παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
KΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Οι καινούργιες δυσκολίες που έρχονται

 

b31e96e84b3fae98b45559de297b8f2d_XL.jpg

 

Με την εισόδο του Κρόνου στον Τοξότη τον Δεκέμβρη ερχόνται δύσκολες μέρες οχί μόνο για τους τοξότες αλλά και για πολλόυς απο εμάς.

Ειναί μια σημαντική όψη αφού ο Κρόνος βάζει τα όρια στον Τοξότη. Οι σύγχρονοι αστρολόγοι που έχουν αναπτύξει μια νέα, θεωρία για τον Κρόνο, αναγνωρίζουν την πιο εποικοδομητική του πλευρά και προσπαθούν να αποφεύγουν στο να εστιάζουν τόσο στα αρνητικά. Σύμφωνα μ' αυτή τη θεωρία τα θετικά είναι οτι ο Κρόνος μας βοηθάει να πειθαρχήσουμε, να δεσμευτούμε αλλά και να είμαστε πιο υπομονετικοί. Η ωριμότητά μας μάς βοηθάει να αναπτύξουμε αυτοέλεγχο, ενώ ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζουμε τα όρια μας.

Παράλληλα, ο Τοξότης μας βάζει να συγκρουστούμε με τις πτυχες μιας κοινωνίας που έχει παρακμάσει. Η ηθίκη η θρησκεία  η εκπαίδευση και ανάλογοι σοβαροί τομείς στης κοινωνιάς μπαινουν στο μικροσκόπιο και αρχιζούν τα αναγκαστικά ξεκαθαρίσματα και οι ανακατάξεις με ότι συνέπειες θα υπάρξουν και για όλους μας...

Ο Τοξότης συνδέεται επίσης με μία ρηχότητα τοσό στις σχέσεις οσό και στο πως αντιμετωπίζουμε την ζωή μας με μια σαθρή σκέψη του τυπού "Nα περνάμε καλά τωρά χωρίς να σκεφτόμαστε για το τι θα συμβεί στο μέλλον" οπως και δίνει και περισσότερο αξία στην ποσότητα παρά στην ποιότητα. Ατομά μη προετοιμασμένα για το μέλλον θα βρεθούν προς άσχημων εκπλήξεων...

Οι πιο αρνητικές επιρροές του Κρόνου στον Τοξότη μπορεί να εκφραστούν με σοβαρές κοινωνικές εκρήξεις και με θρησκευτικούς και ιδεολογικούς πολέμους σε δίαφορα σημεία της υφήλιου (ευχομάστε να μην γίνουν στην χώρα μας). Δυστύχως ερχόνται δύσκολά χρόνια με καινούργια επωδύνα ξεκαθαρίσματα αλλά αντι να καθομάστε και να μεμψιμοιρουμέ για το τι έρχεται το πιο σόφο είναι να ειμάστε προετοιμασμένοι απο νωρίς για να τα αντιμετωπίσουμε.

Διότι η γνώση είναι ενά άσφαιρό όπλό χωρίς την επίγνωση τουτέστην

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...