαλακώσει την όποια αρνητική προδιάθεση υπάρχει μέσα στη σχέση. Αν επικρατήσει η αρνητική προοπτική ίσως βρεθείς μπροστά σε ένα συντηρητικό, κοινωνικά περιοριστικό, βαρετό, μονότονο, τσιγκούνη και συναισθηματικά μελαγχολικό άτομο, που δεν θα σε αφήνει να εκφραστείς αυθόρμητα. Εσύ πάλι θα θεωρηθείς σπάταλο άτομο, με παιδιάστικα συναισθηματικά ξεσπάσματα και ότι σου αρέσει μόνο να διασκεδάζεις. Είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σας να συμβιβαστείτε για να διατηρηθεί η σχέση αυτή!
     
    Ο Άρης μου σε τρίγωνο με τον Ουρανό του συντρόφου μου:
    Ο έρωτάς σας ήταν κεραυνοβόλος και σύντομα εξελίχθηκε σε μία έντονη, παθιασμένη ερωτική σχέση που παρέσυρε και τους δύο σε πολύ έντονες στιγμές! Η ερωτική σας χημεία είναι μεγάλη και με την εκφραστικότητα και τον αυθορμητισμό σας δεν μπορείτε ούτε στιγμή να κρύψετε τα συναισθήματά σας. Το κύριο χαρακτηριστικό της σχέσης σας είναι οι αλλαγές....ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να πετύχετε τη μελλοντική σταθερότητα.
     Ο Άρης μου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα του συντρόφου μου:
    Αυτή είναι μια δύσκολη όψη γιατί υποδεικνύει μια έντονη και εκρηκτική σχέση. Μπορεί ακόμη η σχέση σας να είναι παράνομη, παράλληλη ή μή αποδεκτή. Μπορεί να έχετε κοινούς εχθρούς ή ανθρώπους που σας ζηλεύουν. Δεν είναι καλή όψη για στενές ερωτικές σχέσεις, γιατί οποιαδήποτε έλξη είναι πιθανόν να συνδέεται με σεξουαλική επιθυμία και όχι με γνήσια αγάπη. Θα υπάρχει προσπάθεια για κυριαρχία μέσα στη σχέση, εξαναγκασμό ή αλλαγές που με κάποιο τρόπο θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσαρέσκεια και βίαιη αντιπαράθεση. Οι συγκρούσεις των χαρακτήρων είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν, επειδή έχετε την τάση να προκαλείτε ο ένας τον άλλο σε ανοικτό πόλεμο.
    Ο Ποσειδώνας μου σε αντίθεση με την Σελήνη του συντρόφου μου:
    Ο απόηχος αυτής της όψης υποδεικνύει αμοιβαία συμπάθεια, συναισθηματική φινέτσα, ευαισθησία, συμπόνια και την εναρμόνιση του υποσυνείδητου. Ωστόσο, υπάρχουν μικρές δυσκολίες που χρειάζεται να αντιμετωπίσετε. Κατά καιρούς, θα είσαι όλο υπεκφυγές, θα δείχνεις μία πρακτική, παραπλανητική συμπεριφορά και μία ονειρική στάση ζωής, ενώ θα υπάρχουν παρεξηγήσεις και λανθασμένη κριτική. Ο άλλος κίνδυνος με αυτή την όψη είναι η δυνατότητα μιας ιδιαίτερα επιεικής στάση για τις αδυναμίες του συντρόφου σου, σε σημείο όπου η απόλαυση να γίνεται ανεκτή και να ενθαρρύνεται.  Περνάτε όμορφες στιγμές μαζί και μπορεί να υπάρξει ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον για πνευματικά, θρησκευτικά ή άλλη βαθυστόχαστα θέματα.
    Ο Ποσειδώνας μου σε τετράγωνο με τον Ερμή του συντρόφου μου:
    Από πνευματικής άποψης έχεις μία ενδιαφέρουσα, καλλιτεχνική και ιδεαλιστική προσωπικότητα. Ωστόσο, σε μία στενή και μακροχρόνια σχέση κάποια σοβαρά προβλήματα μπορούν να αναπτυχθούν λόγω διαφορετικών πνευματικών και θρησκευτικών απόψεων. Στο τέλος ίσως να υπάρξει μία σύγχυση στη σχέση και μπορεί να θεωρηθείς ως ένας μη ρεαλιστικός χαρακτήρας, πρακτικός, αόριστος και παραπλανητικός που ζει σε έναν ονειρικό κόσμο. Αντίθετα εσύ μπορεί να ανακαλύψεις ότι το ταίρι σου είναι ένα άτομο γπεζό, διανοητικά στάσιμο και με έλλειψη αληθινού βάθους στη σκέψη.
    Ο Ποσειδώνας μου σε τρίγωνο με τον Άρη του συντρόφου μου:
    Υπάρχει ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον προς τις τέχνες, τη μελέτη, τη μεταφυσική ή κάποια άλλη δραστηριότητα που μπορεί να στάθηκε και η αφορμή για να γνωριστείτε και να ερωτευτείτε. Η σχέση σας δημιουργεί και στους δύο τα πιο όμορφα συναισθήματα, διαθέτετε και οι δύο φαντασία και κάνετε πολλά όνειρα για την εξέλιξη του δεσμού σας. Ωστόσο το ταίρι σου θα προσπαθήσει αρκετές φορές να σε προσγειώσει στην πραγματικότητα για να κάνεις πράξη, όλα όσα σχεδιάζεις στο πλευρό του!
    Ο Ποσειδώνας μου σε τρίγωνο με τον Δία του συντρόφου μου:
    Από το ξεκίνημα της σχέσης σας υπάρχει οι αμοιβαία επιθυμία να κάνετε όνειρα μαζί και να επιδιώκετε να έχετε κοινή πορεία και ζωή. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, εσύ από την πλευρά σου έχεις πολλές ελπίδες και όνειρα ενώ το ταίρι σου με το πρακτικό του μυαλό, φροντίζει να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ικανοποιούνται όλα όσα μαζί επιθυμείτε.
     Ο Πλούτωνάς μου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα του συντρόφου μου:
    Μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε τι είναι αυτό που σας κάνει να μην αντέχει ούτε λεπτό ο ένας μακριά από τον άλλον, ωστόσο σε ενημερώνουμε ότι αυτή η "εξάρτηση" που νίωθετε ο ένας για τον άλλον, οφείλετε στην σύνοδο του Πλούτωνά σου με τον Πλούτωνα του συντρόφου σου! Σχέση έντονη με πάθος αλλά και καβγάδες...θα κουραστείτε αλλά ούτε στιγμή δεν θα βαρεθείτε!
     Συμπερασμα:Υπαρχουν λιγες διαφορες μεταξυ σας...Εαν καταφερετε και τις προσπερασετε θα ειστε μαζι πολυ καιρο!

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...